Bra boktips 2022 – Hitta böcker som present

Böcker finns det miljontals av och det är ofta omtyckt att få en rolig, spännande och lärorik bok i present. Därför har presentguiden gjort sitt yttersta för att plocka ut några träffsäkra böcker som känns extra intressanta att ge bort.

Att våga välja en annorlunda bok inom ett tidigare outforskat område är alltid rätt. Nya lärdomar är aldrig fel så att säga. Vill du ge bort böcker men vågar inte välja ut en titel? Välj digitalt presentkort så får personen själv välja ut den bok som önskas!

Att slå sig ner med en bra bok tillsammans med en kopp rykande hett te är inte alls fel. Kolla gärna in alla presenttips inom kategorin te för att upptäcka vilka presenter som gäller.

Vilken bok-present är bäst att ge bort denna gång?

Handla böcker på nätet – Butiksguide

Hittade du inte den bästa boken ovan så går presentjakten efter intressanta böcker vidare genom att besöka några omtyckta e-handlare.

Väldigt många spännande titlar som fokuserar på att lära känna sig själv och må bra. Omtänksamma bok-presenter som säkert de flesta skulle bli glada av att få.

Direkt till butikens alla böcker

Bestäm barnets namn och eventuellt några syskon eller kompisars namn också och snart har ni en personlig sagobok i brevlådan. Presenttips som är värt att kolla närmare på alla er med små barn 0-10 år i hemmet!

Direkt till butikens alla böcker

Just nu kan du skaffa personlig barnböcker med 10% rabatt, passa på idag!

Använd kod: presentguiden10

Väl utvalda böcker som gör sig extra bra att ge bort som presenter. Missa inte denna omtyckta e-handel i jakten efter den bästa bok-presenten!

Direkt till butikens alla böcker

Lärorika böcker för barn och ett utmärkt ställe att shoppa presenter på till alla barn som gärna vill lära sig nya saker.

Direkt till butikens alla böcker
Direkt till butikens alla böcker
Direkt till butikens alla böcker
Direkt till butikens alla böcker
Direkt till butikens alla böcker

Därför ska du ge bort en bok som present

Att böcker är oerhört populära presenter råder inga tvivel om. Speciellt julen är en tid då bokhandlarna, både på stan och på nätet, går som allra varmast. Många vill ge bort en bra bok som julklapp. Böcker har en rad fördelar, både för du som ska köpa presenter och till den lyckliga personen som får boken.

Nya lärdomar – Böcker för alla

Hur många böcker finns det i världen? Ingen vet eftersom det ständigt kommer nya verk. Att läsa är grunden till kunskap och de allra flesta böcker kommer säkert lära läsaren något nytt. Att ge bort en intressant bok är alltså detsamma som att ge bort ny kunskap i present.

Enkelt att fixa – Beställ bok med några knapptryck

Om du hittade en intressant bok att ge bort här ovan så är det snabbt gjort att beställa just den boken. Om ingen av dem kändes helt hundra så har samtliga bokhandlare på nätet mängder av topplistor på populära böcker just nu. Tänk inte för mycket på vilken bok som blir bäst utan gå på magkänsla, den känslan brukar ofta resultera i succépresenter.

Present som ger underhållning

Som vi varit inne på så är böcker omtyckt som julklappar. Vintern är en tid då vi säkert spenderar mera tid inomhus än under sommaren. Då passar det utmärkt att ha intressanta böcker på lager. Glöm inte att ladda på ditt eget bok-förråd.

Hoppas alla presenttips på böcker var till stor hjälp i presentjakten efter bästa boken!

Dela gärna presenttipsen på böcker i sociala medier

Uppdaterades 22 november, 2022