11 års present - Presenter & julklappar till 11-åring

Bra presenter & julklappar – Till 11-årig kille eller tjej

Är du på jakt efter en träffsäker 11 års present? För att lägga grunden till vad den tilltänkta 11-åriga killen eller tjejen kan tänkas uppskatta så hör med barnet om det finns en önskelista. Finns ingen specifik önskelista så är det några kategorier med presenter som nästan alltid kommer bli succéartade födelsedagspresenter eller julklappar. Spel, pussel och roliga leksaker är det få 11-åringar som skulle tacka nej till.

För att underlätta din presentjakt efter en träffsäker gåva till 11-åring så kommer presentguiden här på sidan presentera några omtyckta sidor, fulla med presenttips & julklappstips. Ta tipsen som utgångspunkt för att hamna rätt bland sajtens tusentals tips på presenter till både 11 års barn som till gammelmormor.

För ännu fler förslag på presenter & julklappar till 11-årig se sidan där alla presenter till barn är samlade. Där finns även tips på de bästa e-handlare när det kommer till roliga presenter som går hem hos barnen.

Populära kategorier – Med 11 års presenter

Pussel – Underhållande 11 års present

Att slå sig ner och försöka lösa ett klurigt pussel är något som kommer underhålla 11-åring under lång tid. Pussel är extra omtycka som julklapp 11 år men fungerar hur bra som helst året runt! Presentguiden förespråkar ofta personliga presenter och anser att sådant som blir personifierat är bland det bästa att ge bort till födelsedag, jul eller vilket än tillfället är. Vill du ge bort en personlig 11 års present? Välj fotopussel där egna bilder kommer bilda pusslet. Grymt roligt att lägga och spänningsnivån på fotopussel är hög.

Se alla presenttips & julklappstips på pussel för att upptäcka vilka pussel som sticker ut just nu. På sidan finns även en stor guide till bra butiker på nätet, med stora utbud av pussel. Att jämföra butiker ökar även chansen att hitta ett 11 års pussel på rea.

Mugg – Billig 11 års present

Barn som är runt 11 år brukar i regel älska presenter. Desto fler paketen är ju bättre! Därför är det smart att satsa på ett gäng billiga presenter och som tur är finns det gott om sådana prylar. En ny mygg att dricka ur är typiskt en bra present till 11-åring som inte kostar så många kronor. Likt pusslen så är alla personliga muggarna med eget foto bland de bästa 11 års födelsedagspresenterna till både kille och tjej.

Vi vill även slå ett för muggarna från Tassen som visar känslor. En ny favoritmugg är lätt att hitta genom att kolla närmare på alla presenttips på muggar.

Gaming & data – Populära presenter till 11 åring

Spel och gaming vid dator, mobil eller platta är något som står högt upp på många 11-åringars intresselista. Därför är presenter inom gaming ett relativt säkert val av 11 års present. Kanske är det dags för en ny gamingstol eller ett par kvalitativa hörlurar med headset? Retro spelkonsoler med spel i gammal hederlig 8-bitars anda är också en present/julklapp som 11 åringar kommer gilla skarpt.

Hoppar alla tips på presenter & julklappar till 11-årig har gjort dig klockare på vilken bästa gåvan kan tänkas vara. Lycka till i presentjakten!

Sprid gärna tipsen på 11 års presenter till killar & tjejer på sociala medier.

Uppdaterades 23 augusti, 2022