Så fixar du bästa gåvan till 14-åringar

Är det dags att fylla andra året som tonåring, 14 år, så ska det såklart firas med en fin present till 14-årig kille eller tjej. För att upptäcka vilka presenter som är bäst så behöver vi se många väl utvalda presenttips. Det är just tips på bra presenter som Presentguiden är som allra bäst på. Här på sidan har vi samlar vilka födelsedagspresenter & julklappar som vi tror kommer gå hem hos alla 14-åringar!

Som vanligt när det gäller at hitta rätt present är det viktigt att börja i rätt ända. Fundera på vad killen eller tjejen som ska bli 14-åring gillar mest av allt. Alla presenter som touchar deras favoritområde kommer med största sannolikhet gå hem.

En populär present till 14-årig kille är nya träningskläder. När högstadiet drar igång så är det många som upptäcker gymmet. Att få ett nytt träningslinne eller ett par snygga gymskor är således två presenttips som ofta står högt upp på önskelistan. Även proteinpulver som hjälper till att bygga muskler är en eftertraktad födelsedagspresent bland 14-åringar killar.

Kläder, smink och modeaccessoarer är ständigt i topp när 14-årig tjej fritt för önska presenter. Ska du skaffa kläder är det dock viktigt du har stenkoll på hennes klädstil. Att ge ”fel tröja” är absolut inte lika förlåtande nu, som det var för några år sedan. Även smycken av alla dess slag är populära 14 års presenter, till både tjejer och killar.

Vid 14 års ålder är det få som har vidare gott om pengar. Det första sommarjobbet tas oftast under sommarlovet. Ekonomiska bidrag är därför en present som står högt i kurs. Känner du dig orolig att pengarna du ger ska användas till fel saker? Slå till på ett digitalt presentkort på en butik som du vet intresserar 14-åringen.

Varmt välkommen till Presentguiden, och hoppas verkligen alla presenttips & julklappstips till 14-åringar kommer vara till stor hjälp i presentjakten.

Hitta 14 års present på nätet – Alla presenttips mars 2023

Jakten efter en bra present eller julklapp till 14-åringar börjar här. Upptäck vilka presenttips som Presentguiden valt ut, och se gärna ytterligare hundratals tips genom att klicka in till en presentkategori som intresserar. Presentjakten har aldrig varit lättare, lycka till!

Handla present till 14-årig kille eller tjej

Vart finns de bästa gåvorna till 14-årig kille eller tjej så säg? Enligt Presentguiden så sticker nedanstående butiker ut från mängden, och erbjuder mängder av bra 14 års presenter! Hitta roliga leksaker, personliga smycken och allt annat som kan tänkas stå på 14-åringarnas önskelista över födelsedagspresenter & julklappar.

14 år är åldern då många killar och tjejer är väl medvetna om mode och accessoarer. Ett snyggt armband, halsband eller annat smycke är därför en utmärkt 14 års present. Det är dock viktigt att ha koll på 14-åringens stil och välja ett smycke som du tror kommer bli välanvänt. Lägg till gravyr för en personlig julklapp eller födelsedagspresent till 14-årig.

Coola prylar finns det gott om här. Några presenttips är massageapparater, sköna filtar, roliga muggar och oerhört många andra fina presenter som säkert kommer göra er 14-åring väldiga glad.

Vad sägs om att ge en utmanande byggsats som present till 14-åring? Garanterat något som kommer sätta tålamodet på prov. Många kluriga byggsatser är rekommenderade från just 14 års ålder, kolla in tipset nu.

Bäst på strumpor med bild eftersom antalet strumpmönster att välja bland är så många. Välinvesterade 300 kr och en rolig present till 13-årig kille eller tjej som du önskar överraska rejält.

Fräna tavlor som framhäver 14-åringen på ett kungligt sätt. Många olika miljöer att välja bland som exempelvis: Superhjälte, Viking, Kunglighet och några till. Roliga julklapp till 14-årig kille som behöver fylla upp väggen i pojkrummet med en personlig tavla.

Ska du skicka 14 års present direkt så finns det många utsökta presentlådor med godsaker att välja bland här. Även mer praktiska presentboxar som en skoputslåda för att hålla dojjorna rena och fina. Kan varmt rekommenderas.

Julklapp till 14 åring - Julklappstips

Populära julklappar till 14 årig – Julklappstips

Surfar du runt efter en passande julklapp till 14-årig kille eller tjej? Då ska du kolla in följande kategorier med julklappstips till 14 åringar närmare. Alla innehåller många träffsäkra julklappar som säkert kommer gå hem.

  • Mysigaste 14 års julklappen: Det har kommit en filt som även är en tröja som är extremt populärt bland tonåringar runt 14 år. Julklappen kallas för filt hoodie och finns i mängder av färger. Det fina är att de säljs i endast en storlek som passar alla. En mjuk julklapp till 14-åring som inte kan bli fel med andra ord. Kan varmt rekommenderas även till vuxna.
  • Avkopplande julklapp till 14-åring: Står sport och träning högt i kurs så behövs rätt sorts apparater för att maximera återhämtning. Att få en massageapparat i julklapp är det få killar och tjejer i denna ålder som tackar nej till. Det fina är att hela familjen kommer ha stor nytta av en massagepistol, fotmassageapparat eller vilken maskin du än väljer ut som 14 års julklapp. Dessa maskiner är oerhört eftertraktade i juletider så vårt tips är att shoppa julklapparna i god tid innan julafton.
  • Romantisk kärleksgåva: Är det din kille eller tjej som ska få julklappen av dig så står såklart romantiska prylar högt på önskelistan. Det är vanligt att 14-åringar har träffat sin första partner under året som gott, och det kan kännas svårt att välja rätt julklapp. Spana in alla romantiska kärleksgåvor till kille & tjej för att upptäcka många bra julklappstips som säkert kommer bli väldigt uppskattade.

Runt om på sajten finns tusentals tips på julklappar, där många av dem passar perfekt som julklapp till 14-årig. Lycka till i jakten efter bästa julklappen.

Dela gärna tips på presenter till 14-åringar på sociala medier.

Uppdaterades 14 mars, 2023