Mystery Box

Boxar med hemliga presenter

Mystery Box är presenten som du skaffar när du har svårt att bestämma. Men vad är då en så kallad Mystery Box, som du säkert hört talas om sedan tidigare? Vid en direkt översättningen från engelskan så förstår vi ganska snart att boxens innehåll är hemligt. Eftersom varken du eller mottagaren av dina presenter vet vad som döljer sig i en Mystery Box så kommer således presentöppningen blir en rolig överraskning, för bägge!

Det är många som tycker det är svårt att skaffa presenter. Därför gjorde vi presentguiden, för att underlätta presentjakten. Mystery Boxes med kosttillskott, vuxenleksaker, hudvård eller något annat gör det dock väldigt lätt att skaffa presenter. Du behöver helt enkelt bara hitta en box för ett pris som känns okej för den presentbudget som satts upp. Sedan är det bara att hoppas att innehållet kommer göra honom eller henne glad.

Önskar du överraska dig själv lika mycket som mottagaren av din present? Välj en mystisk Mystery Box!

Omtyckt butik som är mest kända för alla sin presentboxar där värdet på innehållet ofta överstiger boxens värde med råge. Inte speciellt ”secret” men väl värt att kolla närmare på när du är ute efter denna sortens present.

Billig Mystery Box – Med högt värde

Hade du tänkt ge bort en Mystery Box som present? Då kommer du ge bort varor som överstiger priset du betalat för boxen! I vilket fall i majoriteten av boxarna så påpekar återförsäljaren detta och ännu har vi inte hittat en enda Mystery Box där värdet är lika eller lägre än försäljningspriset.

Sen går det givetvis att ifrågasätta vem och hur värdet på varorna sätts. Det är ingen hemlighet att vissa boxar inte lever upp till förväntningarna. Enligt våran uppfattning så kan lätt det ”verkliga värdet” överdrivas en hel del. Eftersom det är lättare att sälja en Mystery Box för 500 kronor om det står att värdet är 1500 kr snarare än 600 kronor. Ja ni förstår och vårt råd blir att ta det utskrivna värdet med en nypa salt.

Hemliga presenter - Mystery Box

Flera presenter i samma box

Eftersom alla Mystery Box som finns består av flera produkter är det stor chans att några kommer göra stor succé. Att öppna sin present kommer förhoppningsvis resultera i att sådana produkter som personen aldrig skulle gett chansen annars faller bra ut. Om en eller två av säg fem grejer är bra så är ju trots allt ditt val av present godkänt.

Den negativa aspekten är att risken för att något av innehållet inte kommer bli använt. Kanske går det att ge bort de produkter som inte gillar i sin Mystery Box?

Överraskande presenter – För er bägge

Önskar du ge bort presenter inom ett visst område men är osäker på exakt vilka produkter som föredras? Då är det utmärkt att klippa till på Mystery Box! När gåvan kommer öppnas så är du lika förväntansfull som mamma, pappa, partner eller syskonet som du gett boxen till.

Det är ett lätt presentval för dig. Bestäm ett område och ungefär vad boxen får kosta. Sedan är det bara att klicka hem den. Eftersom Mystery Box är just en box så är det endast att svepa runt ett fint presentpapper och gåvan är redo att levereras!

Sprid gärna presenttipsen på Mystery Box till dina nära och kära.

Mystery Box

Uppdaterades 31 maj, 2022