Bästa muggarna – Att ge som presenter

Om du är på jakt efter en mugg eller skål att ge som födelsedagspresent, julklapp eller till något annat presenttillfälle har du kommit helt rätt! Presentguiden har plockat ut några bästsäljare som garanterat kommer bli en uppskattat present. Som du kommer se nedan så finns det en hel del presenter att välja på inom kategorin. Känns ingen mugg/skål helt hundra så finns oerhört många flera valmöjligheter hos de butiker vi tipsar om.

Till mugg passar det ypperligt att även ge glasunderlägg. Även graverade glas är ett bra alternativ till muggar. De allra populärast är glas och muggar där du valt gravyr eller foto. Personliga presenter är alltid de som träffar bäst hos mottagaren.

Bäst inom kategorin tycker vi att personliga fotomuggar är, där väljer du själv bild och text på muggen. Att ge bort en fotomugg är verkligen något vi kan rekommendera, speciellt om du aldrig har överraskat med en personlig mugg tidigare.

Vilken mugg tycker du passar bäst som present denna gång?

Presenttips på muggar & skålar – mars 2023

Här börjar jakten efter bra muggar att ge bort som presenter. Ta del av alla presenttips och få upp ögonen för några av de bästa muggarna på nätet.

Hitta muggar på nätet – Rekommenderad butiker just nu

Var inget av våra presenttips ovan bra nog för att slå till på? Presentjakten efter bästa muggen går vidare genom att besöka några väldigt omtyckta e-handlare som har stora utbud av ”presentmuggar” som passar till vem som helst.

Butiken har över 230 stycken prisvärda muggar & koppar, som gör sig väldigt bra som presenter.

Personliga muggar med foto - Presenttips

Coola fotomuggar som finns som emaljmugg, färgskiftande eller vanlig mugg. En butik du inte vill missa i jakten efter en unik fotomugg!

Fotomugg med egna bilder

Många fina muggar som du gör personlig genom att bestämma foto & text. Ofta bra kampanjer dessutom så goda chanser att hitta fotomuggar på rea! Välj bland 6 olika färger: Vit, svart, rosa, blå, röd eller grön.

Tassen muggar & skålar - Presenter

Bäst utbud på muggar & skålar som visar känslor. Tassen är ett klockrent varumärke när du letar efter en mugg-present som sticker ut från mängden!

Roliga muggar - Julklappstips

Över 100 vackra muggar där många har personliga budskap till mamma, pappa, mormor och så vidare.

Muggar med bild - Personlig mugg

Personlig Cappuccino kaffemugg med bild eller set med kärleksmuggar är endast två exempel på personliga muggar från e-handlaren.

Vad sägs om cirka 500 stycken muggar samt 500 skålar där många av produkterna erbjuds till finfin rea? Ett givet ställe att besöka i jakten efter dessa presenter!

Muggar puss puss company - Presenttips & julklappstips

Muggarna på bilden är endast ett litet urval från Puss Puss Company. Bra presenter & julklappar till den du gillar. Alla muggar kostar lika mycket, 200 kronor styck. Missa inte heller muggar från Majas Lyktor där en del av pengarna går till barncanserfonden.

Sprid gärna presenttips/julklappstips på muggar & skålar på sociala medier

Uppdaterades 4 mars, 2023