Upplevelse presenter - Hitta upplevelsepresent online

Se fram emot upplevelsepresent

Surfar du runt efter de bästa upplevelsepresenterna att ge bort? Då kommer alla presenttips på upplevelser här på presentguiden säkert vara till stor hjälp!

Upplevelser är utmärkta presenter eftersom de omedelbart ger en härlig känsla i kroppen. De flesta upplevelsepresenter kommer gå av stapeln vid ett senare tillfälle. Därför är upplevelser ett bra val i sista minuten. Att uppleva handlar till stor del att lära sig nya smaker, historia eller färdigheter. Populära presenter på upplevelser till henne är behandlingar. Ansiktsbehandling, helkroppsmassage, pedikyr och manikyr är några exempel om du söker en skön upplevelsepresent till mamma eller flickvän.

Att uppleva hur det känns att flyga luftballong eller hoppa fallskärm är utmärkta upplevelsefödelsedagspresenter till personer som fyller jämnt. Dessa adrenalinfyllda presenter är ganska dyra, så det passar bra att gå ihop och dela kostnaden på flera stycken. Hitta enkelt några spännande, goda, roliga och utmanande upplevelser genom att scrolla igenom presentguidens presenttips på upplevelsepresenter.

Vilken upplevelse känner du är det bästa att ge bort denna gång?

Sidan upplevelsepresent innehåller:

Presenttips på upplevelser

Återförsäljare av upplevelsepresenter

Vart finns egentligen de bästa upplevelserna att ge bort i present? Här nedan listar vi några av Sveriges främsta återförsäljare av upplevelser av alla slag! Att jämföra butikerna mellan kommer göra så dina chanser att hitta den mest lämpande upplevelsepresenten ökar. Samtliga butik har även sina personliga upplevelser som endast säljs hos respektive ställe.

Till utbudet av upplevelser
Till utbudet av upplevelser
Till utbudet av upplevelser
Till utbudet av upplevelser
Motor & adrenalin - Upplevelsepresent för honom

Fartfyllda äventyr med mycket adrenalin

Att uppleva att trampa gasen i botten med en sportbil som består av många hundra hästkrafter är en cool upplevelse. Presenten är som gjort att ge honom som är tokig i bilar och motorer! Många män har en förkärlek till just bilar. Fyller han 30, 40 eller 50 år och ännu inte kört Lamborghini? Ge honom provningen som upplevelsepresent! Förutom bilar finns en rad andra passande upplevelser till han som gillar adrenalin och fart. Att spaka ett flygplan eller flyga vindtunnel utomhus är garanterat presenter som ger honom minnen för livet.

Var inte blyg att välja udda upplevelsepresenter. Flyboard, gyrokopter eller vattenskotersafari är överraskande gåvor som han knappast har väntat sig att få.

Totalt finns 63 coola upplevelser att välja bland, kolla in den alla genom länken nedan.

Skaffa adrenalin upplevelser >
Guide till upplevelse presenter till par

Låt paret uppleva tillsammans

Upplevelsepresent till par är ett säkert val av present, som du dessutom fixar på några minuter. Om de har ett gemensamt tycke för dryck så skicka iväg dom på en provning av vin, öl, whisky, champagne eller konjak. Detta är en lärorik upplevelse som ofta resulterar i nya favoritsmaker. Uppskattar paret mat så kommer alltid en förutbetald restaurangvistelse gå hem! Speciellt en upplevelsepresent tycker vi är extra intressant här, och det är Sveriges bästa bord. Likt namnet avslöjar så gäller värdebeviset på några av landets bästa restauranger. Utmärkt upplevelse om du söker present till två och har en budget på 1000 kr.

För gottegrisarna finns många upplevelse-provningar. Där är chokladprovning förmodligen den populäraste presenten, som passar utmärkt att kombinera med vin. För de som önskar lära sig mer om matlagning ger du någon relevant upplevelse som kurs.

Skaffa upplevelser inom mat & dryck >
Skönhet och hälsa - Upplevelser till henne

Njutningsbar upplevelser för henne

Hur låter upplevelsepresenten lyxbehandling special? Namnet är ju lovande, och så även innehållet. Här får hon koppla av några timmar i lyxig miljö där ansiktsbehandling, klassisk massage, pedikyr & manikyr ingår. Den bästa upplevelsen att ge som 30, 40 och 50 års present till henne! Är prisnivån på 2400 kr för dyr? Hör med flera av hennes vänner om ni kan dela på upplevelsen och skämma bort henne rejält.

En vanlig ryggmassage kan vara upplevelse nog. Just nu finns 40-talet skönhetsupplevelser att välja bland. För så billigt som 400 kr kan hon få en välgörande ryggmassage. Var dock noga med att notera att upplevelsen är tillgänglig i en stad nära. Flertalet gäller endast i några av våra största städer som Stockholm, Göteborg & Malmö.

Skaffa upplevelser inom hälsa & skönhet >

Låt fler uppleva upplevelse presenter, välj din plattform!

Upplevelsepresent - Tips på upplevelse presenter

Uppdaterades 18 januari, 2022