Flyga wingsuit - Upplevelse presenter

Världens enda vindtunnel för Indoor Wingsuit

Fri som en fågel har aldrig passat bättre in än det gör på så kallad Wingsuit. Dräkten påminner mycket om fåglarnas vingar och sporten bör anses som den absolut mest radikala i hela världen! Att flyga Wingsuit i verkligheten skulle vi inte rekommendera, i vilket fall inte utan professionell utbildning. Som tur är går det trots allt prova på upplevelsen i en vindtunnel där ”flygaren” för uppleva VR-miljö. Låter det som en riktigt cool upplevelsepresent eller vad säger du?

Wingsuit VR-Flight är bra som;

Bröllopspresent till äventyrare – Älskar paret att uppleva radikala aktiviteter så har du hittat en bröllopsgåva som ger dom något extremt att se fram emot. Klicka bara i så upplevelsepresenten gäller för två personer.

40 års present – Finns det något som heter 40 års kris? Kris eller ej så kommer er 40 åring säkert bli mäkta imponerad av att få prova på Wingsuit inom en snar framtid. Ja i VR formad då såklart.

Studentpresenter – Dessa presenter ska helst vara roliga och belöna studenten efter många år slit i skolan. Välj en upplevelse som säkert kommer sitta i för resten av livet. Känslan går inte att beskriva säger dom som provat denna upplevelse present.