Bästa skärbrädorna – Med eller utan gravyr

Är du på jakt efter en fin skärbräda för att ge bort som julklapp eller present? En mycket bra idé, presentguiden tycker skärbrädor är riktigt bra presenter till alla! Hacka grönsaker, skiva bröd eller servera på ett snyggt sätt är något som de flesta av oss gör med jämna mellanrum. Eftersom designerna och valmöjligheterna är många så är det lätt att hitta en present inom en budget som känns okej.

En personlig favorit är skärbrädor med gravyr. Personliga presenter kommer alltid att uppfattas lite bättre eftersom skärbrädan är ”fixad” endast för den du kommer överraska med gåvan.

Till skärbrädor passar det väldigt bra att även ge bort en kvalitativ kockkniv. Se alla presentguidens presenttips på knivar för att lättare  kunna utse vilken kniv du önskar överraska med som present. Lika där, kockkniv med gravyr är bäst, och gör sig ypperligt tillsammans med en skärbräda med gravyr. Ett hett tips är att om inte all text får plats på ena presenten så kanske allt du vill få fram plats om du slår ihop gravyren på både skärbrädan och kockkniven?

Se tipsen på bra skärbrädor nedan och hoppas något av presenttipsen kommer bli skärbrädan som ligger i paketet eller julklappen!

Presenttips på skärbrädor

Här börjar jakten efter en skärbräda present genom att ta del av alla presenttips som Presentguiden har valt ut inom kategorin. Vi vill slå ett slag för att välja en personlig skärbräda med gravyr, en underbar personlig present som garanterat kommer göra stor succé hos mottagaren.

Butiker med många fina skärbrädor

Presentguiden gör alltid sitt yttersta för att välja ut de bästa skärbrädorna du kan ge i present. Smaken är dock olika för oss alla. Gillande du inget av presenttipsen ovan? Besök då några populära butiker, där många av dem erbjuder gravyr, för att se många andra skärbrädor.

Skärbrädor med gravyr - Många designer med egen text

Prisvärda personliga skärbrädor och en given butik att besöka i jakten efter den bästa skärbrädan att ge bort! Välj mellan rund eller rektangulär skärbräda i massivt bokträ av hög kvalité! Billiga priser dessutom.

Så många fina skärbrädor från kända varumärken som Kay Bojesen, Carolina Gynning, Teakhuas, Bloomingville samt så många andra. Ett ställe du absolut inte vill missa i jakten efter den bästa skärbrädan att ge som present!

Därför är skärbrädor bra presenter

Skärbrädor har främst två funktioner. Nummer ett är att brädan skyddar bänken när det är dags att laga mat. Det andra är att skärbrädan kommer kunna fungera som inredningsdekoration i köket! Speciellt personliga skärbrädor med gravyr kommer med stor sannolikhet bli gåvan som gärna får stå väl synligt i köket. En del varianter av skärbrädor har till och med hål så de kan hängas upp på en krok. Finns ingen hängare på just den skärbräda du vill ge i present? Ingen fara, brädan kan trots det bli snyggt exponerad genom att luta den mot väggen.

Ännu en faktor varför skärbrädor är bra presenter är priset. Ofta räcker det med 300-400 kronor för att kunna beställa en snygg skärbräda med gravyr. Vid intensiva presenttillfällen likt alla julklappar i december så är det tacksamt att kunna hålla nere kostnaden genom att skaffa billiga presenter. Eftersom det är många julklappar som ska införskaffas så känns några hundralappar per julklapp som en lagom nivå, eller hur känner du?

Välj personlig gravyr med noggrannhet

Graverade presenter går av naturliga själ inte att skicka i retur. Därför är det av högst vikt att du väljer rätt gravyr på skärbrädan! Att få hem sin fina skärbräda för att upptäcka du stavat fel på adressen, namnet eller vad än gravyren må vara är inte alls roligt. Lägg hellre några minuter extra än att stressa när du ska beställa skärbräda med gravyr är ett stående tips. Ett bra råd när det kommer till alla personliga presenter för den delen.

Eftersom det finns många stora skärbrädor så brukar möjligheten till många graverade tecken text vara möjligt. Lägg tid på att komma på något fyndigt och fint som kommer bli graverad på den skärbräda du sett ut.

Tipsa om skärbrädor med gravyr som bra presenter & julklappar

Guide för att hitta skärbrädor - Omtyckta presenter & julklappar - Med eller utan personlig gravyr

Uppdaterades 9 december, 2023