Fotopresent - Presentlåda med 9 frökulor - Gåvor med eget foto
Personliga presenter - Presentbox med frökulor - Presenttips
Annorlunda blommogram - Fröbomber med bild - Presenter

Present som växer i jorden

Står en present till den som gärna är ute på gården och planterar på inköpslistan? Då känner vi att denna presentbox med 9 olika frökulor är ett ypperligt presentval! Fröer en symbol för tillväxt och förnyelse. Att ge bort fröer som gåva är därför en symbolisk gest som representerar ditt hopp om att mottagaren ska växa och blomstra på olika sätt.

Presentboxen med fröer kommer att hålla länge och ge en återkommande glädje när fröerna växer sig stora. Att njuta av utvecklingens skönhet kommer värma gott under en stor del av sommarhalvåret.

Själv asken som frökulorna levereras i görs personlig med både bild och hälsning. Perfekt present att skicka direkt till exempelvis barn som fyller år. Barn brukar gärna vilja plantera och sedan vänta på resultatet med spänning.

Fröerna passar till en trädgårdsentusiast som till den som är helt ny inom området. Se gärna även Presentguiden alla andra tips på hållbara presenter. Där får du upp ögonen för många träffsäkra saker som kommer göra alla miljömedvetna mycket glada.

Presentask med frökulor är bra som;

  • Födelsedagspresent till trädgårdsintresserad – Extra passande till killar och tjejer som fyller år när det börjar grönska ute. Sätt fröerna mellan mars till september, men givetvis börjar ni när det än passar.
  • Annorlunda bröllopspresent för ett äktenskap som gror – Ett nytt äktenskap har ingåtts så nu kan du välja en symbolisk presentbox som representerar att deras kärlek ska växa sig allt starkare med åren. Att hitta personliga bröllopspresenter med ett fint budskap bakom kommer garanterat göra brudparet mycket glada.
  • Påskpresent – Påsken infaller som bekant när grönskan åter är här. Perfekt tillfälle att så några fröer med andra ord. Personifierar boxen och lämna en väl genomtänk påskhälsning och du har precis skapat den perfekta påskpresenten.