Tips på presenter till träningsintresserade

Står träning och hälsa högt på intresselistan eller önskar personen att komma igång? Oavsett vad som tycker presentguiden att presenter som pushar för att röra på sig är bra presenter! På denna sida så samlar vi utvalda presenttips som har med träning att göra. Några populära tips är en ny träningsväska, träningskläder eller redskap för att träna i hemmet.

Glöm inte bort återhämtningen där massageapparater som exempelvis fotmassageapparat eller massagepistol gör ett utmärkt jobb för att göra kroppen redo för nästa träningspass. Maskiner för självmassage är extra populära i juletider eftersom många önskar sig sköna julklappar.

Ta presenttipsen som en utgångspunkt för att hitta bästa presenten till träningsintresserad. Vilken träningspresent ger du bort till honom eller henne denna gång?

Presenttips på redskap, träningskläder, kosttillskott & tillbehör – december 2023

Här börjar jakten efter bra presenter inom träning, fitness, gym och sport av olika slag. Ta tipsen som en utgångspunkt och glöm heller inte att spana in butikernas egna presenttips längre ner på sidan.

2023-11-14T14:30:16+00:00

Sport-BH

Populär julklapp till henne som brukar träna på gym och älskar löpning. Bra priser och ett stort utbud gör att chansen att hitta en bra BH är hög.

2023-11-09T14:13:49+00:00

Löpband

Present som gör att den där dagliga löpturen verkligen kan bli av, i egna hemmet. Välj bland en rad lyxiga löpband, från 2000 kr upp till 20000 kr.

2023-08-29T10:33:30+00:00

Muskelmassage

Upplevelsepresent som fokuserar på spända muskler. Passar för samtliga åldrar och finns i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.

Kod för 10% extra rabatt: presentguiden

2023-08-29T10:28:16+00:00

Proteinpulver

Present som alla kroppsbyggare garanterat skulle uppskatta att få som födelsedagspresent eller julklapp. Ett tips är att välja de lite dyrare och högkvalitativa produkterna.

Bäst på träning – Butikerna som gäller just nu

Träffa inget av presentguidens presenttips inom träning helt rätt? Då går presentjakten vidare genom att besöka några väldigt omtyckta butiker, som är fylla med träningsredskap, träningskläder och en många andra bra presenter att ge till alla de som älskar att träna.

Massageapparater – Presenter för bättre återhämtning

Området träning innefattar en stor skara produkter, kosttillskott och tillbehör av alla dess slag. Att välja presenter som kan göra så kroppen återhämtar sig snabbare är ett utmärkt val av present till personen som gillar träning! Ofta finns redan de vanligaste tillbehören och en stor uppsättning träningskläder. Vad som däremot kan saknas är en effektiv maskin som kan leverera utsökt massage, när personen än önskar.

Oavsett om vi tränar eller ej så kan det vara lätt att glömma bort att ta hand om sina fötter. Därför skulle vi vilja slå ett extra slag för alla fotmassageapparater som träningspresent. Känslan måste upplevas för att förstå och ingen som kommer få denna massageapparat av dig kommer bli missnöjd. Läs mera på presentguidens stora guide för att välja rätt fotmassagemaskin. Där finns även tips på de bästa butikerna som säljer massageapparaterna.

Hoppas presenttipset kommer bli uppskattat!

Sprid gärna tipsen på presenter för träning på sociala medier

Uppdaterades 13 november, 2023