Presenttips på spel – För vuxna & barn

Spel av alla dess slag är presenter som ni kan samlas runt. Att slå sig ner vid köksbordet för att spela sällskapsspel eller ta reda vem som är bäst på kubb ute på gräsmattan är endast två av presenttipsen som finns på sidan. Eftersom det finns så många roliga spel att ge i present så gäller det att våga överraska. Kanske Schack för tre kan vara er nästa utmaning? Betydligt mera att hålla reda på än i klassiska schack!

Missa inte heller guiderna med mera träffsäkra tips inom det område som intresserar dig. Se till exempel guiden för att hitta sällskapsspel eller kanske guiden till frågespel om dessa spel känns mer aktuella att ge bort som present.

Vilken av alla spel-presenter tycker du är bäst den här gången?

Alla spel presenter – juli 2024

Börja jakten efter bra spel att ge som presenter genom att ta del av våra utvalda presenttips nedan. Samtliga tips på spel är väl utvalda, från några av nätets mest populära butiker.

2024-04-20T15:01:28+00:00

Schackspel

Spelet som även kallas hjärnornas kamp går snabbt att lära sig, men en livstid att bemästra. Vem tror du skulle vilja få ett riktigt elegant schackbräde? Totalt 15 olika att välja bland!

Ange kod för 10% rabatt: PRESENT10

2023-11-16T09:46:06+00:00

Yatzy

Årets julklapp 2023 behöver inte kosta mera än 50 kr. Yatzy är helt klart ett sällskapsspel som hör hemma i alla hem. Välj bland flera olika varianter. '

2024-05-07T10:52:40+00:00

Tantrix

Populära strategispelet Tantrix är mästaren för att träna sitt logiska tänkande. En klurig present som hela familjen kommer få glädje av.

2024-03-26T11:29:29+00:00

Frog tree

Barnspel som stimulerar barnens kreativitet likaväl som deras finmotorik. Kan varmt rekommenderas!

Kod för 10% extra rabatt: presentguiden10

2024-04-29T11:47:22+00:00

Labyrint

Spelet som hör hemma i alla hem där det finns barn. Populär present till alla pojkar och flickor som ännu inte äger denna klassiska Labyrint.

2024-02-19T18:22:17+00:00

Frisbee-dart

Roligt utomhusspel där det gäller att få sina frisbee att segla så nära mittpunkten på "darttavlan" som möjligt. Missa inte heller våra andra presenttips på spel att spela utomhus!

2024-02-18T13:45:33+00:00

Ölspel

Söker du efter bra presenter till någon som både älskar öl och spel? Då känns detta presenttips som klippt och skuret!

2024-03-15T15:07:25+00:00

Monopol

Klassiska sällskapsspelet där det gäller att tjäna så mycket pengar som möjligt. Många roliga varianter att välja bland här.

Kod för 10% rabatt: PRESENTDEAL

2024-02-13T10:35:46+00:00

Festspel

Är du bortbjuden på fest och vill ta med dig en liten present? Då kan ett festligt spel helt klart vara ett intressant presenttips.

2024-02-11T13:40:40+00:00

Jenga Bridge

Rolig spel present där det gäller att vara väldigt stadig på handen så inte tornet rasar när det är ens tur att förflytta en kloss från botten till toppen.

2024-05-08T09:51:24+00:00

Yoga kortspel

Present som lär ut olika sorts yogapositioner som säkert både den inbitna yogafantasten som nybörjaren kommer ha glädje av. Se alla presenttips i kategorin innan du bestämmer dig!

Handla spel på nätet – Stor butiksguide

Var inget av alla presenttips på spel ovan lockande nog att slå till på som present? Bara lugn, som tur är finns det oerhört många andra spel att välja bland! För att underlätta din presentjakt efter spel så har vi gjort en butiksguide till ett gäng bra e-handlare som har mängder av spel i lager.

Med nästan 400 spel av alla dess slag är det enklare än någonsin att hitta ert bästa brädspel hos denna omtyckta butik. Billiga priser och snabba leveranser är ett signum som vi lägger stor vikt. När du söker spel presenter eller julklappar så är ett besök där helt klart något du inte vill missa!

Hitta spel present på nätet - Stort utbud av spel för vuxna & barn

Med cirka 180 stycken spel att erbjuda så kommer ni hitta allt från roliga utomhusspel till klassiska frågespel samt kluriga Quiz. Helt klart spel presenter som kommer förgylla både barns och vuxnas tillvaro.

Spel - Presenttips

Bäst på personliga kortspel, som är en utmärkt present till alla! Ofta bra erbjudanden i form av rabattstegar så det finns alltså goda möjligheter att göra en bra deal.

Skaffa kortlek med egna bilder från så lite som 129 kronor, innan rabatt.

Spel julklapp - Julklappstips frågespel

Barnspel, bollspel, brädspel, frågespel, kortspel och många andra spel. En given butik som har mängder av klockrena presenter, missa inte att göra ett besök hos kungen!

Spel presenter - Upptäck olika sorts spel för vuxna och barn

Poker, partyspel, bordsspel och givet gott om frågespel samt andra sällskapsspel. Det finns med andra ord finfina presenttips på spel presenter att upptäcka.

Butiken som är kända för slagkraftiga kampanjer och ett oerhört stort utbud.

OBS: Erotiska spel för vuxna!

Därför är spel bra presenter

Det råder inga tvivel om att spel av alla dess slag är oerhört populära presenter & julklappar. Och spelens popularitet är inte alls konstig. Att samla familj, släkt & vänner på ett parti kommer förhoppningsvis resultera i en rolig stund tillsammans. Spel är också något som det finns många av. Antalet titlar är mer eller mindre obegränsad, och varje dag tillkommer nya frågespel, sällskapsspel, strategispel eller spel av annat slag.

För det första kan spel vara ett roligt och engagerande sätt att tillbringa tid med andra människor. Det kan skapa gemenskap och sammanhållning, och det kan också vara en bra möjlighet att lära känna nya människor.

För det andra kan spel vara ett utmärkt sätt att lära sig nya färdigheter eller förbättra befintliga. Många spel kräver taktiskt tänkande, problemlösning eller teamwork, vilket kan hjälpa till att utveckla dessa färdigheter.

För det tredje kan spel vara ett utmärkt sätt att frigöra stress och spänning. Många spel är utformade för att vara engagerande och underhållande, vilket kan hjälpa till att ta bort fokus från vardagens problem och ge en känsla av avkoppling och avkoppling.

För det fjärde kan spelen vara ett bra sätt att uppmuntra kreativitet och fantasi. Många spel ger möjlighet till utforskning och upptäckt, och kan hjälpa till att utveckla en person kreativa sida.

Således, spel kan vara bra presenter eftersom de kan erbjuda en mängd olika fördelar för både individen som får presenten och de som deltar i spelet tillsammans. De kan skapa gemenskap, lära ut nya färdigheter, hjälpa till att frigöra stress och uppmuntra kreativitet och fantasi.

Upptäck alltid våra senaste presenttips på startsidan. Sajten uppdateras ofta med nya spännande tips på gåvor så ta gärna för vana att alltid börja presentjakten här på Sveriges största guide med presenter, presentguiden.se.

Julklappstips spel – Julklappar för hela familjen

Hade du tänkt ge bort spel i julklapp? En mycket bra idé! Julafton är spelens egna högtid eftersom vi då ger varandra flera presenter än någon annan gång under året. Det finns en rad fördelar med att satsa på dessa underhållande julklappar.

Vintern är spelens tid

Utanför fönstret är det kallt och termometern visar minusgrader. Det är inte lockande alls att gå ut, eller hur? Då gör sig ett roligt spel som allra bäst! Vintern är tiden att samlar och spela. Därför tycker presentguiden att det är helt rätt att satsa på julklappar inom spelkategorin.

Julperiod = Ledighet & återhämtning

Om tiden innan jul kan uppfattas stressig så släpper den klassiska julstressen så fort julafton passerat. Mellandagarna och tiden efter nyår innebär för många välförtjänt ledighet. Tid för att koppla av och återhämta sig. Är ledigheten lång så kan dock dagarna bli aningen långtråkiga tillslut. Känner du igen dig? Tänk om det finns några roliga spel att fördriva tiden med. Det är bara att hålla tummarna för att få ett nytt spel i julklapp.

Är det gaming i form av tv- och dataspel som som gäller? Ta och klicka in till våran stora guide med bra presenter & julklappar till gamer för att hitta de senaste tipsen.

Spel presenter - Stor guide med experttips på bra spel att ge bort som födelsedagspresent eller julklapp

Sprid gärna tipsen på bra spel att ge som presenter eller julklappar

Uppdaterades 11 juni, 2024