Extra varm filt - Personliga presenter med egna foton - Fotopresent
Bra presenter - Extra varm filt med egna foton - Presenttips
Värmefilt - Mjuk bröllopspresent som ger värme - Tips på bra presenter

Mjuk fotopresent för mysigare tillvaro

Det finns vanliga filtar och sedan finns det denna supermjuka filt, som värmer extra mycket! Lägg också till personliga foton eller andra bilder så börjar du märka att du precis hittat en av de mysigaste presenterna.

Gåvan finns i två olika storlekar som är: 150 x 200 cm eller 100 x 150 cm. Vi kan varmt rekommendera att du satsar på den större varianten. Fleecefilten är gjord av 100% återvunnen polyester och väger hela 490 g/m2. Mysfaktorn är på absolut toppnivå och det är lätt att räkna ut att vem som än får filten av dig kommer bli oerhört glad.

Personlig filt som är extra varm passar bra som;

Present till flickvän – Att kombinera värme, personlighet och mys i en och samma present till flickvännen kan inte resultera i annat än succé! Perfekt till hennes födelsedag eller varför inte som alla hjärtans dag present? Välj ut några träffsäkra foton med omsorg och överraska din kärlek på ett sätt som aldrig förr.

Present till mormor eller farmor – Ju äldre vi blir desto lättare har vi för att bli frusna, inte sant? Därför gör sig denna extra varma filt utmärkt till din mormor eller farmor. En filt som kan hänga med under många år framöver och som garanterat kommer sticka ut från hennes övriga presenter.

Bröllopspresent – Du väljer ut dina fyra bästa foton på brudparet och med några knapptryck så personifierar du filten som en oerhört fin bröllopspresent. Eftersom storleken är så pass stor så kan bägge mysa under sin personliga bröllopsgåva. Ett säkert tips som brudparet med väldigt stor sannolikhet kommer att bli nöjda av att få. Kärlek är värme, och därför blir gåvan symboliskt rätt.

Därför ska du ge bort en extra varm filt

En extra varm filt är bra att ge som present eftersom den kan erbjuda mottagaren värme och komfort. En varm filt är särskilt användbar under kalla vintermånader eller på kalla kvällar. Det kan också vara en bra present för människor som lider av muskel- eller ledvärk, eller för de som har svårt att hålla sig varma.

En extra varm filt är också en praktisk present som mottagaren kan använda på många olika sätt, till exempel när de ser på TV, läser en bok eller tar en middagslur.