Presenter för roligare sommar

SUP är en förkortning av Stand Up Paddle och har ökat lavinartat i popularitet de senaste åren. Är du på jakt efter den bästa uppblåsbara paddelbrädan att ge bort i present? En mycket bra idé, och presentguiden har letat reda på några bra paddelbrädor som garanterat kommer bli en uppskattat present!

Kombinationen av lek, träning och äventyr är några ledord till varför så många gärna vill ha sin egen uppblåsbara SUP. Att överraska med presenter som pushar för en aktiv livsstil utomhus är aldrig fel, snarare tvärsom är det riktigt bra presenter! Paddelbrädor är helt klart gåvan som kommer göra att förutsättningar att spendera många och långa timmar på vattnet. SUP passar för såväl insjöar som hav. För kraftig vind är dock inget man önskar sig när det är dags för en SUP-tur på sin fina paddelbräda. Höga vågor ger i och för sig en större utmaning när det kan vara svårt att ens stå kvar på brädan.

Kolla in några träffsäkra SUP paddelbrädor nedan. Känns inget av presenttipsen helt rätt så finns många andra bra paddelbrädor hos butikerna vi tipsar om.

Vem kommer bli den lyckliga som får en paddelbräda i present av dig?

SUP – Paddelbräda för frisk luft & träning

Paddelbräda är aktiviteten som passar alla. Små barn till gamla pensionärer har inga som helst problem att snabbt kunna hantera sin paddelbräda och njuta av en rolig stund i friska luften. Därför är Stand Up Board, som är det engelska namnet, en riktigt bra gåva, oavsett vem du ska ge presenten till!

Eftersom alla SUP-paddelbrädor är uppblåsbara, eller vilket fall majoriteten av dem, så är det alltså lätt att förvara brädan. Se till att en ”ryggsäck” följer med ordern så att personen kan bära sin paddelbräda till och från vattnet.

Att blåsa upp brädan görs med pump. Antigen för hand eller så kan ni använda elektrisk pump om förutsättningar till ström finns. Se tiden det tar att pumpa upp paddelbrädan som uppvärmning. Exakta tiden det tar at pumpa SUP-brädan är olika men i regel skulle vi påstå det tar cirka 10 minuter. Hur hårt ska en paddelbräda pumpas då? Det är oerhört viktigt att tänka på att pumpa så paddelbrädan bli väldigt hård! Ta gärna ett par tag till när du tror paddelbrädan är klar för att vara på den säkra sidan. Att paddla ut på en SUP som inte är bra pumpad är ingen rolig upplevelse. Brädan bli då ostabil på vattnet och paddelturen blir inte alls så rolig som den skulle kunna vara.

SUP bräda - Bästa Stand Up Paddle presenten - Därför är ståupp padelbrädor så populära

Sprid gärna sidan så fler kan hitta bra paddelbrädor

Uppdaterades 21 januari, 2024