Om presentguiden.se

Efter ett flertal mindre presentsajter inom nischade områden så kände vi att det vara dags för en stor sajt som samlar alla presenttips. En så stor presentsajt att den gör alla andra överflödiga. Från januari 2021 började arbetet att producera presentguiden. Sedan dess så lägger vi in nya tips på presenter och spetsar till alla kategorisidor, mer eller mindre varje dag. Allt görs för att göra presentguiden till din naturliga startpunkt varje gång du är ute efter en fin present.

Vår största målsättning är att du som besökare ska känna att presentguiden hjälper dig i presentjakten. Genom att scanna av populära butiker efter presenter som sticker ut och presentera tipsen på en och samma sajt. Många besökare vittnar om att den gåva som slutligen valet fallit på var en helt annan gåva en den som först var tänkt. Genom att se så många tips som möjligt så kommer även dina chanserna att hitta bästa presenten att öka.

Om Oss - Presentguiden

Syftet med presentguiden

Presentguiden har ett syfte som är att göra det enklare att hitta bra presenter på nätet. Genom att välja ut guldkornen från många populära e-handlare och presentera presenttipsen i passande kategorier får du snabbt en överblick över tänkbara presenter. Resultatet kommer förhoppningsvis bli att du upptäcker helt nya presenter som du aldrig tänk på tidigare och mottagaren av presenterna kommer bli gladare än någonsin. Enligt oss så är presenter hur roligt som helst, och fyller ett stort syfte vid diverse olika högtider och speciella dagar. Att göra våra nära och kära glada är alltid något positivt.

Eftersom jobbet med presentguiden ständigt pågår kan vi snabbt ge tips på de senaste presenterna på nätet. Så fort ett guldkorn börjar säljas hos någon av våra samarbetsbutiker så hamnar presenten här.

Är du nöjd med besöket är vi nöjda

Samla bra presenter inom många kategorier

Presentguiden lägger stort fokus på att skapa kategorisidor för sådana saker som är extra populära att ge bort som present. Det är inte för intet som många sökningar skjuter i taket i december då nästan hela Sverige är på jakt efter julklappar. Det kan bara innebära en sak, att produkten ska ges bort som present. Eller julklapp, som är ett annat ord som betyder exakt samma sak, i just detta fall. Därför finner ni hundratals speciella guider till intressanta produkter som många gillar att ge som presenter. Månlampor, popcornskålar och kroppskuddar är några exempel på kategorier där presentguiden letat på träffsäkra produkter som ni förhoppningsvis kommer gilla.

Sajten fylls ständigt med nya kategorisidor. Målsättningen är att täcka in majoriteten av områden på produkter som känns extra passande att ge bort som present. Har du tips på ett område vi ännu inte täckt upp? Då skulle vi bli väldigt glada om du vill tipsa oss via mejlen!

Ägare – Innehållet på presentguiden

Personerna som skapar presentguiden är personer som brinner för presenter och julklappar av alla dessa slag. Digital handel växer så det knackar, och personer som letar efter presenter online blir allt fler. Genom att skapa kvalitativa hemsidor inom denna nisch så hjälper vi alla detta att hitta rätt present på nätet. Genom att optimera sajterna med rätt sorts struktur och presentera innehållet på ett grafiska tilltalande sätt så är våran förhoppning att besökarantalen kommer gå upp.

Även fast företag, i sin nuvarande aktiebolagsform, grundades 2015 så har vi arbetat med presenttips & julklappstips längre än så. Ändå sedan 2013 och vi har därmed över 10 års erfarenhet av branschen.

Företaget som äger innehållet är;

NL Online Team AB

Norra vägen 18

39234 Kalmar

Org. Nummer: 559025-8751

Online Team AB

Experter på presenter & julklappar – Sedan 2013

Likt vi varit inne på så är företaget bakom Presentguiden.se riktiga experter på presenter och julklappar med över 10 års erfarenhet av just detta område. Genom att vara den svenska auktoriteten på att tips om presenter har vi genom året hjälp många tusentals nöjda besökare. Att guide till rätt sorts present är syftet med många av våra presentrelaterade hemsidor. På senaste tiden har vi även lagt mycket tid på allt runt gåvorna. Vi har även blivit experter på till exempel juldekorationer såsom adventspynt och julgranar.

För tillfället finns över 340 speciella sidor (pris, person, kategori) med tips på presenter här på sajten. På dessa sidor så finns över 1700 stycken väl utvalda tips på gåvor, pynt, gratulationskort och så vidare.

Samarbeta med Oss

Vi letar ständigt efter nya butiker med spännande presenter. Känner du att just din butik passar in bland presenttipsen på sajten? Tveka inte att höra av dig! Med rätt exponering av populära produkter så kan vi tillsammans ta försäljningen till nya höjder.

Betala endast för resultat

Majoriteten av alla samarbeten sker genom affiliatenätverk. Affiliate-marknadsföring är en modell där ni endast betalar för faktiska resultat och sälj. Ersättningen till oss är en förutbestämt procent av ordern som blivit förmedlat från presentguiden. Är du inte medlem i något nätverk än? Hör av dig till oss så hjälper vi dig komma i kontakt med rätt personer på pålitliga plattformar!

I dagsläget samarbetar vi med över 100 stycken populära e-handlare där guldkornen av presenter är utvalda. Många av butikerna som tipsen på presenterna är plockade från tillhör Sveriges största inom presentkategorin.

Betala endast för faktiska resultat

Kontakta presentguiden

Har du frågor, funderingar eller tips på hur presentguiden kan göras bättre?

Skicka ditt mejl till;

niklas@onlineteam.se 

Inte helt nöjd – Kontakta respektive återförsäljare

Har ni hittat en present på presentguiden som blivit hel fel? Eftersom vi inte säljer några produkter själva så är det respektive återförsäljare ni ska vända er till med eventuella åsikter. Vi strävar alltid efter att välja ut kvalitativa presenter och gör vårat bästa för att bortse från ”skräp”. Känner du att något presenttips inte hör hemma på sajten? Då får du hemskt gärna kontakta oss så ska vi överväga att plocka bort tipset.

Uppdaterades 26 september, 2023