Vinprovning - Presenter till vinälskare

Present som lär om vin

Både smaker och historia är lärdomar som uppkommer vid en vinprovning. Upplevelse presenten leds av en erfaren vinexpert som delar med sig av sina erfarenheter. Att åka på provning kommer säkert resultera i att flertalet nya favoriter tillkommer på den personliga topplistan för vin.

Klockrent presenttips som kommer gå hem extra bra hos alla de som har ett nyfunnet intresse för vin. Slå till nu så får de lyckliga själva bestämma när presenten ska utnyttjas.

Prova vin passar som bäst vid;

30 års present: En ålder där många har utvecklat ett starkt sinne för vin. Vad passar inte då bättre än att ta ett stort steg i sin utveckling av denna utsökta dryck?

Present till föräldrar: Välj två värdebevis och låt både mamma & pappa njuta av provning tillsammans. Enkel, snabb och billig present som dom kommer bli väldigt glada åt.

Present till flickvän: Älskar din kärlek vin så överraska henne med en födelsedagspresent, alla hjärtans dag present eller kanske till er årsdag.

Present till vän: Upplevelse presenter tillsammans med en god vän är oslagbart. Tänk dig vad glad kompisen blir när du berättar ni ska på vinprovning.