Present för total bollkontroll

Letar du efter den perfekta gåvan till den sportintresserade eller den som älskar teknik? Då kan Playfinity SmartBall vara svaret. Detta är inte bara en vanlig boll, det är en genial korsning mellan sport och teknologi som gör varje rörelse till en spännande utmaning.

Playfinity SmartBall kombinerar den fysiska världen av bollsport med den digitala, genom sin innovativa spelkonsol som passar inuti bollen. Den lilla konsolen mäter allt från hastighet, kastlängd, höjd i luften till mottagningskvalitet, vilket ger en helt ny dimension till att spela med en boll. Med en vikt på endast 120 gram och ett mjukt, greppvänligt material är SmartBollen idealisk för alla åldrar och färdighetsnivåer.

För den teknikintresserade öppnar Playfinity SmartBall upp en ny värld av interaktivitet genom sina mångsidiga appar. Dessa appar, tillgängliga för både iOS och Android, låter dig inte bara spela ensam utan också utmana vänner och familj i realtid. Den har också en funktion där upp till sex bollar kan anslutas till en enda mobil, vilket gör det möjligt för större grupper att delta i spänningen.

Apparna erbjuder ett brett urval av spel och övningar:

  • ”High5” låter dig och dina vänner tävla i allt från höjd till hastighet.
  • ”Trix” är idealisk för den som älskar att göra bolltrix, med en poängtavla och möjlighet att filma och dela dina färdigheter.
  • ”Handball” är särskilt utformat för handbollsspelare och erbjuder specifika övningar för att förbättra din kastteknik.

Smartbollen har till och med erkänts av industrin och vunnit Guldnyckeln för bästa hälso- och fitnessprodukt. Detta gör den till en fantastisk gåva för alla, från de som vill förbättra sin sportprestanda till de som helt enkelt vill ha roligt. Det är inte bara en boll, det är en revolutionerande upplevelse som kombinerar fysisk aktivitet med digital innovation. Enligt oss på Presentguiden, är det en utmärkt present som passar lika bra på födelsedagar som på andra högtider.

Playfinity är bra som;

Julklappar – I en tid när det kan vara svårt att hitta den perfekta balansen mellan teknologi och fysisk aktivitet, är Playfinity SmartBall den ideala julklappen. Den kombinerar spänningen med digitala spel med den fysiska rörelsen av traditionella bollsporter. Snacka om att få något som gör längtan efter våran ännu starkare.

Present till barn – Playfinity är den ultimata gåvan för det moderna, aktiva barnet. Kombinationen av fysisk aktivitet och digital underhållning gör det till en perfekt gåva som uppmuntrar utomhuslek samtidigt som det håller barnets intresse vid liv.

15 års present – För den 15-åring som älskar sport och teknologi är Playfinity en unik och uppskattad gåva. Det erbjuder en rolig och modern twist till klassiska bollsporter, och dess mångsidighet gör det till en hit bland tonåringar.

Teknisk information om Playfinity Smartboll

Innehållet i Playfinity SmartBall-paketet erbjuder en högkvalitativ upplevelse, ned till de minsta detaljerna. Paketet inkluderar en ”Speedy” SmartBoll, en Playfinity spelkonsoll och ett CR2032 batteri för omedelbar spelstart.

SmartBollen i sig är designad för optimal prestanda och hållbarhet. Med en diameter på 9,8 cm och en vikt på endast 120 gram är den konstruerad för användning i en mängd olika sport- och lekaktiviteter. Materialet i bollen är en robust kombination av ABS och polyuretan, vilket garanterar lång livslängd och utmärkt spelbarhet.

Playfinity spelkonsollen, hjärtat i detta ekosystem, är lika imponerande. Med en diameter på 4,2 cm och en höjd på 1,4 cm är den kompakt nog att smidigt passa in i SmartBollen. Trots sin lilla storlek väger konsollen bara 20 gram, vilket gör att den inte påverkar bollens flygegenskaper. Batteritiden sträcker sig över cirka 80 timmar av speltid, vilket ger dig många timmar av oavbruten underhållning. Vid behov kan det utbytbara CR2032 knappcellsbatteriet enkelt bytas ut.

Inte nog med att konsollen är byggd av slitstarka material som ABS och TPU, den är dessutom vattentät enligt IP67-standard. Det innebär att du kan känna dig trygg även om du råkar spela i regn eller andra fuktiga förhållanden. Den inbyggda Bluetooth 4.2-tekniken ger en räckvidd på upp till 70 meter, så att du har stor frihet i ditt spel.

Slutligen, för att försäkra konsumenternas trygghet, är produkten CE-märkt och godkänd enligt EN71-standarder, vilket garanterar dess säkerhet och kvalitet.

Sammanfattningsvis ger Playfinity SmartBall-paketet dig en teknologiskt avancerad, men samtidigt användarvänlig produkt som är byggd för att tåla både tid och användning.