Lys upp med egen måne – Månlampor för hög mysfaktor

En present som blivit väldigt omtyckt på senare tid är månlampor! Hade du tänkt ge bort en mysig månlampa som present? Då har presentguiden gjort sitt yttersta för att guide till de bästa och månlamporna som säljs online!

Eftersom månen är rund så smälter designen lätt in i de flesta hem, och ger rummet en mysigare känsla. Lampan lyser med ett svagt ljus och därför kommer månlampan kännas för svag för att använda som till exempel läslampa. Det är alltså framförallt mysfaktorn som blir högre genom att placera denna gåvan i sovrummet, vardagsrummet eller vart som helst i hemmet. Flertalet modeller kan dessutom skifta i färger. Färgerna styr enkelt genom till medföljande fjällkontollen.

Vilken månlampa tror du kommer bli gåvan som uppskattas allra mest?

Presenttips på månlampor – februari 2023

Bra utbud av 3D månlampa

Besök butikerna nedan för att ta reda på vart din bästa månlampa till billigast pris finns. Genom att jämföra många olika e-handlare så ökar chanserna att hitta bästa dealen på månlampor just nu.

Månlampa – Extra populära som julklappar

Allt som lyser upp och förgyller myskänslan är bra julklappar. Därför är produkter likt månlampor extra eftertraktade när det börjar dra ihop sig till jul! Hade du tänkt överraska med månlampa på julafton så är det smart att skaffa julklappen i god tid. Flera populära modeller av månlampa har en överhängande risk att sälja slut när så många personer är på jakt efter denna sorts julklapp.

Genom att kolla in butikstipsen nedan så får du snabbt en bra överblick vilka månlampor som finns, och vart julklappen säljs till billigast pris.

Där passar månlampor

Vart är det snyggast att placera sin månlampa? En fråga som är högst personlig eftersom alla hem har sin unika stil. Här kommer några förslag på vart månlamporna kan placeras för att göra rummet mysigare.

Sovrummet

Hur läckert skulle det bli att sätta 3D månlampan på sängbordet? Väldigt mysigt och förutom den runda och avslappnande formen så kan lampan dessutom fungera som nattlampa. Därför är det väldigt populärt att ge bort månlampa till barn som inte gillar att sova i kolsvarta rum. Eftersom lamporna i regel är små så får de lätt plats på sängbordet. Kolla upp måtten innan du klipper till.

Vardagsrummet

Det är den runda formen som gör att månlampor känns så harmoniska. Känns vardagsrummet aningen stelt och skulle behöva få en push av mys? Då kan det helt klart vara en månlampa som är lösningen! Välj en 3D månlampa som skiftar färg så kan stilen matcha med årstiden. Grönt ljus på vårkanten, orange på hösten och så vidare. Både cirkulära former och olika färger är ett vinnande koncept för att få upp mysfaktorn i vardagsrummet.

Balkongen

Placera månlampan på uteplatsen och se den lysa upp tillsammans med riktigt månen. Ett succéartat placeringsalternativ för alla som fullständigt älskar detta klot. Det är lätt att vara fascinerad av månen, inte sant? Tänk dock på om månlampan tål vatten eller ej, vilket ska framkomma i beskrivningen hos respektive återförsäljare. Går inte informationen att utläsa skulle vi rekommendera att du kontaktar kundtjänst.

Månlampor - Presenter som lyser upp likt månen

Guida gärna dina vänner till 3D månlampor

Det är inte bara månlampor som skapar bättre myskänsla och synlighet i hemmet. Alla slags lampor är bra presenter, inte minst som födelsedagspresent eller julklapp under den mörka årstiden. Därför rekommenderar presentguiden att du även kolla in kategorin där vi samlar alla presenttips på lampor.

Uppdaterades 16 januari, 2023