Från funktion till form – Gåvomuggar och skålar för den kräsne

Om du är på jakt efter en mugg eller skål att ge som födelsedagspresent, julklapp eller till något annat presenttillfälle har du kommit helt rätt! Presentguiden har plockat ut några bästsäljare som garanterat kommer bli en uppskattat present. Som du kommer se nedan så finns det en hel del presenter att välja på inom kategorin. Känns ingen mugg/skål helt hundra så finns oerhört många flera valmöjligheter hos de butiker vi tipsar om.

Till mugg passar det ypperligt att även ge glasunderlägg. Även graverade glas är ett bra alternativ till muggar. De allra populärast är glas och muggar där du valt gravyr eller foto. Personliga presenter är alltid de som träffar bäst hos mottagaren.

Bäst inom kategorin tycker vi att personliga fotomuggar är, där väljer du själv bild och text på muggen. Att ge bort en fotomugg är verkligen något vi kan rekommendera, speciellt om du aldrig har överraskat med en personlig mugg tidigare.

Vilken mugg tycker du passar bäst som present denna gång? Står julen inför dörren så missa inte våran stora guide till julmuggar som kommer göra högtiden ännu mysigare.

Presenttips på muggar & skålar – juni 2024

Om du är i färd med att hitta den optimala muggen att ge bort som present, har du landat på rätt plats. Vår expertkurerade guide är designad för att ge dig en översikt över några av de mest exceptionella muggarna som nätet har att erbjuda. Vi förstår att en mugg kan vara så mycket mer än enbart en dryckesbehållare; den kan vara ett personligt uttryck, en del av en morgonritual eller till och med en konversationsstartare.

Våra rekommendationer spänner över ett brett spektrum, från tidlöst designade keramikmuggar till moderna termosmuggar med avancerade funktioner. Varje mugg har granskats noggrant för att säkerställa att den inte bara är visuellt tilltalande, utan också funktionell och av hög kvalitet.

Så om du är redo att upptäcka en värld av muggar som går långt utöver det vanliga, inbjuder vi dig att utforska vår guide. Vi är övertygade om att du kommer att finna det perfekta objektet som inte bara kommer att uppfylla, utan även överträffa, dina presentförväntningar.

Hitta muggar på nätet – Rekommenderad butiker just nu

Om ingen av våra tidigare muggrekommendationer uppfyllde dina kriterier, behöver du inte bekymra dig. Jakten på den perfekta presentmuggen är långt ifrån över. Det finns en rad framstående e-handelsplattformar som specialiserar sig på att erbjuda en mångfald av högkvalitativa muggar som kan passa varje smak och preferens. Dessa nätbutiker erbjuder allt från designade keramikmuggar till funktionella termosmuggar, och mycket mer däremellan.

Så om du ännu inte har hittat den ultimata muggen, rekommenderar vi att du fortsätter din sökning på dessa betrodda e-handelsplatser. Där har du möjlighet att djupdyka i ett omfattande sortiment och med stor sannolikhet hitta en mugg som inte bara möter, utan även överträffar, dina förväntningar.

Butiken har över 230 stycken prisvärda muggar & koppar, som gör sig väldigt bra som presenter.

Personliga muggar med foto - Presenttips

Coola fotomuggar som finns som emaljmugg, färgskiftande eller vanlig mugg. En butik du inte vill missa i jakten efter en unik fotomugg!

Fotomugg med egna bilder

Många fina muggar som du gör personlig genom att bestämma foto & text. Ofta bra kampanjer dessutom så goda chanser att hitta fotomuggar på rea! Välj bland 6 olika färger: Vit, svart, rosa, blå, röd eller grön.

Tassen muggar & skålar - Presenter

Bäst utbud på muggar & skålar som visar känslor. Tassen är ett klockrent varumärke när du letar efter en mugg-present som sticker ut från mängden!

Roliga muggar - Julklappstips

Över 100 vackra muggar där många har personliga budskap till mamma, pappa, mormor och så vidare.

Muggar med bild - Personlig mugg

Personlig Cappuccino kaffemugg med bild eller set med kärleksmuggar är endast två exempel på personliga muggar från e-handlaren.

Vad sägs om cirka 500 stycken muggar samt 500 skålar där många av produkterna erbjuds till finfin rea? Ett givet ställe att besöka i jakten efter dessa presenter!

Bästa muggen att ge som present

Så många väl utvalda muggar som gör sig extra bra att ge bort som present. Fars dag muggar och designer som passar till såväl mamma som till älsklingen. Helt klart ett ställe du inte vill missa i jakten efter bästa muggen att ge som present!

Muggar puss puss company - Presenttips & julklappstips

Muggarna på bilden är endast ett litet urval från Puss Puss Company. Bra presenter & julklappar till den du gillar. Alla muggar kostar lika mycket, 200 kronor styck. Missa inte heller muggar från Majas Lyktor där en del av pengarna går till barncanserfonden.

Muggar som present – Enkla, användbara & uppskattade gåvor

Muggar kan vid första anblicken verka som en vanlig och enkel present, men de har många fördelar som gör dem till utmärkta gåvor för vänner, familjemedlemmar och kollegor. Här är några anledningar till varför muggar är så bra presenter och hur du kan göra dem mer personliga och minnesvärda för mottagaren.

  1. Användbarhet: En av de främsta fördelarna med att ge bort en mugg som present är att den är användbar i vardagen. Muggar används dagligen av de flesta för att dricka kaffe, te, varm choklad eller andra drycker. Detta innebär att mottagaren kommer att tänka på dig och din omtanke varje gång de använder sin mugg.
  2. Stort urval: Muggar finns i en mängd olika material, former, storlekar och färger. Detta gör det enkelt att hitta en mugg som passar mottagarens personliga stil och smak. Du kan välja en mugg som representerar deras favoritfärg, har ett roligt mönster eller som har en design som relaterar till deras intressen.
  3. Personlig touch: En annan fördel med att ge bort en mugg som present är att du kan göra den mer personlig och unik genom att anpassa den med egen bild. Detta kan innebära att lägga till mottagarens namn, initialer, ett favoritcitat eller en personlig hälsning. Detta ger mottagaren en känsla av att du verkligen har tänkt på dem och deras personliga preferenser när du valde mugg present.
  4. Praktisk & prisvärd: Muggar är ofta rätt så billiga gåvor, vilket gör dem perfekta för alla typer av tillfällen och budgetar. Att välja en mugg som present är en utmärkt lösning när du behöver en gåva som inte kostar skjortan.
  5. Passar alla åldrar och kön: Muggar är en universell present som passar för alla åldrar och kön. Oavsett om du ger en mugg till din mamma, pappa, syster, bror, vän eller kollega så kommer de säkert att uppskatta en användbar mugg.

Som du märker är fördelarna många. En nagativ aspekt är väl att många redan har flera muggar. Med tiden blir de lätt slitna och då kommer din nya mugg säkert komma väl tillhands.

  1. Minnesvärd: En välvald och personlig mugg kan bli en bestående påminnelse från en speciell händelse, som en födelsedag eller ett bröllop. Varje gång mottagaren använder sin mugg kommer de att påminnas om den glädje och kärlek som gav upphov till gåvan.

Sprid gärna presenttips/julklappstips på muggar & skålar på sociala medier

Uppdaterades 8 januari, 2024