Presenttips för bebisar – Bra julklappar & presenter till nyfödd

Vill du hitta en bra present till nyfödd och dess föräldrar? Sidan presenterar några träffsäkra presenttips, som både bebisen och den nyblivna mamman/pappan kommer att uppskatta! Ett nytt liv ska givetvis firas med en riktigt fin bebispresent. Eftersom det första året kommer spenderar liggandes så är filtar och bebiskläder det vanligaste valet av present till nyfödd.

En present vi gillar lite extra är Baby Bodys och speciellt den där ni väljer egen text. Tänk dig vilka coola kort den kommer resultera i på den nyfödda bebisen. Kombinera Bodyn med ålderfilten och du har skaffat en riktigt rolig present till nyfödd.

Födds bebisen på vintern så är en värmande mössa viktigt. Överraska med en personlig mössa där namnet blir tryckt. De flesta nyblivna föräldrarna behöver mycket nya saker till deras bebis. Därför är det tämligen lätt att skaffa en present till nyfödd, fråga bara föräldrarna vad dom behöver! Gravid- och amningskudden är en stående favorit de garanterat kommer älska att få i present.

Alla presenttips för nyfödda nedan kommer hjälpa dig hitta den bästa presenten!

Alla presenttips till bebis – mars 2023

Jakten efter bästa present till nyfödd börjar genom att ta del av 40 utvalda presenttips. Om inte den aktuella gåvan känns helt rätt att ge till bebisen så kan förhoppningsvis tipset göra så du kommer på inom vilket område presenterna ska vara inom. Filtar, snuttefiltar och gosedjur med namn är några träffsäkra presenter som är populärt att ge till nyfödd bebis.

Butiker online – Med bra presenter till nyfödda

Presentjakten efter present till bebis går vidare genom att kolla in butikernas egna presenttips. Jämför butikerna för att hitta bästa produkten, till billigast pris.

Barnvagnskudde, bärsele och gravidkuddar som kan vara till stor hjälp via amning är endast några förslag på presenter som finns hos butiken. Omtyckt e-handel som har mängder av träffsäkra presenter att ge till nyfödd bebis.

Babygungor, babygym, dragdjur, klossar och allt annat till väldigt små barn. Ett bra ställe att starta presentjakten efter en riktigt bra julklapp eller present till nyfödd bebis!

Bäst på personliga presenter & julklappar till bebis. Allt från mysiga filtar med namn till värmande mössor. Ett ställe du inte vill missa i jakt efter den bästa gåvan till nyfödd det vill säga.

Mängder av smarta produkter som behövs i hemmet. Tallrikar, muggar och så mycket mera. Passa på att shoppa en uppsättning och ge bort som julklapp, födelsedagspresent eller doppresent.

Populär prenumerationstjänst som inriktar sig till gravida samt de yngsta familjemedlemmarna. Priset är 300 kronor per månad och ni behöver inte bekymra er om någon bindningstid.

Det är aldrig för tidigt att barnsäkra hemmet och ladda med presenter som kommer behövs inom en snar framtid. Butiken bryr sig om barn och har mängder av nödvändiga presenter till bebisar!

Namnet avslöjar att det finns gott om många presenter & julklappar till nyfödd här. Ger du gåvan till dopet eller första gången du träffar bebisen?

Stort fokus på personliga presenter & julklappar till bebisar och småbarn överlag. Vad sägs om att ge bort ett broderat gosedjur eller en morgonrock med namn?

Mäktigt utbud av babyleksakler som säkert kommer komma till använd i en snar framtid.

Att välja en personlig present till nyfödd är ofta sådana produkter som kommer till användning när bebisen är äldre. Alla presenter/julklappar går att beställa med gravyr.

Det mesta du kan tänka dig såsom babygym, barnvagnar, lära gå leksaker, speldosor med mera. Ett bra ställa att köpa present till nyfödd på med andra ord!

Unika gosedjur till bebisen

Mjukisdjur doppresent

Gosedjur kanske inte uppskattas som allra mest de första månaderna, likt allt annat. Det är dock helt rät att ge bort ett broderad gosedjur som present till nyfödd! Gåvan kan följa med genom livet och kommer garanterat bygga allt starkare band allt eftersom åren går. Kolla in butiken som har ett väldigt bra utbud av personliga gosedjur. Vilken djur väljer du?

Presenter för framtiden

Vad kan jag köpa till nyfödd är en klurig fråga som snabbt kan benas ut. Ska din present till nyfödd vara något som bebisen har nytta av nu eller senare i livet? Är svaret nu så är det kläder, leksaker och set för roliga foton som ligger högst upp.

Om gåvan ska ge bebisen glädje senare i livet är det desto svårare. Sparbössa som blir graverad med datum är vanligt som doppresent, och passar således även bra som present till nyfödd. Något så enkelt som ett mjukisdjur är en gåva som bebisen inte kommer uppskatta direkt. Den kan dock vara med från sidlinjen och gradvis växa in i bebisens liv allt eftersom åren går.

Vilken present känner du är den bästa att ge till nyfödd?

Smaknapp - Present till bebis

Smaknapp – Present till bebis från 4 månader

Supersmart tallrik som är tillverkad i ett skonsamt material som är lätt att rengöra. En bra present till bebis som kommer hänga med många år framåt i tiden. Butiken har även flera modeller, kolla in presenterna nu!

Tallrik till bebis - Presenttips & julklappstips nyfödd

Bra tallrik till bebis – Presenttips & julklappstips

Supersmart tallrik som är tillverkad i ett skonsamt material som är lätt att rengöra. En bra present till bebis som kommer hänga med många år framåt i tiden. Butiken har även flera modeller, kolla in presenterna nu!

Present & julklapp till nyfödd – Samt nyblivna föräldrar

Nyfödd present är något som underlättar för föräldrarna som samtidigt är härligt för bebisen. Nödvändigheter som kläder, spjälsäng och barnvagn är säkert redan inköpt. Lägg därför ditt krut genom att leta presenter som kan föreviga ögonblicken när bebisen är just bebis. Nu för tiden så är kameran alltid nära till hand i våra mobiler. Därför är roliga bebispresenter som gör fotona minnesvärda ett bra val av present till nyfödd. Ett typiskt presenttips som skänker föräldrarna glädje, både nu och senare i livet.

Beroende på om bebisen är helt nyfödd eller 6 månader passar olika fotopresenter varierande bra. Visst går det att hoppa in med ett 12-pack bebisslipsar som en julklapp eller present till 6 månaders bebis, men den passar bäst till bebisen som endast hunnit bli någon vecka.

7 träffsäkra bebis presenttips – På bra presenter till nyfödd

  1. En mjuk leksak: Nyfödda älskar att känna och greppa saker, så en mjuk leksak är en perfekt present  för dem att hålla i och undersöka. Det kan också hjälpa till att utveckla deras motoriska färdigheter som kommer till nytta längre fram i livet.
  2. Ett babygym: Gymmet för nyfödda är en utmärkt present eftersom det hjälper till att stimulera barnets syn, hörsel och motoriska färdigheter. Det är också en bra plats för bebisen att ligga och titta på sina omgivningar. Babygymmet kan dessutom hänga med flera år framåt och fungera som både en lekplats och ett ställe att vila på.
  3. En babyvakt: Detta är en populär present eftersom det hjälper föräldrarna att hålla ett öga på barnet när de är upptagna med andra saker. Det är också ett bra sätt att kontrollera barnets andning och rörelser under natten. Genom att ge en babyvakt som present till nyfödd så ger du föräldrarna mera rörelseutrymme.
  4. En babybärsele: Selar att böra bebisen i är en omtyckt present eftersom det gör det enklare för föräldrarna att bära och hålla sin nyfödda nära. Det är också ett bra sätt att lugna och trösta barnet när det är oroligt.
  5. En kudde eller filt: Dessa mjuka presenter till nyfödd är bra eftersom det hjälper till att hålla barnet varmt och bekvämt. Det är också en bra plats för barnet att ligga på när det sover eller matas.
  6. Kläder: Kläder är alltid en uppskattad present eftersom den lilla bebisen växer fort, och kläderna behöver bytas ofta. Det är också roligt att ge föräldrarna möjlighet att klä upp sitt barn i fina och söta kläder.
  7. Bildböcker: En bok kan hjälpa till att stimulera barnets syn och hörsel. Det är också ett bra sätt att introducera barnet för bokstäver och ord.

Det är viktigt att komma ihåg att alla barn är olika och vad som fungerar för en familj kan inte fungera för en annan.

Guida andra till presentguidens tips på presenter till nyfödd, många tack!

Uppdaterades 12 februari, 2023