50 års present - Presenttips man & kvinna

Vägledning till bra presenter – Att ge 50 åringar

Söker du efter en bra, personlig och lyxig 50 års present på nätet? Då har du landad på Sveriges största presentguide, full med tips på vad 50-åringen kan få! Oavsett om det är kvinna eller man som ska få din födelsedagspresent så finns förhoppningsvis det rätta presenttipset på denna sida.

Halva vägen till hundra är inte illa, och dagen ska givetvis firas med fina 50 års presenter. Men hur hittar du rätt present till 50-årig egentligen? Genom att se presentguidens alla presenttips i kategorin kommer resultera i en flygande start på presentjakten! Med stort fokus på det lyxiga och unika är presenterna väl utvalda att passa för att överraska stort på 50-års dagen.

Vi stora festligheter, som denna födelsedag klassificeras som, är allt runt presenter minst lika viktigt som själva gåvan. Att ge bort en fin flaska whisky, vin eller konjak är en mycket vanlig 50 års present. Risken är dock att många vänner kommer med liknande presenter. Var gärna den som sticker ut från mängden. Istället för whiskyflaskan kan du välja en vacker karaff med tillhörande glas. Då stannar du inom området, men går inte på grundingrediensen. Givetvis är det lyxigt att slå till på stort och ge bort både dryck, karaff och glas.

En riktigt bra 50 års present är ofta ganska dyr och exklusiv. Därför är det populärt att gå ihop flera stycken och dela på presentkostnaden. På så vis kommer 50 åringen få färre födelsedagspresenter men de som kvinnan/mannen får kommer förhoppningsvis uppskattas desto mera.

Sidan 50 års present består av:

Presenttips till 50-åring

50 års present kvinna - Mamma, fru, syster

Upplevelse till henne – Som blir 50-åring

Gillar hon som fyller 50 år att bli omhändertagen av en professionell hud- och spaterapeut tro? Då kan du börja med att skaffa skaffa henne en massage, ansiktsbehandling, manikyr eller pedikyr. Denna sorts upplevelse gör sig utmärkt som 50 års present till kvinna, som uppskattar sköna behandlingar! För att spinna vidare på upplevelser så kan ett restaurangbesök med förutbetald nota alltid vara välkommet. Låt mamma, syster, dotter eller fru få gå på någon av Sveriges bästa restauranger genom att slå till på värdebevis Sveriges bästa bord.

Exklusiva & dyra upplevelser till 50-åring är populärt. Gå ihop med familj & vänner och ge henne något som aldrig upplevt förut. Är det dags att hoppa fallskärm nu när hon är 50 år? Önskas en mer stillsam luftfärd så rekommenderas en tur i luftballong. Tänk på att de upplevelser som finns att köpa är långt ifrån de enda. Att skapa egna unika upplevelser är ofta det som blir mest passande. Kombinera roliga aktiviteter med god mat för att ge henne en dag att minnas.

50 års presenter till man

Present till 50-årig man

Bra 50-års presenter till pappa, man eller bror ska överraska honom stort. Likt vi på presentguiden ofta trycker på är att välja personliga presenter. Älskar han matlagning och att stå vid en glödhet grill? Ge 50-åringen ett förkläde där hans namn är broderat. Äger 50-års dagen rum på sommaren är det populärt att ge graverade & broderade grilltillbehör. Speciellt om det blir grillning på 50-års festen!

Skärbrädor, ölglas och snusdosor är tre av de mest populära 50-års presenterna som är skapligt billiga. Att skaffa flera födelsedagspresenter runt samma tema är ett enkelt knep för att ge något större. Till ett par graverade ölglas passar det att även ge honom några väl utvalda öl. Tillskärbrädan är en kockkniv med namn och årtal ett klockrent tillägg. Två små presenter blir till en stor och mer exklusiv 50 års present till honom.

Presentera 50 års presenter för vännerna, välj din plattform!

Uppdaterades 19 december, 2021