Presenttips på spel – För vuxna & barn

Spel av alla dess slag är presenter som ni kan samlas runt. Att slå sig ner vid köksbordet för att spela sällskapsspel eller ta reda vem som är bäst på kubb ute på gräsmattan är endast två av presenttipsen som finns på sidan. Eftersom det finns så många roliga spel att ge i present så gäller det att våga överraska. Kanske Schack för tre kan vara er nästa utmaning? Betydligt mera att hålla reda på än i klassiska schack!

Missa inte heller guiderna med mera träffsäkra tips inom det område som intresserar dig. Se till exempel guiden för att hitta sällskapsspel eller kanske guiden till frågespel om dessa spel känns mer aktuella att ge bort som present.

Vilken av alla spel-presenter tycker du är bäst den här gången?

Handla spel på nätet – Stor butiksguide

Var inget av alla presenttips på spel ovan lockande nog att slå till på som present? Bara lugn, som tur är finns det oerhört många andra spel att välja bland! För att underlätta din presentjakt efter spel så har vi gjort en butiksguide till ett gäng bra e-handlare som har mängder av spel i lager.

Barnspel, bollspel, brädspel, frågespel, kortspel och många andra spel. En given butik som har mängder av klockrena presenter, missa inte att göra ett besök hos kungen!

Direkt till butikens alla spel
Spel - Presenttips

Bäst på personliga kortspel, som är en utmärkt present till alla! Ofta bra erbjudanden i form av rabattstegar så det finns alltså goda möjligheter att göra en bra deal.

Skaffa kortlek med egna bilder från så lite som 129 kronor, innan rabatt.

Direkt till butikens alla spel

Med cirka 150 spel att erbjuda så kommer ni hitta allt från roliga utomhusspel till klassiska frågespel samt kluriga Quiz.

Direkt till butikens alla spel
Direkt till butikens alla spel
Direkt till butikens alla spel
Direkt till butikens alla spel

OBS: Erotiska spel för vuxna!

Direkt till butikens alla spel
Direkt till butikens alla spel
Direkt till butikens alla spel
Direkt till butikens alla spel
Direkt till butikens alla spel

Därför är spel bra presenter

Det råder inga tvivel om att spel av alla dess slag är oerhört populära presenter & julklappar. Och spelens popularitet är inte alls konstig. Att samla familj, släkt & vänner på ett parti kommer förhoppningsvis resultera i en rolig stund tillsammans. Spel är också något som det finns många av. Antalet titlar är mer eller mindre obegränsad, och varje dag tillkommer nya frågespel, sällskapsspel, strategispel eller spel av annat slag.

Eftersom valmöjligheterna är stora så passar spel alltid att ge bort. Även fast personen som ska gå din spel-present redan har mängder av spel på laget så är alltid ett nytt spel välkommet!

Julklappar för hela familjen

Hade du tänkt ge bort spel i julklapp? En mycket bra idé! Julafton är spelens egna högtid eftersom vi då ger varandra flera presenter än någon annan gång under året. Det finns en rad fördelar med att satsa på dessa underhållande julklappar.

Vintern är spelens tid

Utanför fönstret är det kallt och termometern visar minusgrader. Det är inte lockande alls att gå ut, eller hur? Då gör sig ett roligt spel som allra bäst! Vintern är tiden att samlar och spela. Därför tycker presentguiden att det är helt rätt att satsa på julklappar inom spelkategorin.

Julperiod = Ledighet & återhämtning

Om tiden innan jul kan uppfattas stressig så släpper den klassiska julstressen så fort julafton passerat. Mellandagarna och tiden efter nyår innebär för många välförtjänt ledighet. Tid för att koppla av och återhämta sig. Är ledigheten lång så kan dock dagarna bli aningen långtråkiga tillslut. Känner du igen dig? Tänk om det finns några roliga spel att fördriva tiden med. Det är bara att hålla tummarna för att få ett nytt spel i julklapp.

Är det gaming i form av tv- och dataspel som som gäller? Ta och klicka in till våran stora guide med bra presenter & julklappar till gamer för att hitta de senaste tipsen.

Sprid gärna tipsen på bra spel att ge som presenter eller julklappar

Uppdaterades 1 augusti, 2022