Present som håller whiskyn kall

Söker du efter bra presenter till honom eller henne som älskar whisky? Om personen fortfarande inte har några whiskystenar så är detta en utmärkt gåva! Fundera om du vill ge stenar med personlig gravyr eller om du tycker att något av de färdiga seten räcker gott.

Whiskystenar är ett trendig tillbehör till whiskeydrinkar som har vunnit popularitet på senare år. Dessa små stenar är ofta gjorda av natursten, marmor, rostfritt stål eller jade. Placera dem i whiskeyglaset för att hålla temperaturen på drycken jämn, utan att för den delen späda ut whiskyn..

Det är viktigt att notera att det inte rekommenderas att använda whiskystenar i metall eftersom de kan ge en metallisk smak till drinken. Marmor och jade är de mest populära materialen då de inte påverkar smaken på drinken och håller den på rätt temperatur.

Tack vare deras praktiska och estetiska egenskaper har whiskystenar blivit en populär gåva för whiskeyälskare. Stenarna kommer bli en stilfull detalj att ha i sin hemmabar. För att förbereda whiskystenar så behöver dom ligga i frusen under cirka en timme. Den exakt tiden varierar beroende på vilket material stenarna är gjorda av. Snabbkylning av whiskystenar fungerar och ger bättre kyla än inga stenar alls. Till varje gåva medföljer instruktioner på hur hur just de stenarna för whisky kyls på bästa sätt.

Presenttips på whiskystenar – juni 2023

Bäst på whiskystenar – Rekommenderade butiker online

Träffande inget av presenttipsen på whiskystenar helt rätt hos er? Bara lugn för valmöjligheterna är så många flera än endast de presentguiden framhäver! Här nedan följer några bra e-handlare som har ett gediget utbud av stenar och andra whiskytillbehör.

Kombinera med flera whiskypresenter

Whiskystenar är en ganska billig present så varför inte klippa till på andra presenter som är relaterade till whisky? Att kombinera flera olika gåvor från samma kategori kommer ofta resultera i succé. De flesta som gillar whisky har drycken väldigt högt på sin topplista. Då kommer det mesta som påminner om whisky att gå hem som födelsedagspresent, julklapp eller vilket än presenttillfället må vara.

Just julen är en tid på året då efterfrågan på whiskystenar skjuter i höjden. Är stenarna för att kyla whisky tänk som en julklapp? Var ute i god tid eftersom flera av de allra populäraste whiskystenarna riskerar att ta slut hos e-handlare.

Hoppas alla presenttips på whiskystenar underlättar din presentjakt och att gåvan kommer bli väl mottagen!

Whiskyglas med gravyr – Personlig & träffsäker gåva

Vi älskar graverade glas, och har valt ut några av nätets bästa tips på glas att beställa med gravyr. Whiskyglas där du valt namn eller annan text  som blir snyggt graverat är klockrent att ge tillsammans med whiskystenar! Önskas ett helt personligt tema så är såklart de graverade whiskystenarna att föredra, men alla slags presenter inom kategorin är helt klart passande.

Fundera även om du ska skaffa en god whisky att ge till glaset och whiskystenarna. Många personer som älskar whisky brukar dock ha många flaskor hemma så ytterligare en kan bli överflödig.

Sprid gärna tipsen på whiskystenar att ge som present

Uppdaterades 16 april, 2023