Bra presenter & julklappar – Till 11-årig kille eller tjej

Är du på jakt efter en träffsäker 11 års present? För att lägga grunden till vad den tilltänkta 11-åriga killen eller tjejen kan tänkas uppskatta så hör med barnet om det finns en önskelista. Finns ingen specifik önskelista så är det några kategorier med presenter som nästan alltid kommer bli succéartade födelsedagspresenter eller julklappar. Spel, pussel och roliga leksaker är det få 11-åringar som skulle tacka nej till.

För att underlätta din presentjakt efter en träffsäker gåva till 11-åring så kommer presentguiden här på sidan presentera några omtyckta sidor, fulla med presenttips & julklappstips. Ta tipsen som utgångspunkt för att hamna rätt bland sajtens tusentals tips på presenter till både 11 års barn som till gammelmormor.

För ännu fler förslag på presenter & julklappar till 11-årig se sidan där alla presenter till barn är samlade. Där finns även tips på de bästa e-handlare när det kommer till roliga presenter som går hem hos barnen.

Presenttips för 11 åringar – oktober 2023

Här börjar jakten efter en bra present till 11-åring genom att se alla utvalda tips. Produkterna är väl utvalda för att passa som födelsedagspresent eller julklapp till barn som är 11 år. Hoppas förslagen kommer vara till stor hjälp för att hitta den där perfekta 11 års presenten på nätet.

Handla present till 11 åringar – Butiker att besöka

Har du fortfarande inte sett den där ultimata gåvan till 11-åring så går presentjakten vidare genom att besöka några populära e-handlare. Dessa butiker har många coola, roliga och innovativa presenter som säkert kommer passa utmärkt till pojkar och flickor som är 11 år.

Står coola prylar och teknik högt upp på 11-åringens önskelista över presenter? Då vill du absolut inte missa att besöka en av Sveriges absolut populärast pryl-butiker! Så mycket roligt och annorlunda som kommer göra succé som 11 års födelsedagspresent eller julklapp!

Personlig present till 11-åringar finns det hundratals av hos denna pålitliga leverantör av presenter med personifiering. Överraska med ett klurigt fotopussel eller klipp till på godis där du valt egna bilder. Många möjligheter som bör utforskas i presentjakten till killar och tjejer.

Pedagogiska presenter till 11-åring såsom forskarutrustning, experimentlådor och byggleksaker. Att kombinera lek med lära är alltid en bra kombination!

Prylar som present till 11 åringar är alltid välkommet. Butikens erbjuder det mesta, där många gåvor känns helt rätt att ge till barn som är 11 år.

Frågor & svar

Julen är den tid på året då magin verkligen kommer till liv, särskilt för barn. På Presentguiden förstår vi att en 11-åring är på en unik plats mellan barndom och tonår, vilket gör valet av julklappar både spännande och utmanande. Det är därför vi strävar efter att vara din främsta informationskälla för att hitta den perfekta julklappen som träffar rätt i hjärtat. En 11-åring har börjat utveckla mer komplexa intressen och färdigheter, och en välvald julklapp kan vara den gnista som antänder en livslång passion. Låt oss hjälpa dig att göra den här julen oförglömlig för din 11-åring!


Vilka är de mest populära julklapparna för en 11-åring just nu?

Den här julen verkar det som om teknik och elektronik fortfarande dominerar toppen av önskelistorna för 11-åringar. Men bortom det, uppskattas även aktivitetsbaserade presenter, som utomhussporter eller hantverkssatser. Böcker med lite mer komplexitet och djup är också på uppgång, särskilt de som rör sig inom fantasy eller vetenskapsgenren.


Hur kan man göra julklappen för en 11-åring mer personlig?

Att personliggöra julklappen kan göra en stor skillnad i hur den mottas. Om den 11-åriga mottagaren har en särskild hobby eller intresse, överväg en present som kompletterar det, såsom specialutrustning, böcker eller till och med en upplevelse, som en dag på en klattringscenter eller ett vetenskapsmuseum.


Vilka julklappar är bäst för en 11-åring som älskar sport?

För en sportälskande 11-åring kan nya sportutrustningar, som en professionell fotboll eller en basketbollkorg för trädgården, vara den perfekta julklappen. Andra idéer inkluderar biljetter till en stor match eller sportkläder från deras favoritlag.


Hur viktigt är det med lärorika julklappar för en 11-åring?

Även om julen ofta förknippas med lek och nöje, kan lärorika presenter vara extremt givande för en 11-åring. Det kan vara en kodningssats, ett vetenskapligt experimentkit eller kanske en bok om en historisk figur de beundrar. Lärorika julklappar kan inte bara vara roliga utan även tankeväckande och inspirerande.


Är upplevelser en bra julklappsidé för en 11-åring?

Upplevelser blir allt mer populära som julklappar och kan vara en utmärkt idé för en 11-åring. Det kan vara något så enkelt som en dag på zoo, ett besök i en nöjespark eller kanske en speciell matlagningskurs. Upplevelser är en bra väg att gå om du letar efter en minnesvärd julklapp.


Populära kategorier – Med 11 års presenter

Pussel – Underhållande 11 års present

Att slå sig ner och försöka lösa ett klurigt pussel är något som kommer underhålla 11-åring under lång tid. Pussel är extra omtycka som julklapp 11 år men fungerar hur bra som helst året runt! Presentguiden förespråkar ofta personliga presenter och anser att sådant som blir personifierat är bland det bästa att ge bort till födelsedag, jul eller vilket än tillfället är. Vill du ge bort en personlig 11 års present? Välj fotopussel där egna bilder kommer bilda pusslet. Grymt roligt att lägga och spänningsnivån på fotopussel är hög.

Se alla presenttips & julklappstips på pussel för att upptäcka vilka pussel som sticker ut just nu. På sidan finns även en stor guide till bra butiker på nätet, med stora utbud av pussel. Att jämföra butiker ökar även chansen att hitta ett 11 års pussel på rea.

Mugg – Billig 11 års present

Barn som är runt 11 år brukar i regel älska presenter. Desto fler paketen är ju bättre! Därför är det smart att satsa på ett gäng billiga presenter och som tur är finns det gott om sådana prylar. En ny mygg att dricka ur är typiskt en bra present till 11-åring som inte kostar så många kronor. Likt pusslen så är alla personliga muggarna med eget foto bland de bästa 11 års födelsedagspresenterna till både kille och tjej.

Vi vill även slå ett för muggarna från Tassen som visar känslor. En ny favoritmugg är lätt att hitta genom att kolla närmare på alla presenttips på muggar.

Gaming & data – Populära presenter till 11 åring

Spel och gaming vid dator, mobil eller platta är något som står högt upp på många 11-åringars intresselista. Därför är presenter inom gaming ett relativt säkert val av 11 års present. Kanske är det dags för en ny gamingstol eller ett par kvalitativa hörlurar med headset? Retro spelkonsoler med spel i gammal hederlig 8-bitars anda är också en present/julklapp som 11 åringar kommer gilla skarpt.

Hoppar alla tips på presenter & julklappar till 11-årig har gjort dig klockare på vilken bästa gåvan kan tänkas vara. Lycka till i presentjakten!

Julklapp till 11 åring – Tips vad du kan ge barnet

Julen är en hektisk tid på året där mycket ska hinnas med. Att shoppa julklappar till 11-åringar är en syssla många har på sin att-göra-lista inför julafton. För att underlätta ytterligare för dig så kommer här några tips på vilka julklappar som barn på 11 år kan tänkas vilja ha.

  • Brädspel för hela familjen: Att slå sig ner och spela Monopol, Cluedo eller annat roligt brädspel är en höjare Passa på att välja ut ett spännande brädspel i 11 års julklapp, som hela familjen kommer att ha mycket glädje av. Spel överlag är alltid julklappar som står högt upp på 11 åringars önskelista över de främsta julklapparna att få den 24 december.
  • Julklappar för skapande: Om ditt barn gillar att skapa saker kanske en kreativ julklapp till 11 åring skulle vara passande? Ett startkit för att måla eller rita  eller en ny pysselbok är två julklappstips som skulle kunna vara aktuella. Även så kallade DIY-julklappar (do it yourself) är utmärkta val av julklapp som kommer bjuda på en utmaning. Perfekt för er 11-åring att underhålla sig med under jullovet.
  • Teknik & prylar: Området som innefattar så många 11 års julklappar såsom nya hörlurar, smartwatch, spel-konsol och oerhört mycket annat. Vet du att er kille eller tjej som är 11 år älskar teknik så är julklappar från denna kategori att föredra.

Hoppas tipsen ovan gjort dig lite klockare och med tiden kommer hitta en bra julklapp till 11-åring!

Sprid gärna tipsen på 11 års presenter till killar & tjejer på sociala medier.

Uppdaterades 4 september, 2023