Present till gravid - Tips på gåvor för gravida kvinnor

Hitta present till henne som är gravid

Har du en vän som är gravid och du vill önska henne grattis med en bra present till gravid? Givetvis ska det glada beskedet om graviditeten firas med en gåva! Oavsett om det är din sambo, vän eller dotter som är havande kvinnan så kommer några av dessa presenttips göra succé. Allt från smarta saker som underlättar att vara gravid till rena gratulationer som skänker glädje just nu.

Vi har letat på några träffsäkra presenter till gravida och sammanställt tipsen nedan. Tänk på att det är presenternas känsla som räknas framför priset på produkterna. Genom att fokusera på sådant som träffar den gravidas intressen så ökar chanserna att din present kommer göra succé.

Butikens presenter till gravida
Butikens presenter till gravida

Passa på idag!

Just nu 10% rabatt på gravidkudden

Använd kod: presentguiden

Hjälp henne som är gravid

En bra present till gravid behöver inte vara en produkt. Att finnas där med en hjälpande hand är kanske den bästa gåva som gravida kan få! Desto fler veckor som går så växer den gravidas mage allt mer. Små och tämligen enkla sysslor blir allt svårare. Därför är det viktigt att fråga om hon behöver hjälp. Att städa huset eller lägenheten kan vara välbehövligt. Att ha ett rent hem gör också att det är lättare att må bättre, eller hur?

När du lämnar över din gravidpresent så är det omtänksamt att även erbjuda hjälp under graviditeten. Att veta att ens närmaste vänner & familj ställer upp alltid uppskattat.

Guida dina vänner till bra presenter till gravida, välj plattform.

Uppdaterades 23 januari, 2022