Alla hjärtans dag present - Till pojkvän & flickvän 2022

Bästa presenterna till alla hjärtans dag 2022 för både pojkvän & flickvän

Presenttips med fokus på hjärtan & kärlek samt det personifierade för bästa känsla

Din ultimata alla hjärtans dag guide för att göra dagen oförglömlig

Glöm inte alla hjärtans dag choklad & blommor

Kärleksgåvor – Utvalda tips för alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag present är något vi ger till personen som står oss allra närmast hjärtat. Som tur är finns det gott om romantiska alla hjärtans dag presenter till pojkvän och flickvän på alla hjärtans dag 2022! Dagen firas alltid den 14 februari eftersom det är datumet då prästen Sankt Valentinus halshuggits. Straffet fick han får att låtit viga par i hemlighet, trots att det var förbjudet i antikens Rom år 269 e.Kr.

Dagen till ära så ligger största fokus på personliga produkterna med gravyr och brodyr. Även fotopresenter är oerhört populära som alla hjärtans dag present. Har du tagit ett klockrent foto på dig och din älskling? Använd det och beställ en personlig mugg, fotokudde eller fotopussel. Just pussel är en av de absolut populäraste presenterna som presentguiden tipsar om. Gåvan ger din partner tre viktiga ingredienser som alla bra alla hjärtans dag presenter ska bestå av: Spänning, romantik och personlighet.

Bra alla hjärtans dag presenter - Topplista med kärleksgåvor 2022Hjärtan i alla dess former och färger är ständigt bland de populäraste alla presenterna att ge till som alla hjärtans dag present till både honom och henne. Eftersom hjärtat är själva symbolen för kärlek så känns dessa gåvor oerhört passande. Du hittar såklart en hel del hjärt-presenter bland presenttipsen som presenteras längre ner på sidan.

Eftersom efterfrågan på present till alla hjärtans dag är enorm så gäller det att skaffa din tilltänkta gåva i god tid. Många populära kärleks-prylar kommer tyvärr sälja slut veckorna innan, som ett resultat att alla är ute efter romantiska gåvor under samma tidpunkt.

Vilket tips nedan kommer du ge som alla hjärtans dag present 2022?

Alla hjärtans dag choklad – Perfekt till presenten

Tips alla hjärtans dag chokladChoklad är en av de vanligaste presenterna till alla hjärtans dag. Hade du tänkt att ge kärleken i ditt liv en chokladask? Skippa Aladdin chokladask och andra standardvarianter. Nu gäller det att överraska rejält och hitta choklad som verkligen överraskar stort, och på ett romantisk sätt! Personliga foton eller förpackningar med din egen hälsning är, enligt oss, den bästa alla hjärtans dag chokladen, som kommer göra starka intryck på henne/honom. Just foton finns det säkert hela mobilen full av på er så utnyttja dessa för att skapa en unik alla hjärtans dag present.

Känns endast chokladen för lite som present? Låt godsakerna utgöra grunden i kärleksgåvan. Lägg till ett exklusivt vin, geléhjärtan och rosor för att fullända presenten! Bra presenter är alltid helheten av samtliga faktorer, glöm aldrig det.

Vilken alla hjärtans dag choklad väljer du?

Billig alla hjärtans dag present – Mugg med budskap

Hade du inte tänkt att ge din älskling något speciellt? Många tycker att alla hjärtans dag är ett påtvingat datum som mest är hypat så att butikerna får sälja många presenter. En liten gåva som endast kostar runt 100 kronor räcker gott för att trots allt uppvakta. Klipp till på en muggarna som vi ger tips på nedan och ställ fram den till din kärlek på alla hjärtans dag! Roligt sätt som dessutom är väldigt billig.

Priset speglar inte känslan i presenterna. Se gärna flera presenttips på billiga presenter för att se om det finns några flera passande produkter att ge som alla hjärtans dag present.

Alla hjärtans dag godis – Smarriga presenter till henne/honom

Om du letar efter riktigt gott och romantiskt alla hjärtans dag godis så tror vi nedanstående tips kan göra succé. Speciellt godisburken där du valt både foto och innehåll kommer garanterat uppskattas av pojkvän & flickvän som såväl barn, vänner och föräldrar. Som syntes är det mycket hjärtan som gäller denna dag. Lakrits, geléhjärtan och popcorn är alla starka rekommendationer för att göra er alla hjärtans dag lite godare.

Godis är dessutom perfekt att ge tillsammans med andra presenter. Fortsätt scrolla neråt för att upptäcka hundratals bra alla hjärtans dag presenter!

Tips på smycken – Halsband & armband till alla hjärtans dag

Smycken är utan tvekan det som väldigt många väljer som alla hjärtans dag present. Främst till flickvän, men det finns även en hel del smycken som passar utmärkt att ge som present till pojkvän. Nedan följer några av de smyckes-tips som vi tycker sticker ut lite extra. Många av smyckena symboliserar en stor dos romantisk och framförallt framtidstro.

Innehållsförteckning:

Ge kärlek på alla hjärtans dag – Kärleksfulla presenttips 2022

Scrolla igenom alla presenttips på alla hjärtans dag presenter så ökar chanserna markant att kunna leverera kärlek. Just kärlek är vad dagen går ut på, och samtliga presenter här tycker vi har en stor dos romantik. Vilken present ger du till din kärlek?

  • Visste du att presentguiden har valt ut över 160 stycken presenttips på bra alla hjärtans dag presenter? Ladda gärna flera för att maximera chansen att hitta bästa alla hjärtans dag presenten till din flickvän eller pojkvän.

Rekommenderade butiker online – Handla alla hjärtans dag presenter

Sitter du och klurar på vart du kan köpa alla hjärtans dag presenter? Har inte alla tips ovan lyckats guida dig rätt än så kommer finns flera presenttips hos respektive butik. Kolla in vilka produkter e-handlarna har valt ut till kärlekens dag genom att klicka vidare direkt till rätt avdelning.

Fotopresenter av alla dess slag finns hos denna butik som vi verkligen kan rekommendera för att hitta personliga alla hjärtans dag presenter. Kom ihåg att lägga din beställning i god tid eftersom leveranstiden brukar vara ungefär en vecka.

Butikens alla kärlekspresenter

Upplevelse alla hjärtans dag present kommer säkert göra så ert humör kommer vara på topp den 14/2. Slå till på värdebevis idag och bestäm sedan tillsammans vilken dag ni ska upplevelse provningen, middagen, spaavdelningen eller vilken upplevelse du än sett ut.

Butikens alla kärlekspresenter
Just nu 10% rabatt, passa på! Använd kod: presentguiden
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
Butikens alla kärlekspresenter
När är alla hjärtans dag? Alltid 14 februari som 2022 infaller på en måndag

När är alla hjärtans dag 2022? Måndag 14 februari!

Kärlekens speciella dag nummer ett inträffar alltid på samma datum, som är den 14 februari. Veckodagen varierar och för alla hjärtans dag 2022 är dagen en måndag. Det finns alltså stora möjligheter att planera en heldag tillsammans med din pojkvän eller flickvän! Att överraska med en alla hjärtans dag present är endast en ingrediens för att visa din kärlek till den som har fångat ditt hjärta.

Oavsett vilken dag som alla hjärtans dag inträffar så mår alla kärleksförhållanden bra av att vårdas. De år då 14 februari är en vardag brukar många par välja att gå ut på restaurang eller hitta på något annat kul nästkommande helg. Om inte möjlighet finns att fira på exakt rätt datum.

Tänk på att skaffa alla hjärtans dag present i god tid innan dagen äger rum! Helst flera veckor innan eftersom de mest romantiska och omtyckta presenterna brukar ha en förmåga att sälja slut snabbt. Är du ute efter alla hjärtans dag present i sista minuten så kan vi rekommendera upplevelser. Att boka in en hotellweekend eller annan rolig upplevelsepresent är något som kommer förgylla er alla hjärtans dag 2022. Klipp till på värdebeviset så kan ni i lugn och ro planera vilket datum som ni ska fara iväg på äventyret.

Heta leksaker för vuxna – Erotisk alla hjärtans dag present

Alla hjärtans dag är en populär dag att ge sexleksaker till sin pojkvän/flickvän. Nu för tiden så finns det flera leksaker än någonsin att välja bland inom det erotiska området. Därför är det lätt att hitta något spännande som ni aldrig har provat förut. Söker du efter de absolut hetaste alla hjärtans dag presenterna så kan vi varmt rekommendera nedanstående butiker som är ledande inom vuxenleksaker.

Butikens alla hjärtans dag presenter 2022
Butikens alla hjärtans dag presenter 2022
Butikens alla hjärtans dag presenter 2022

Alla hjärtans dag blommor – Skicka rosor med bud

Letar du efter blommor till alla hjärtans dag? Att skicka blombud med rosor kommer garanterat göra din favoritperson mycket lycklig! Hos buden hittar du också många andra presenter som kan skickas tillsammans med blommorna. Choklad & rosor är kanske själva definitionen av en klassisk alla hjärtans dag present. Fundera på hur många rosor du önskar skicka och lägg sedan din order på alla hjärtans dag blommor i god tid innan den 14 februari.

Nedan följer några av de bästa blombuden som har ett väldigt brett utbud av blommor.

Skicka alla hjärtans dag blommor från butiken
Skicka alla hjärtans dag blommor från butiken
Skicka alla hjärtans dag blommor från butiken

Faktorer för bra alla hjärtans dag presenter

Personlig presenter gör sig extra bra till alla hjärtans dag. Flertalet presenttips till partner är produkter som beställs aningen graverad, broderade eller framkallade. Ett par ord gör inte bara presenten unik, den kommer även visa att du lagt ner tid på alla hjärtans dag present. Kärleken är unik och därför så passar det extra bra att ge bort personliga presenter som är helt unika dagen till ära.

Prisnivån på din alla hjärtans dag present spelar ingen roll. Lägg istället allt ditt fokus på att förmedla en så romantisk känsla som möjligt. Eftersom en billig alla hjärtans dag present kan vara en del av ett större budskap bör inget uteslutas. Ett par rosenblad för några tior kan bli det lilla extra som gör helheten i presenten ihågkommen. Vid speciella tillfällen är det av högst vikt hur och när presenterna överräcks till honom eller henne som du håller kär. Att kasta åt partnern alla hjärtans dag present ”bara för att” är inte alls romantiskt. Att planera in dagen och fungera ut exakt när du ska ge bort presenten är ingen dum idé.

Alla hjärtans dag historia

Historian om prästen Valentine

Valentine som dagen är uppkallad efter var på 200-talet en präst som levde i Rom. Kejsaren vid samma tid tyckte inte att unga pojkar skulle gifta sig utan istället bli goda soldater för den romerska riket. Kärlekens präst (Valentine) ville dock annat och utförde, trots kejsarens Claudius den andras förbjudande, trots allt äktenskapliga ritualer så att unge par kunde få gifta sig. När detta uppdagades så grepps Valentine och kastades i fängelse. Efter en tid blev av avrättad för att ha gått emot kejsaren och på så sätt uppkom Valentines Day. Det var nämligen just den 14 februari som halshuggningen av prästen ägde rum.

Även fast Valentine förmodligen visste vad risken var att försätta viga par så satte han kärleken främst. Alla hjärtans dag firas varje år för att hylla kärleken och den som står oss allra närmast. Att skaffa en fin alla hjärtans dag present är endast ett sätt att visa uppskattning.

Ni kan läsa mera om prästen på history.com.

Alla hjärtans dag present till henne – Tips din flickvän kommer älska

Hur hittar vi bästa alla hjärtans dag present till flickvän tro? Tjejer gillar blommor, choklad & smycken. Samtliga exempel är förmodligen de allra bästa och vanligaste alla hjärtans dag presenterna att ge till henne. Fotopresenter är ett annat tips som hon med största sannolikhet kommer bli överlycklig åt. Välj ut romantiska foton på er två och beställ en kudde, mugg eller nyckelring med det utvalda fotot på. En given succé, inte minst för att flickvännen kommer känna du lagt ner tid och möda på att skaffa en fin alla hjärtans dag present till henne.

Tänk på att gåvan inte nödvändigtvis behöver ha något direkt med kärlek att göra, utan grundsyftet är att göra henne glad. Är träning och välmående är ett brinnande intresse hos henne? Då kommer nya träningskläder och tillbehör inom området bli presenter som kommer förgylla hennes dag.

Alla hjärtans dag present flickvän - Tips till henne 2022

Trosor, BH och nattlinnen – Underkläder till henne

Klipp till på ett par nya favorittrosor eller överraska henne med en skön BH. Underkläder har alltid varit ett stående presenttips som varje år hamnar högt på alla hjärtans dag present-topplista. Väljer du dessa presenter till partnern så skippa de billigaste underkläderna.

De flesta tjejer har redan en stor uppsättning underkläder så ditt mål är att hitta en alla hjärtans dag present till henne som kommer bli mer kärt än allt annat i garderoben. Snåla absolut inte utan kolla in märken & material som din flickvän inte har sedan tidigare, eller välj hennes nya designer inom henne favoritmärke.

Ett annat populärt presenttips till alla hjärtan dag är att överraska henne med en ny morgonrock. Har morgonrocken hon har idag redan sett sina bästa dagar? Då är gåvan extra bra! Exklusiva kläder att mysa i är alltid något som kommer hem hos tjejer. Sköna mysbyxor, avslappnad t-shirt eller ett par sköna tofflor är alla riktigt bra alla hjärtans dag presenter till henne.

Alla hjärtans dag present till pojkvän – Träffsäkra tips

För att fixa bra alla hjärtans dag presenter till pojkvän gäller det att lägga ner rikligt med tid. Helhetskänslan är viktig så små detaljer som inslagspapper och presentetikett är värt att lägga tid på. Dagen handlar om omsorg och kärlek till varandra. Att känna att ens partner planerat alla hjärtans dag presenten noga är kanske den viktigaste faktorn för att känna all den kärlek som gåvan ska representera.

Att göra produkten personifierat för honom är ett enkelt sätt att ge din unika pojkvän en helt unik present. Personliga presenter är alltid ett hett område, kanske extra mycket till just alla hjärtans dag presenter till honom. Förbluffa honom med graverad nyckelring, fint armband eller ett par romantiskt graverade glas att dricka vin ur.

Alla hjärtans dag middag till pojkvän

Förutom fysiska presenter så kan till exempel en hemlagad middag vara mycket uppskattat av honom. Genom att kocka ihop hans favoritmat så är presenten inte lika viktig. Middagen är en alla hjärtans dag present till honom så att säga. Mat är något de flesta män gillar så att satsa på en exklusiv 3-rätters middag är ett säkert kort. Glöm inte bort drycken och skaffa favoritvinet, ölen eller vad han än gillar att dricka till maten.

Försök gärna att romantisera maten men även dekorationerna vid bordet. Sprid ut hjärtan eller häng upp några ballonger för att fixa den rätt stämning. Det finns många alla hjärtans dag dekorationer!

Givetvis kommer han bli extra glad om du kombinerar middagen med en fin alla hjärtans dag present till honom.

Alla hjärtans dag present pojkvän - Tips till honom 2022

Ge hjärtans present till barn

På jakt efter bästa alla hjärtans dag present till barn? Dagen är för de som har vårat hjärta, och där ingår såklart barnen! Beroende på barnets ålder så överraska med några känslosamma presenter som förtydligar för den lilla vad pojken eller flickan betyder för dig. Att ge sin 6-åring en stor påse godis mitt i veckan kan mycket väl vara bästa alla hjärtans dag presenten ditt barn någonsin fått, och den första.

När vi pratar presenter till barn så gäller det att lyssna på deras önskningar. Till alla hjärtans dag ska dock gåvan inte vara ett tv-spel som står högst på önskelistan. Dagen till ära räcker det gott med små presenter, som utstrålar kärlek. Popcorn, chips, glass och annat gott är bra ingredienser för att fira alla hjärtans dag med barn.

Alla hjärtans dag presenter – Sammanfattning & att tänka på

  • Känsla är utan tvekan faktorn du ska lägga mest fokus på när det handlar om alla hjärtans dag present. Att göra sin pojkvän eller flickvän glad är alltid prioriterat en dag då kärleken ska firas. Har du aldrig gett din partner en present på denna dag förut? Då kommer den minsta av gester garanterat bli väldigt uppskattad. Har du gett bort alla hjärtans dag present förutom så försök upprepa en gammal succé, med ny twist!

  • En alla hjärtans dag present ska lämnas över på rätt dag. Vilket vi tycker är väldigt viktigt! Att komma med din present försent efter en vecka kommer förmodligen inte uppskattas i närheten så mycket som den förtjänar. Oavsett om du hade tänkt att bjuda på resa till Maldiverna eller skaffar en värmekudde så är det alltså den 14 februari som gäller, varken tidigare eller senare.

  • Har ni funderat på att resa bort tillsammans? Alla hjärtans dag är en utmärkt dag att göra slag av saken! När ni har bokat resa så kommer ni båda säkert känna en otrolig längtan till dagen när flygplanet ska lämna Sverige. Om det är utomlands ni ska det vill säga. Detta kommer bli en mycket bra alla hjärtans dag present till er bägge! Förbered gärna genom att sålla ut vissa resmål och få någorlunda koll på hur stor er budget till semestern är.

  • Även fast främst dagen är till för par så är det inget fel att fira kärleken. Förutom pojkvän och flickvän så känner du säkert en hjärtlig känsla till många andra personer. Det är främst barn, mamma & pappa men även morfar, mormor med flera vi tänker på. Att få en liten present kommer helt klart förgylla dagen för vem du än vill överraska med alla hjärtans dag present.

  • Många undrar vad en alla hjärtans dag present ska kosta. Priset är inte alls viktigt, men skippa de allra billigaste prylarna utan direkt känsla. En personlig nyckelring för 100 kronor kan dock vara en bra mycket bättre alla hjärtans dag present än till exempel en dyr mobiltelefon. Vårt tips är att inte tänka så mycket på om din present kostar 200 eller 500 kronor utan lägga allt fokus på romantiska känslan gåvan representerar.

Sprid kärlek och tipsa om alla hjärtans dag presenter, välj din plattform!

Alla hjärtans dag present 2022 - Tips för pojkvän & flickvän - Presenttips för honom & henne

Uppdaterades 1 augusti, 2022