Tips på kärleksgåvor till alla hjärtans dag – Toppvalen för pojkvän & flickvän

Är du på jakt efter en bra alla hjärtans dag present till din flickvän eller pojkvän? Du har precis landat in på Sveriges främsta sajt med hundratals väl utvalda tips på kärleksgåvor till alla hjärtans dag 2024!

Att uppvakta sin älskling med presenter, små som stora, är ett sätt att visa kärlek och uppskattning. Här gäller det att vara kreativ och hitta den present som känns passande för just henne eller honom.

Dagen till ära så ligger det störst fokus på personliga alla hjärtans dag presenter. Alltså produkter med gravyr, brodyr eller framkallade foton. Har du tagit ett klockrent foto på er två? Använd detta fotot till att beställa en personlig mugg, mysig fotokudde eller  ett underhållande fotopussel. Just pussel är en av de absolut populäraste presenterna som vi tipsar om här på sajten. Gåvan ger din partner tre viktiga ingredienser som alla bra alla hjärtans dag presenter ska bestå av: Spänning, romantik och personlighet. Ett bra presentval helt enkelt, som även gör sig bra till föräldrar eller barn som du vill uppvakta med alla hjärtans dag present.

Såklart är hjärtan i alla dess former och färger att ge som alla hjärtans dag present, till både honom och henne. Eftersom hjärtat är själva symbolen för kärlek så känns dessa gåvor oerhört passande en dag som denna. Du hittar såklart en hel del hjärt-presenter bland alla utvalda presenttips som presenteras längre ner på sidan.

Eftersom efterfrågan på present till alla hjärtans dag är enorm så gäller det att skaffa din tilltänkta gåva i god tid. Många populära kärleksgåvor kommer tyvärr sälja slut veckorna innan, som ett resultat att alla är ute efter romantiska gåvor under samma tidpunkt. Genom att shoppa present i god tid så minimeras risken att bli utan er tilltänka present till årets alla hjärtans dag.

Bästa presenterna till alla hjärtans dag 2024 – För både pojkvän & flickvän

Presenttips med fokus på hjärtan & kärlek samt det personifierade för bästa känsla

Din ultimata alla hjärtans dag guide för att göra dagen oförglömlig

Glöm inte alla hjärtans dag choklad & blommor

Topplistan på alla hjärtans dag present – december 2023

Först och främst, låt oss presentera några utmärkta alla hjärtans dag presenter som verkligen skiljer sig från mängden. Fotopresenter är alltid en hit, så se till att lägga din beställning i god tid eftersom leveranstiden vanligtvis är en vecka. Vi rekommenderar varmt frågespelet ”Älskling”, liksom det lite mer kryddiga spelet ”Monogamy”. Båda är perfekta att spela på alla hjärtans dag, och är relativt prisvärda gåvor som bär med sig en hög dos av romantik.

Alla hjärtans dag choklad – Perfekt till presenten

Tips alla hjärtans dag chokladChoklad är en av de vanligaste presenterna till alla hjärtans dag. Hade du tänkt att ge kärleken i ditt liv en chokladask? Skippa Aladdin chokladask och andra standardvarianter. Nu gäller det att överraska rejält och hitta choklad som verkligen överraskar stort, och på ett romantisk sätt! Personliga foton eller förpackningar med din egen hälsning är, enligt oss, den bästa alla hjärtans dag chokladen, som kommer göra starka intryck på henne/honom. Just foton finns det säkert hela mobilen full av på er så utnyttja dessa för att skapa en unik alla hjärtans dag present.

Känns endast chokladen för lite som present? Låt godsakerna utgöra grunden i kärleksgåvan. Lägg till ett exklusivt vin, geléhjärtan och rosor för att fullända presenten! Bra presenter är alltid helheten av samtliga faktorer, glöm aldrig det.

Vilken alla hjärtans dag choklad väljer du?

Billig alla hjärtans dag present – Mugg med budskap

Hade du inte tänkt att ge din älskling något speciellt? Många tycker att alla hjärtans dag är ett påtvingat datum som mest är hypat så att butikerna får sälja många presenter. En liten gåva som endast kostar runt 100 kronor räcker gott för att trots allt uppvakta. Klipp till på en muggarna som vi ger tips på nedan och ställ fram den till din kärlek på alla hjärtans dag! Roligt sätt som dessutom är väldigt billig.

Priset speglar inte känslan i presenterna. Se gärna flera presenttips på billiga presenter för att se om det finns några flera passande produkter att ge som alla hjärtans dag present.

Flera tips på alla hjärtans dag mugg finns på sidan där vi samlar alla presenttips på muggar & skålar.

Alla hjärtans dag godis – Smarriga presenter till henne/honom

Om du letar efter riktigt gott och romantiskt alla hjärtans dag godis så tror vi nedanstående tips kan göra succé. Speciellt godisburken där du valt både foto och innehåll kommer garanterat uppskattas av pojkvän & flickvän som såväl barn, vänner och föräldrar. Som syntes är det mycket hjärtan som gäller denna dag. Lakrits, geléhjärtan och popcorn är alla starka rekommendationer för att göra er alla hjärtans dag lite godare.

Godis är dessutom perfekt att ge tillsammans med andra presenter. Fortsätt scrolla neråt för att upptäcka hundratals bra alla hjärtans dag presenter!

Tips på smycken – Halsband & armband till alla hjärtans dag

Smycken är utan tvekan det som väldigt många väljer som alla hjärtans dag present. Främst till flickvän, men det finns även en hel del smycken som passar utmärkt att ge som present till pojkvän. Nedan följer några av de smyckes-tips som vi tycker sticker ut lite extra. Många av smyckena symboliserar en stor dos romantisk och framförallt framtidstro.

Bra alla hjärtans dag presenter 2023

Ge kärlek på alla hjärtans dag – Kärleksfulla presenttips 2024

Bläddra igenom alla våra gåvoförslag för alla hjärtans dag, och du kommer markant öka chanserna att verkligen leverera kärlek. Kärlek är essensen av denna dag, och vi anser att samtliga presenter här besitter en rik dos av romantik. Vilken gåva väljer du att överraska din älskling med?

  • Visste du att presentguiden har valt ut över 170 stycken presenttips på bra alla hjärtans dag presenter? Ladda gärna flera för att maximera chansen att hitta bästa alla hjärtans dag presenten till din flickvän eller pojkvän.

4 presenter som går hem hos flickvän

Rekommenderade butiker online – Handla alla hjärtans dag presenter

Om du fortfarande grubblar över var du kan finna alla hjärtans dag presenter och inte något av ovanstående tips har lyckats leda dig rätt, finns det fler presenttips att utforska hos varje enskild butik. Se vilka produkter e-handlarna har valt ut specifikt för kärlekens dag genom att klicka dig vidare direkt till den rätta avdelningen.

Alla hjärtans dag present - Fotopresenter

Fotopresenter av alla dess slag finns hos denna butik som vi verkligen kan rekommendera för att hitta personliga alla hjärtans dag presenter. Kom ihåg att lägga din beställning i god tid eftersom leveranstiden brukar vara ungefär en vecka.

Alla hjärtans dag present - Choklad muggar spel med mera

Butiker som har gott om saker, inte minst formande som hjärtan. Beställ choklad, spel eller varför inte en alla hjärtans dag mugg härifrån.

Unika alla hjärtans dag presenter - Tips med bild

Att välja en personlig alla hjärtans dag present kommer garanterat göra så hjärtat blir lite extra varmt, dagen till ära. Butiken har så mycket fint och alla presenter går att personifierade enligt önskemål.

Alla hjärtans dag present - Upplevelsepresenter för par

Upplevelse alla hjärtans dag present kommer säkert göra så ert humör kommer vara på topp den 14/2. Slå till på värdebevis idag och bestäm sedan tillsammans vilken dag ni ska upplevelse provningen, middagen, spaavdelningen eller vilken upplevelse du än sett ut.

Alla hjärtans dag presenter - Presentbud att skicka direkt

Populär butik som har många träffsäkra presenter som passar extra bra på alla hjärtans dag. Går lika bra att beställa hem som att skicka direkt till mottagaren. Tänk på att alla hjärtans dag även är en dag att uppvakta barn, föräldrar och andra personer som ligger nära ditt hjärta. Missa inte alla tips på billiga alla hjärtans dag presenter här!

Rolig alla hjärtans dag present - Tips på billiga gåvor till alla hjärtans dag

Så många alla hjärtans dag presenter och kanske framförallt romantiskt pynt. Att skapa den rätta stämning är ack så viktigt. Snåla därför inte med balkonger, hjärtan och andra kärleksfulla tillbehör.

Alla hjärtans dag present 2023 - Tips för pojkvän och flickvän

Färdiga alla hjärtans dag presentset såväl som mängder av produkter som går att göra med sin romantiska prägel. Personligt är alltid rätt när det handlar om träffsäkra alla hjärtans dag presenter som du vet kommer göra stor succé.

Alla hjärtans dag present - Personlig tavla - Tips till pojkvän eller flickvän

Ge din kärlek en alla hjärtans dag tavla som aldrig kommer glömmas bort. Ladda upp ett fotografi på pojkvän eller flickvän och låt sedan en skicklig konstnär fixa resten. Mängder av olika miljöer av det mäktigare slaget att välja bland. Vi kan garanterat att denna alla hjärtans dag present kommer överraska som få andra gåvor har gjord. Beställ i god tid så tavlan hinner levereras i god tid innan den 14 februari 2024.

Ett tips är att välja parporträtt (se bilden) så ni båda två kommer pryda väggen.

Personlig alla hjärtans dag present 2023

Bra alla hjärtans dag presenter ska vara personliga, och denna e-handel är inriktad på endast produkter som du väljer gravyr på! Halsband, armband, köksredskap, graverade glas och så mycket annat som passar utmärkt som träffsäker gåva till alla hjärtans dag 2024!

Röda underkläder - Populär present till henne i kärlekens färg - Romantiska presenter

Röd är färgen för dagen och underkläder är ett oerhört populärt val när det kommer till alla hjärtans dag present 2024. Spana in ett mäktigt utbud, för både henne och honom. En kärleksgåva till flickvän är väl torts allt klar nu va?

Frågor & svar – Allt om alla hjärtans dag presenter

För Presentguiden är det av största betydelse att vara den främsta informationskällan när det gäller alla hjärtans dag presenter. Denna speciella dag är en tid för att fira kärlek och omtanke, och vi strävar efter att erbjuda en omfattande och inspirerande resurs för att hjälpa människor att uttrycka sina känslor på ett meningsfullt sätt. Genom att erbjuda idéer som passar alla, oavsett deras relationer eller preferenser, vill vi säkerställa att ingen känner sig osäker när de letar efter den perfekta presenten. Alla förtjänar att känna sig uppskattade och älskade på Alla hjärtans dag, och vi är här för att göra det enklare än någonsin att hitta den perfekta gåvan som speglar ens känslor och firar kärleken i dess olika former.


Vilka är de mest populära presenterna att ge på Alla hjärtans dag?

På alla hjärtans dag är det vanligt att ge romantiska och personliga gåvor som uttrycker kärlek och omtanke. Populära presenter inkluderar blommor, särskilt rosor, som symboliserar kärlek och passion. Choklad och sötsaker är också favoriter, ofta med en personlig twist som handskrivna meddelanden eller specialdesignade askar. Smycken som halsband eller armband är klassiska gåvor som håller en sentimentell betydelse. Upplevelser som en romantisk middag, en helgresa eller en spa-dag tillsammans är också mycket uppskattade. Kreativa gåvor som personliga fotoalbum eller handgjorda presenter visar extra tanke och omtanke.


Hur kan man välja en romantisk present utan att det blir för klyschigt?

Att välja en romantisk present utan att det blir för klyschigt kräver kreativitet och personlig touch. Fokusera på detaljer som har betydelse för er relation, som gemensamma minnen eller unika intressen. Istället för en vanlig bukett blommor kan du överväga att ge en växt som symboliserar växande kärlek. Skräddarsydda gåvor, som en personlig bok eller en handgjord present, visar extra omtanke och originalitet. Att tänka utanför boxen och överväga vad som verkligen betyder något för er båda kommer att skapa en romantisk present som känns genuin och speciell.


Vilka presenter passar bäst för nyblivna par jämfört med långvariga relationer?

För nyblivna par är det viktigt att skapa minnen och stärka bandet. Upplevelser som en konsert, en picknick eller en danslektion kan vara roliga och spännande. Personliga gåvor som ett par matchande nyckelringar eller en bok med kärleksdikter kan också vara söta val. För långvariga relationer är sentimentala gåvor värdefulla. Ett handskrivet brev eller en fotobok med gemensamma minnen är djupa och meningsfulla. Upplevelser som återupplever platser där ni har speciella minnen kan förstärka bandet ytterligare.


Hur kan man överraska sin partner med en unik och minnesvärd alla hjärtans dag present?

Att överraska sin partner med en unik och minnesvärd Alla hjärtans dag-present involverar att tänka utanför boxen. En idé är att skapa en skattjakt som leder till en speciell plats för er. Personliga presentkort med löften om tjänster eller aktiviteter som din partner uppskattar kan vara roliga och minnesvärda. Att ordna en överraskningsmiddag hemma eller att göra något ni aldrig har gjort tillsammans, som en kurssatsning eller en utflykt, kan skapa långvariga minnen.


Kan man fira Alla hjärtans dag med erfarenheter snarare än materiella gåvor?

Absolut, att fira Alla hjärtans dag med erfarenheter är ett utmärkt sätt att skapa minnen tillsammans. En romantisk picknick i parken, en vandring till en vacker plats eller en kväll med stjärnskådning kan vara minnesvärda och personliga stunder. Att delta i en workshop tillsammans, som matlagning eller dans, ger er möjlighet att ha kul och lära känna varandra på nya sätt. Utforska nya platser, upptäck gemensamma intressen eller bara tillbringa kvalitetstid tillsammans – dessa erfarenheter kommer att vara mer meningsfulla än materiella gåvor.


När är alla hjärtans dag? Alltid 14 februari som 2022 infaller på en måndag

När är alla hjärtans dag 2024? Onsdag 14 februari!

Kärlekens speciella dag nummer ett inträffar alltid på samma datum, som är den 14 februari. Veckodagen varierar och för alla hjärtans dag 2024 är dagen en onsdag. Det finns alltså stora möjligheter att planera en heldag tillsammans med din pojkvän eller flickvän! Att överraska med en alla hjärtans dag present är endast en ingrediens för att visa din kärlek till den som har fångat ditt hjärta.

Oavsett vilken dag som alla hjärtans dag inträffar så mår alla kärleksförhållanden bra av att vårdas. De år då 14 februari är en vardag brukar många par välja att gå ut på restaurang eller hitta på något annat kul nästkommande helg. Om inte möjlighet finns att fira på exakt rätt datum.

Tänk på att skaffa alla hjärtans dag present i god tid innan dagen äger rum! Helst flera veckor innan eftersom de mest romantiska och omtyckta presenterna brukar ha en förmåga att sälja slut snabbt. Är du ute efter alla hjärtans dag present i sista minuten så kan vi rekommendera upplevelser. Att boka in en hotellweekend eller annan rolig upplevelsepresent är något som kommer förgylla er alla hjärtans dag 2024. Klipp till på värdebeviset så kan ni i lugn och ro planera vilket datum som ni ska fara iväg på äventyret.

Heta leksaker för vuxna – Erotisk alla hjärtans dag present

Alla hjärtans dag är en populär dag att ge sexleksaker till sin pojkvän/flickvän. Nu för tiden så finns det flera leksaker än någonsin att välja bland inom det erotiska området. Därför är det lätt att hitta något spännande som ni aldrig har provat förut. Söker du efter de absolut hetaste alla hjärtans dag presenterna så kan vi varmt rekommendera nedanstående butiker som är ledande inom vuxenleksaker.

Alla hjärtans dag blommor – Skicka rosor med bud

Letar du efter blommor till alla hjärtans dag? Att skicka blombud med rosor kommer garanterat göra din favoritperson mycket lycklig! Hos buden hittar du också många andra presenter som kan skickas tillsammans med blommorna. Choklad & rosor är kanske själva definitionen av en klassisk alla hjärtans dag present. Fundera på hur många rosor du önskar skicka och lägg sedan din order på alla hjärtans dag blommor i god tid innan den 14 februari.

Nedan följer några av de bästa blombuden som har ett väldigt brett utbud av blommor.

Faktorer för bra alla hjärtans dag presenter

Personlig presenter gör sig extra bra till alla hjärtans dag. Flertalet presenttips till partner är produkter som beställs aningen graverad, broderade eller framkallade. Ett par ord gör inte bara presenten unik, den kommer även visa att du lagt ner tid på alla hjärtans dag present. Kärleken är unik och därför så passar det extra bra att ge bort personliga presenter som är helt unika dagen till ära.

Prisnivån på din alla hjärtans dag present spelar ingen roll. Lägg istället allt ditt fokus på att förmedla en så romantisk känsla som möjligt. Eftersom en billig alla hjärtans dag present kan vara en del av ett större budskap bör inget uteslutas. Ett par rosenblad för några tior kan bli det lilla extra som gör helheten i presenten ihågkommen. Vid speciella tillfällen är det av högst vikt hur och när presenterna överräcks till honom eller henne som du håller kär. Att kasta åt partnern alla hjärtans dag present ”bara för att” är inte alls romantiskt. Att planera in dagen och fungera ut exakt när du ska ge bort presenten är ingen dum idé.

Här är 3 anledningar till varför du ska skaffa alla hjärtans dag present:

  • De visar omtanke och kärlek: Alla hjärtans dag presenter är ett bra sätt att visa för sin partner att du tänkt på henne eller honom. Presenter är ett symboliskt sätt att visa uppskattning och kärlek, vilket är viktigt på alla hjärtans dag!
  • Gåvor skapar minnen: Alla hjärtans dag presenter är ofta kopplade till det specifika året, eller i vilket fall datumet. Ger du din alla hjärtans dag present i samband med en middag så kommer själva restaurangbesöket (eller hemmamiddagen) bli ett kraftfullare minne. En riktigt bra alla hjärtans dag present kommer garanterat kommas ihåg i väldigt många år framöver. Ha alltid målsättning att presenten kommer bli den bästa någonsin, och därmed aldrig bli bortglömt. Fungera på vilken alla hjärtans dag present du fått som för evigt kommer finnas i dina tankar. Försök att ta faktorer från den presenten och implementera på årets alla hjärtans present.
  • Alla hjärtans dag ger dig chansen att överraska: Vid alla presenttillfället, inklusive alla hjärtans dag, så har du chansen att visa din kreativitet. Överraskningsfaktorn är viktigt när man ger presenter. Överraskningsresor eller en romantisk middag du lagat själv är två exempel på alla hjärtans dag presenter som glatt kommer överraska din pojkvän eller flickvän. Dock kan presenten även vara av de mer praktiska slaget. Försök träffa rätt i din älsklings behov och önskemål, då kommer din alla hjärtans dag present upplevas som allra bäst!
Alla hjärtans dag historia

Historian om prästen Valentine

Valentine som dagen är uppkallad efter var på 200-talet en präst som levde i Rom. Kejsaren vid samma tid tyckte inte att unga pojkar skulle gifta sig utan istället bli goda soldater för den romerska riket. Kärlekens präst (Valentine) ville dock annat och utförde, trots kejsarens Claudius den andras förbjudande, trots allt äktenskapliga ritualer så att unge par kunde få gifta sig. När detta uppdagades så grepps Valentine och kastades i fängelse. Efter en tid blev av avrättad för att ha gått emot kejsaren och på så sätt uppkom Valentines Day. Det var nämligen just den 14 februari som halshuggningen av prästen ägde rum.

Även fast Valentine förmodligen visste vad risken var att försätta viga par så satte han kärleken främst. Alla hjärtans dag firas varje år för att hylla kärleken och den som står oss allra närmast. Att skaffa en fin alla hjärtans dag present är endast ett sätt att visa uppskattning.

Ni kan läsa mera om prästen på history.com.

Alla hjärtans dag present till henne – Tips din flickvän kommer älska

Hur hittar vi bästa alla hjärtans dag present till flickvän tro? Tjejer gillar blommor, choklad & smycken. Samtliga exempel är förmodligen de allra bästa och vanligaste alla hjärtans dag presenterna att ge till henne. Fotopresenter är ett annat tips som hon med största sannolikhet kommer bli överlycklig åt. Välj ut romantiska foton på er två och beställ en kudde, mugg eller nyckelring med det utvalda fotot på. En given succé, inte minst för att flickvännen kommer känna du lagt ner tid och möda på att skaffa en fin alla hjärtans dag present till henne.

Tänk på att gåvan inte nödvändigtvis behöver ha något direkt med kärlek att göra, utan grundsyftet är att göra henne glad. Är träning och välmående är ett brinnande intresse hos henne? Då kommer nya träningskläder och tillbehör inom området bli presenter som kommer förgylla hennes dag.

Alla hjärtans dag present flickvän - Tips till henne 2024

Trosor, BH och nattlinnen – Underkläder till henne

Klipp till på ett par nya favorittrosor eller överraska henne med en skön BH. Underkläder har alltid varit ett stående presenttips som varje år hamnar högt på alla hjärtans dag present-topplista. Väljer du dessa presenter till partnern så skippa de billigaste underkläderna.

De flesta tjejer har redan en stor uppsättning underkläder så ditt mål är att hitta en alla hjärtans dag present till henne som kommer bli mer kärt än allt annat i garderoben. Snåla absolut inte utan kolla in märken & material som din flickvän inte har sedan tidigare, eller välj hennes nya designer inom henne favoritmärke.

Ett annat populärt presenttips till alla hjärtan dag är att överraska henne med en ny morgonrock. Har morgonrocken hon har idag redan sett sina bästa dagar? Då är gåvan extra bra! Exklusiva kläder att mysa i är alltid något som kommer hem hos tjejer. Sköna mysbyxor, avslappnad t-shirt eller ett par sköna tofflor är alla riktigt bra alla hjärtans dag presenter till henne.

Alla hjärtans dag present till pojkvän – Träffsäkra tips

För att fixa bra alla hjärtans dag presenter till pojkvän gäller det att lägga ner rikligt med tid. Helhetskänslan är viktig så små detaljer som inslagspapper och presentetikett är värt att lägga tid på. Dagen handlar om omsorg och kärlek till varandra. Att känna att ens partner planerat alla hjärtans dag presenten noga är kanske den viktigaste faktorn för att känna all den kärlek som gåvan ska representera.

Att göra produkten personifierat för honom är ett enkelt sätt att ge din unika pojkvän en helt unik present. Personliga presenter är alltid ett hett område, kanske extra mycket till just alla hjärtans dag presenter till honom. Förbluffa honom med graverad nyckelring, fint armband eller ett par romantiskt graverade glas att dricka vin ur.

Alla hjärtans dag middag till pojkvän

Förutom fysiska presenter så kan till exempel en hemlagad middag vara mycket uppskattat av honom. Genom att kocka ihop hans favoritmat så är presenten inte lika viktig. Middagen är en alla hjärtans dag present till honom så att säga. Mat är något de flesta män gillar så att satsa på en exklusiv 3-rätters middag är ett säkert kort. Glöm inte bort drycken och skaffa favoritvinet, ölen eller vad han än gillar att dricka till maten.

Försök gärna att romantisera maten men även dekorationerna vid bordet. Sprid ut hjärtan eller häng upp några ballonger för att fixa den rätt stämning. Det finns många alla hjärtans dag dekorationer!

Givetvis kommer han bli extra glad om du kombinerar middagen med en fin alla hjärtans dag present till honom.

Alla hjärtans dag present pojkvän - Tips till honom 2024

Ge hjärtans present till barn

På jakt efter bästa alla hjärtans dag present till barn? Dagen är för de som har vårat hjärta, och där ingår såklart barnen! Beroende på barnets ålder så överraska med några känslosamma presenter som förtydligar för den lilla vad pojken eller flickan betyder för dig. Att ge sin 6-åring en stor påse godis mitt i veckan kan mycket väl vara bästa alla hjärtans dag presenten ditt barn någonsin fått, och den första.

När vi pratar presenter till barn så gäller det att lyssna på deras önskningar. Till alla hjärtans dag ska dock gåvan inte vara ett tv-spel som står högst på önskelistan. Dagen till ära räcker det gott med små presenter, som utstrålar kärlek. Popcorn, chips, glass och annat gott är bra ingredienser för att fira alla hjärtans dag med barn.

Alla hjärtans dag presenter – Sammanfattning & att tänka på

  • Känsla är utan tvekan faktorn du ska lägga mest fokus på när det handlar om alla hjärtans dag present. Att göra sin pojkvän eller flickvän glad är alltid prioriterat en dag då kärleken ska firas. Har du aldrig gett din partner en present på denna dag förut? Då kommer den minsta av gester garanterat bli väldigt uppskattad. Har du gett bort alla hjärtans dag present förutom så försök upprepa en gammal succé, med ny twist!

  • En alla hjärtans dag present ska lämnas över på rätt dag. Vilket vi tycker är väldigt viktigt! Att komma med din present försent efter en vecka kommer förmodligen inte uppskattas i närheten så mycket som den förtjänar. Oavsett om du hade tänkt att bjuda på resa till Maldiverna eller skaffar en värmekudde så är det alltså den 14 februari som gäller, varken tidigare eller senare.

  • Har ni funderat på att resa bort tillsammans? Alla hjärtans dag är en utmärkt dag att göra slag av saken! När ni har bokat resa så kommer ni båda säkert känna en otrolig längtan till dagen när flygplanet ska lämna Sverige. Om det är utomlands ni ska det vill säga. Detta kommer bli en mycket bra alla hjärtans dag present till er bägge! Förbered gärna genom att sålla ut vissa resmål och få någorlunda koll på hur stor er budget till semestern är.

  • Även fast främst dagen är till för par så är det inget fel att fira kärleken. Förutom pojkvän och flickvän så känner du säkert en hjärtlig känsla till många andra personer. Det är främst barn, mamma & pappa men även morfar, mormor med flera vi tänker på. Att få en liten present kommer helt klart förgylla dagen för vem du än vill överraska med alla hjärtans dag present.

  • Många undrar vad en alla hjärtans dag present ska kosta. Priset är inte alls viktigt, men skippa de allra billigaste prylarna utan direkt känsla. En personlig nyckelring för 100 kronor kan dock vara en bra mycket bättre alla hjärtans dag present än till exempel en dyr mobiltelefon. Vårt tips är att inte tänka så mycket på om din present kostar 200 eller 500 kronor utan lägga allt fokus på romantiska känslan gåvan representerar.

Sprid kärlek och tipsa om alla hjärtans dag presenter, välj din plattform!

Alla hjärtans dag present 2024 - Tips för pojkvän & flickvän - Presenttips för honom & henne

Uppdaterades 1 december, 2023