Mjuk fotopresent för mysigare tillvaro

Upptäck den ultimata kombinationen av komfort och personlig touch med vår supermjuka, extra värmande filt. Denna filt är inte bara en vanlig filt, den är en källa till värme och mysighet och blir ännu mer speciell när du lägger till personliga foton eller bilder. Detta gör den till en av de mest personliga och mysiga presenterna du kan hitta.

Vår personliga filt finns i två generösa storlekar: 150 x 200 cm och 100 x 150 cm. För en extra gosig upplevelse rekommenderar vi den större storleken. Tillverkad av 100% återvunnen polyester och med en imponerande vikt på 490 g/m2, garanterar denna fleecefilt en mysfaktor som är svår att överträffa. Den som får denna filt som present kommer att uppleva en känsla av ren glädje och komfort.

Personlig filt som är extra varm passar bra som;

  • Mjuka presenter till flickvän – Denna personliga och värmande filt är en perfekt present till din flickvän. Kombinera värme, personlighet och mysighet i en och samma gåva. Välj ut foton som betyder mycket för er båda och överraska henne på hennes födelsedag eller på alla hjärtans dag. En sådan omtänksam present kommer att värma hennes hjärta och kropp.
  • Tips på present till farmor – Med ålderns rätt tenderar vi att uppskatta värme mer och mer. Därför är denna extra varma filt en utmärkt present till din farmor. Den kommer inte bara att hålla henne varm under många år, men också vara en påminnelse om din kärlek och omtanke. En minnesvärd och praktisk gåva som garanterat kommer att sticka ut bland hennes andra presenter.
  • Personlig bröllopspresent till brudparet – För ett brudpar är en personlig filt med utvalda foton en underbar bröllopspresent. Den är tillräckligt stor för att båda ska kunna mysa under tillsammans. Denna present är inte bara praktisk, utan också symbolisk – den representerar kärlekens värme. En sådan gåva kommer med största sannolikhet att uppskattas och minnas av brudparet.

På tal om filtar så vill vi gärna slå ett slag för en supermysig filt hoodie. Dessa ”oversized blankets” har på senare år blivit allt populärare, inte minst att ge bort som present eller julklapp! Spana gärna in sidan för att upptäck vilka hoodiefiltar som är bäst just nu.

Därför ska du ge bort en extra varm filt

En extra varm filt är bra att ge som present eftersom den kan erbjuda mottagaren värme och komfort. En varm filt är särskilt användbar under kalla vintermånader eller på kalla kvällar. Det kan också vara en bra present för människor som lider av muskel- eller ledvärk, eller för de som har svårt att hålla sig varma.

En extra varm filt är också en praktisk present som mottagaren kan använda på många olika sätt, till exempel när de ser på TV, läser en bok eller tar en middagslur.