Gravidsmycke - Present för att gratulera till graviditeten

Vackra smycken för gravida

En gravidbola anger ett lugnande ljud som bebisen kan börja höra från och med 20:onde veckan i magen. Smyckena har på senare tid vuxit i popularitet och är en fin present till gravid! Efter ankomsten så används samma smycke för att lugna bebisen. Vi tycker dock att det finaste med dessa smycken är att kvinnan visar att hon är gravid. Bolorna kan därför börjas användas direkt. Söker du efter en present för att gratulera till graviditeten? Här är tipset som hon kommer uppskatta och använda med stolthet!

Känns inte gravidsmyckena helt hundra? Då har vi gott om andra bra tips på presenter för gravida. Tänk på att allt som underlättar tiden som gravid kan bli guld värt för henne. Se speciellt presenttipsen på avlastande kuddar. De kommer extra väl till användning när magen växer sig stor.

Tänk på att den bästa presenten är att ställa upp för den gravida. Hjälp med handling eller städningen kan vara enkla sysslor som blir allt svårare när hon är gravid.

Butiken på nätet är specialister på gravidprodukter. Surfa runt där för ännu fler tips på vad du kan ge bort i present till gravid.