Tips på bra presenter för nyblivna föräldrar

Har äntligen barnet födds och mamma & pappa precis har blivit nyblivna föräldrar? Det ska givetvis uppmärksammas med en riktigt bra present! Smarta prylar som underlättar livet som nybliven mamma/pappa är alltid presenter som kommer uppskattas. Eftersom livet gått in i en ny fas så kommer även de minsta hjälpmedlen känns guld värda. Att hitta den bästa presenten till nyblivna föräldrar kräver givetvis många kvalitativa presenttips. Som tur är så är tips på presenter till nyblivna mammor & pappor något som det finns gått om på presentguiden. Känns inget av nedanstående tips aktuellt så surfa gärna runt på sajten.

Personlig present till nybliven mamma är alltid roligt. Har du ett fint foto från tiden som gravid är det passande att skapa fotopresenter av de bästa fotona. Även graverade presenter är populärt. Vad tror du till exempel om napphållaren i läder med barnets namn? En nödvändigt present till de nyblivna föräldrarna som garanterat kommer väl till användning.

En ny fas i livet som att bli förälder är utan tvekan ett av de största ögonblick människor kan vara med på. Som sagt, det förtjänar de finaste av presenter!

Presenttips till nybliven mamma & pappa – februari 2023

Börja jakten efter träffsäkra presenter att ge de nyblivna föräldrarna genom att kolla på cirka 70 utvalda presenttips. Upptäck hundratals andra tips genom att klicka vidare till en kategori som intresserar er. Tänk på att din bästa present till nybliven mamma eller pappa kan finns vart som helst, så besök gärna flera sidor här på Sveriges största presentguide för att hitta presenter online.

Handla present till nyblivna föräldrar – Rekommenderade butiker

Hittade du ingen present som kändes helt klockrent att ge till de nyblivna föräldrarna? Nedan så kommer några träffsäkra tips på bra butiker som har mängder av nödvändiga och smarta presenter som behövs den första tiden som småbarnsföräldrar.

Hitta babynest, barnsvagnskuddar och bärsedlar av absolut högsta kvalité. Ett bra ställe att hitta present till nyblivna föräldrar med andra ord.

Säkerheten i hemmet är oerhört viktigt eftersom barn drar och klänger i precis allt. Butiken är en mästare på allt från att barnsäkra hemmet till mängder av bra-att-ha-prylar. Missa inte denna e-handlare!

Använd foton från tiden som gravid för att föreviga minnen. Mängder av bra fotopresenter med mera.

Vaggor, amningskuddar, babyfiltar och mycket annat som gör sig toppen som present till nyblivna föräldrar.

Roliga boxar som levereras varje månad och består av en massa fina produkter som passar till barnets första år.

Mästare på tyngdpåsar som förhoppningsvis kan få den lilla bebisen att sova bättre. Väl värt ett försök och en spännande present till nyblivna föräldrar!

Så mycket fina som görs till personliga presenter såsom handdukar, gosedjur, babyfiltar, snuttefiltar och så mycket annat. Ett ställe du absolut inte ska missa i jakten efter en bra present till småbarnsföräldrarna!

Smycke till nybliven mamma

Smycke till nybliven mamma

Smycken är utmärkta presenter att ge till den nyblivna mamman! Att få ett vackert halsband eller armband som representerar moderskapet kommer helt säkert göra så nyblivna mamman känner sig stolt. Vi har valt ut många presenttips på smycken. Där många av tipsen känns passande till hon som precis blivit mamma.

Att fixa så smycket blir personifierad med dagen när barnet föddes är ett enkelt sätt att fixa ett personligt smycke till nybliven mamma.

Skicka presentbud till nyblivna föräldrarna

Att skicka presentbox direkt till nyblivna föräldrar är ett bra sätt för att ge dina gratulationer. Första tiden som föräldrar kan vara hektisk och det finns helt enkelt inte så mycket tid över för besök. Choklad, blommor eller varför inte en söt nalle? Tre förslag på bra presenter som du kan skicka en personlig hälsning med dina gratulationer tillsammans med.

Sprid presenter till nybliven mamma, pappa & föräldrar till dina vänner!

Uppdaterades 22 januari, 2023