Hemligheterna för att skaffa en bra present till kompisen

Surfar du runt efter passande presenter för att överraska din kompis med en oförglömligt gåva? Presentguiden har några idéer på vilka presenter som är bäst att ge till kompisar. På denna sida kommer vi ge några konkreta tips på hur du skaffar den bästa presenten, oavsett om det är en manligt eller kvinnlig kompis som ska få gåvan av dig.

Vänskap är en ovärderlig skatt, och vad kan vara bättre än att fira den med en genomtänkt present som visar hur mycket personen betyder för dig? När vi står inför uppgiften att hitta den perfekta presenten till en kompis kan det till en början kännas som en överväldigande uppgift, men oroa dig inte, snart kommer du fått upp ögonen på några kreativa förslag som garanterat kommer att göra din vän lycklig.

Steg ett är att tänka på din väns personlighet och intressen. Det är viktigt du visar du känner kompisen väl så därför är det av högst vikt att tänka till ordentligt. Om kompisen älskar att laga mat är en kulinarisk upplevelse, som en matlagningskurs eller en gourmetkorg med exklusiva råvaror, vara presenttips som faller väl in i smaken. Brukar ni ta ett glas vin tillsammans? Då kan vi varmt rekommendera att kolla närmare på alla vin presenter såsom glasunderlägg, graverade glas och vinluftare.

Har ni kanske rest tillsammans och upptäckt nya platser, eller delat många kvällar med skratt och äventyr? Om så är fallet kan du överväga att skapa en personlig fotobok som present till kompis. Där samlar du alla era bästa ögonblick tillsammans och sätter samman bilderna tillsammans med några textrader. Fotobok är en billig present sett till priset du betalar. Det tar dock lång tid att sätta ihop en välkomponerad fotobok så börja så tidigt som möjligt. Alla fotopresenter är väldigt bra gåvor till kompisar.

När det gäller att välja en present som har en djupare mening, kan du också överväga att ge något som uppmuntrar personlig utveckling eller självomsorg. Till exempel kan du ge din vän en dag på ett spa, en yogakurs eller en meditationsworkshop. Sådana gåvor visar att du bryr dig om deras välmående och vill att de ska må bra både fysiskt och mentalt.

För den mer äventyrslystna kompisen kan du ge en upplevelsepresent. Det kan vara allt från en ballongfärd eller en zipline-tur till en heldag på en nöjespark eller en helg som spenderar i en storstad. Att dela en spännande upplevelse tillsammans kommer även det att stärka er vänskap och skapa minnen för livet.

Om du är osäker på vad din vän skulle uppskatta, kan du aldrig gå fel med en personlig present. Det kan vara ett graverat smyckeskrin, en kaffekopp med deras namn på eller en specialdesignad t-shirt. Det viktiga är att det är något som visar att du har lagt tid och tanke på att välja presenten.

En bra present eller julklapp till kompis behöver inte vara dyr eller extravagant på något sätt. Det räcker gott med något som visar att du känner och förstår din vän. Ta dig därför tid att verkligen fundera över vad som skulle göra din kompis glad, och var inte rädd för att tänka utanför boxen. En genomtänkt present, oavsett hur liten eller enkel den är, kommer att visa hur mycket du bryr dig och uppskattar er vänskap. Det är dessa små gester av kärlek och omtanke som gör att vänskapen blomstrar och varar över tid.

Hoppas tipsen varit till stor hjälp i jakten efter present till kompis, stort lycka till i presentjakten!

Hitta presenter & julklappar till kompisar – Alla tips juli 2024

Här nedan kommer några väl utvalda presenttips på bra saker att ge till kompis. Tänk på att du hittar oerhört många andra tips på presenter genom att klicka in till presentkategorier som kan tänkas intressera din kompis.

Handla present till kompis

Vissa butiker tycker vi har bättre presenter till kompisar än andra, och här presenteras några riktigt bra e-handlare som varmt kan rekommenderas. Upptäck populära saker att ge till kompis såsom roliga prylar, smycken, upplevelser och oerhört mycket mera.

Så mycket gott, roligt och annorlunda presenter som passar bra att skicka direkt till kompis.

Billigt presenter till kompis där du väljer bild, text och personlig hälsning. Många populära presentlådor som består av både en produkt och något gott att äta på.

En mästare på personliga presenter som du kan fixa till precis enligt önskemål. Levenstiden är cirka en vecka så slå till på födelsedagspresent eller julklapp till kompis i god tid.

Bäst på coola prylar som du knappt visste fanns. Mängder av innovativa saker som din kompis kommer bli mäkta imponerad av att få, oavsett tillfälle.

Julklapp till kompis - Julklappstips

Julklapp till kompis – Julklappstips

Står julen inför dörren så är det en vacker gest att ge din kompis en julklapp. Likt övriga presenttillfällen så är det av högsta vikt att du funderar på vad kompisen skulle bli som allra gladast av att få som julklapp. Här kommer några julklappstips på populära kategorier med julklappar, till kompis samt alla andra.

  • Mysig julklapp som värmer: Du som är bekant med Presentguiden har sett tipset på många ställen, filtar och plädar! En filt passar extra bra som julklapp till kompis eftersom ditt val representerar att du vill ha vännen ska vara varm, hela vintern lång. Det finns många fina filtar att välja på som bland annat filt hoodie, Snug rug med ärmar och värmefilar med elektisk värme. Vilken filt tror du din kompis kommer gilla mest av allt?
  • Personlig julklapp med foto: Pussel där du valt egna bilder är en julklapp som din kompis garanterat är hur roligt som helst. Känn efter om det är läge att skaffa ett svårt pussel på 1000 bitar eller om det räcker med färre pusselbitar.
  • Graverade gåvor: Allt med gravyr gör att du kan få några väl valda ord inristat på en sylvass kockkniv, exklusiv armband eller en fin skärbräda. Spana in sidan där Presentguiden samlar alla graverade presenter för att få upp ögonen för vilken julklapp som kan tänkas passa din kompis.

Tipsa gärna andra om förslagen på bra presenter till kompisar.

Uppdaterades 21 april, 2023