Uppvakta pedagogen med presenter

Det finns många fina presenter att ge till förskolepedagoger att ge som tack för den gångna terminen. En bra present till pedagog behöver absolut inte vara speciellt dyr. Gåvan är mer som en fin gest för att tacka för att förskoleläraren har tagit hand om och lär ert barn en massa nya saker. Att välja rätt present är lätt eftersom presentguiden plockat ut guldkornen av presenter som passar till pedagoger. Fundera vilken din presentbudget är samt vilken personlig relation ni har med pedagogerna på förskolan.

Några klassiska tips på populära pedagog-presenter är en bukett med blommor, choklad och digitala presentkort. Att få möjlighet att unna sig själv shopping online ger pedagogerna möjlighet att själv välja sin present. Det ekonomiska bidraget är alltid välkommet. Presentlådor med delikatesser såsom te, kaffe och karameller är även det en höjdarpresent till pedagog. Som tur är finns det gott om färdiga presentboxar att välja på, se tipsen längre ner på sidan.

Sist med inte minst är skolmaterial för kommande terminer uppskattade presenter. Ge bort en fin anteckningsbok eller en graverad penna med några väl valda ord. Tänk alltid på att det inte är presenternas pris eller storlek som är det väsentliga. Present till pedagog ska mest vara av symbolisk betydelse för att visa er uppskattning av allt jobb som förskolepedagogen lagt ner.

Tips på bra presenter till pedagog

Här börjar jakten efter present till pedagog. Ta del av alla utvalda presenttips för att få upp ögonen vad er förskolepedagog kan tänkas få för avslutningspresenter. Genom att surfa in till tipsets presentkategori så hittar ni många flera tips, som säkert kommer gå hem hos pedagogen.

Presentbox – Färdiga låda med lite av varje

Presentguiden gillar alla färdiga presentlådor oerhört mycket, och tycker de är perfekt som present till pedagog! Eftersom en hel presentbox består av flera olika presenter, godsaker och andra produkter är det säkert något som kommer gå hem bra hos er pedagog. Att få mumsa i sig av delikat choklad, lakrits eller kola är en träffsäker belöning till pedagoger efter en lång termin.

Här nedan ser du några förslag på presentboxar. Kolla in sidan där vi samlar samtliga presenttips inom kategorin för många flera tips på färdiga boxar med presenter. Där finns även en stor guide till de bästa butikerna online, som har ett bra utbud av presentlådor.

Sommarpresent & julpresent

När ska du ge present till pedagog? Det är framförallt vid två tillfällen, när vårterminen och höstterminen tar slut. När det vankas sommarlov så innebär det att barnet kommer gå upp en klass nästa gång det är dags för skola. Med nya klass är det också hög risk för en ny pedagog. Julen är inte lika vanligt att ge julpresent till pedagog eftersom barnet många gånger kommer försätta träffa sin pedagog efter jullovet. Med det sagt är det trots allt en fin gest att överraska er pedagog med en symbolisk julpresent.

Ibland krävs det inget speciellt tillfälle för att ge bort present till pedagog. Har kvinnan eller mannen varit extra hjälpsamma i en svår situation? Att visa uppskattning för hjälpen är alltid uppskattad. Likt vi varit inne på så behöver inte presenter kosta speciellt mycket. En lyxig chokladkaka eller 100 gram te i lösvikt fyller sitt syfte, att tacka förskolepedagogen för hjälpen.

Presenttips – Bra presenter till pedagoger

Har du fortfarande inte hittat bästa gåvan att ge till pedagogen? Här kommer ytterligare några presenttips på områden som bjuder på många populära presenter, som pedagog kommer uppskatta.

  • Praktiska gåvor till klassrummet: Att ge en present till pedagog som kommer bli användbar under kommande terminer är väldigt vanligt. Allt från en graverad bordunderlägg till skrivbordet till en ny pennhållare i läder är gåvor som garanterat alla pedagoger kommer gilla.
  • Avkopplande present till hårt jobbande pedagog: Efter en tuff termin av lärande är det omtänksamt att låta pedagogen vila upp sig rejält. Fundera om det är läge att gå ihop flera stycken och slå till på en underbar massageapparat. Alla dessa apparaterat kommer bli en lyxig present till pedagog som främjar avkoppling och återhämtning. Perfekt efter en tuff termin som sagt.
  • Personliga bilder och texter: Vi har varit inne på att personliga presenter till pedagog är ett utmärkt val av avslutningspresent. Ord som världens bästa förskolapedagog kommer säkert värma hela jullovet eller sommarlovet. Välj gärna sådan produkter som faller in väl hos pedagogens intresse. Vet du att matlagning står högt i kurs som kan en graverad skärbräda bli en utmärkt present till pedagog. Likaså ett snyggt förkläde med gravyr är en köksgåva som säkert kommer få en hedersplats i köket. Både skärbrädor och förkläden är både praktiska presenter, som även kan användas som inredningsdetaljer.
  • Blommor till pedagog: Alla presenter till pedagoger gör sig bäst med en bukett blommor. Att skoja till det med en leende blomvas eller att bjuda på en kurs för att sätta ihop egna blombuketter är ett fint sätt att tacka pedagogen för all tid som personen har lagt ner på att lära ut sin kunskap.

Som du märker så finns det oerhört många bra presenter till pedagog. Presentguiden har flera tusen presenttips, spana gärna in flera tips uppe i menyn.

Sprid gärna tips på presenter till pedagoger på sociala medier.

Uppdaterades 27 mars, 2023