Beskrivning av presenttipset

Skärbräda med gravyr - Personliga presenter
Skärbräda & serveringsbricka - Graverade presenter

Presenttips på kökstillbehör

En skärbräda kan vara så mycket mer än endast något där bröd skivas och grönsaker hackas. Denna present är helt unik eftersom det är du som väljer vad som ska bli graverat. Presenterna finns i två olika material som är träslaget akacia eller hygienisk gummiträ. Den senare är en oerhört populär trend bland mästerkockar och något som verkligen kan rekommenderas!

Denna graverade present passar utmärkt som;

Present till flickvän/pojkvän – Flera av designerna är av det romantiska slaget och en av dessa kommer garanterat förgylla ert kök.

Present till föräldrar – Välj namnet på gatan eller efternamnet och en riktigt fin gåva till bägge dina föräldrar är fixad och klar för att överraska mamma & pappa med.

Present till syster & bror – Alla kan behöva en fräsch skärbräda eller något lyxigt att servera på. Därför är presenttipset ett utmärkt val till alla du kan komma på!

Personlig inflyttningspresent – Gravera in den nya bostadens adress och ge lägenheten, huset eller fjällstugan sin personlig prägel från start. Bra priser och kvalitativa skärbrädor som alltid går hem. Ett av våra bästa presenttips på hela presentguiden!

Skaffa skärbrädor med gravyr – smartphoto
Skaffa skärbrädor med gravyr – getpersonal
Skaffa skärbrädor med gravyr – yoursurprise