Lyxig kärleksgåva - Bröllopspresent 3000 kr
Skulptur i brons - Lycka - Kärleksgåva till partner eller brudpar

Stilren kärleksgåva som varar för evigt

Har du cirka 3000 kr att lägga på en oerhört vacker kärleksgåva? Klipp till på skulpturen som heter Lycka, en gåva som kommer hänga med under resten av livet! Butiken som tillverkat detta mästerverk har en fin dikt på produktsidan som förklarar varför detta är en utmärkt bröllopspresent. Skulpturen kommer även träffa helt rätt hos din partner. Snacka om att ge bort en minnesmärke från er årsdag eller när frun eller maken fyller år.

Lycka skulptur i brons är bra som;

Födelsedagspresent – Speciella dagar kräver lyxiga födelsedagspresenter. Därför tycker Presentguiden att skulpturen passar bra till personen som fyller 30, 40, 50 eller 60 år.

Bröllopspresent – Det mest optimala tillfället där två personer blir en. Känns 3000 kr för dyrt att handla bröllopspresent för? Hör med andra gäster som är bjudna på bröllopet och slå till på en bröllopsgåva som sticker ut från mängden!

Present till fru – Finns ekonomin och du söker en av de absolut bästa kärleksgåvorna till henne? Då är det inget att tveka på. Slå till nu på direkt, imorgon kan det vara försent. Varje design görs endast i maximalt 99 exemplar. När de sålt slut är det helt enkelt inte möjligt att få tag i några flera.