Upptäck bra parpresenter – Som passar bägge parter

Att välja present till ett par kan vara en knepig uppgift, inte sant? Man vill ju hitta något som båda uppskattar, och ingen vill vara den personen som orsakar ett gräl om vems present det egentligen var. Men oroa dig inte, Presentguiden har plockat fram några säkra tips som kommer att göra dig till parets favoritpresentgivare.

Allra först, glöm inte att det är två personer du köper present till. Med det sagt så ska du försöka hitta något som kan användas och njutas av tillsammans. Det kan vara en upplevelsepresent såsom en matlagningskurs eller en vinprovning. Eller varför inte en dubbel hängmatta så paret kan mysa tillsammans i sommarvärmen? Om du vill säkra dig om att du inte missar någon så kan du alltid köpa två av samma sak. Presenttips på två matchande muggar, två badrockar med deras namn eller två biljetter till biografen är alltid ett säkert val av present till par. Då får båda sin egen grej, och du slipper bekymra dig om någon känner sig utanför.

Men var försiktig med att anta att bara för att de är ett par så delar de samma intressen. Om du vet att den ena älskar att baka och den andra hellre skulle äta rå deg än att sätta sin fot i köket så kanske en bok med bakrecept inte är den bästa presenten. Om du däremot vet att båda älskar choklad så är en chokladprovning eller en fin choklad garanterat en fullträff av present till paret.

Slutligen, kom ihåg att humor är din bästa vän när det gäller parpresenter. Om du kan få dem att skratta så kommer din present att bli ihågkommen. Det kan vara något så enkelt som ett spel med roliga utmaningar, eller kanske en bok om hur man överlever att bo tillsammans. Ge gåvor med glimten i ögat så att säga.

När du sitter framför datorn och funderar över vad du ska ge för present eller julklapp till ditt favoritpar så kom ihåg dessa tips. Det är alltid tanken som räknas, så länge du tänker på dem båda!

Hitta present till par – Alla presenttips juni 2023

Jakten efter bra presenter & julklappar till par börjar här genom att ta del av Presentguidens väl utvalda tips på prylar som passar att ge till paret. Upptäck gärna många flera presenttips genom att klicka in till de presentkategorier som kan tänkas intressera paret som ska få din gåva.

Julklapp till par - Julklappstips

Julklapp till par – Julklappstips

Det absolut vanligaste gåvotillfället till par är när du ska ge bort en fin julklapp till par. När julen kryper sig på är det mycket som ska hinnas fixas, som att handla julklappar till alla som står dig nära. Att slå till på endast en julklapp som paret får tillsammans är en god idé, då slipper du skaffa dem en varsin julklapp så att säga. Det är dock inte alltid det lättaste att hitta en riktigt bra julklapp till par, som både kommer älska lika mycket.

Att knåpa ihop den perfekta mysiga julklappen till ett par kan kännas som att klättra uppför Kebnekaise, i tofflor. Men varför svettas över uppgiften när du kan göra det till en rolig skattjakt istället? Låt Presentguiden, din personliga julhjälp, dela med sig av några julklappstipstips som kan göra dig till julklapparnas mästare (och parets favoritnisse).

  • Mysiga julklappar: De mysigaste stunderna delas ofta under en varm filt, omgiven av ljusets sken och ett hav av kuddar. En värmande pläd, kanske med några matchande tofflor, kan vara julklappar som ger paret möjlighet att mysa som aldrig förr. Eller varför inte en romantisk ljusslinga? Julklappen kan förvandla även den mest ordinära vardagsrum till en mysig grotta, perfekt för de långa vinterkvällarna. Spana in våra tips på mysiga julklappar för att få upp ögonen för några riktigt mysiga saker som kommer glädje paret på julafton.
  • Skärbräda med gravyr: Ett uppläggningsfat för ost, choklad eller andra godsaker är helt klart ett populärt julklappstips till par. Önskar du ge dom något speciellt som är personlig inriktat så skulle vi dock rekommendera en skärbräda med gravyr. Valmöjligheterna är många och deras gemensamma skärbräda kan fungera som en inredningsdetalj i köket när den inte används. Supersnygg, personlig och helt enkel bra julklapp till par.
  • Matchande jultröjor: Att fira jul handlar mycket om alla små detaljer, som till exempel vilka julplagg som används. När det kommer till att fira en avslappnad jul så finns det bara en sorts tröja, vi pratar såklart om jultröjor! Har inte paret några matchande jultröjor ännu så är det din gyllene chans att ge bort ett par sådana tröjor som julklapp till par. Jultröjor är dessutom ett oerhört populärt julklappstips som passar att ge till såväl gamla mormor som till 3-åriga barnbarnet, en julklapp till alla det vill säga.
  • Unika fotoprodukter: Vad ger du för julklapp till paret som har allt så säg? Svaret är lätt, personliga julklappar där du valt egen gravyr eller bild såklart. Just foton är något som vi brinner lite extra för så leta reda på dina bästa fotografier av paret och skapa en rolig, personlig och träffsäker julklapp som paret garanterat inte redan har.

Upptäck hundratals andra väl utvalda julklappstips från nätets bästa butiker på Presentguidens stora guide för att hitta julklappar till julen 2023.

Dela gärna förslagen på bra presenter & julklappar till par

Uppdaterades 11 maj, 2023