Alla hjärtans dag present - Till pojkvän & flickvän 2022

Bästa presenterna – Att ge på alla hjärtans dag

Hitta din bästa alla hjärtans dag present för att göra dagen till ett kärt minne för din älskling. Små presenter med romantisk känsla är ofta ett vinnande koncept till den mest romantiska dagen på året, alla hjärtans dag. Hjärtan i alla dess former och färger är ständigt bland de populäraste alla hjärtans dag presenterna till både pojkvän & flickvän. Eftersom hjärtat är själva symbolen för kärlek så känns dessa gåvor som mest passande dagen till ära.

Presentguiden har dammsugit internet och samlat alla guldkorn av presenter här. Alla utvalda med högsta möjliga kärleksfaktor, för att passa optimalt till alla hjärtans dag. Dessa presenttips passar henne & honom som du önskar överraska 14 februari.

Sidans innehåll

Ge kärlek – Med kärleksfulla presenttips

Scrolla igenom alla presenttips på alla hjärtans dag presenter så ökar chanserna markant att kunna leverera kärlek. Just kärlek är vad dagen går ut på, och samtliga presenter här tycker vi har en stor dos romantik. Vilken present ger du till din kärlek?

När är alla hjärtans dag - Alltid 14 februari

Alla hjärtans dag 2022 – Söndagen 14 februari

Kärlekens speciella dag nummer ett inträffar alltid på samma datum, som är den 14 februari. Veckodagen varierar och för alla hjärtans dag 2022 är det en måndag. Det finns alltså stora möjligheter att planera en heldag tillsammans med din pojkvän eller flickvän! Att överraska med en alla hjärtans dag present är endast en ingrediens för att visa din kärlek till den som har fångat ditt hjärta.

Oavsett vilken dag som alla hjärtans dag inträffar så mår alla kärleksförhållanden bra av att vårdas. De år då 14 februari är en vardag brukar många par välja att gå ut på restaurang eller hitta på något annat kul nästkommande helg. Om inte möjlighet finns att fira på exakt rätt datum.

Faktorer för bra alla hjärtans dag presenter

Personlig presenter gör sig extra bra till alla hjärtans dag. Flertalet presenttips till partner är produkter som beställs med gravyr eller brodyr. Ett par ord gör inte bara presenten unik, den kommer även visa att du lagt ner tid på alla hjärtans dag present. Kärleken är unik och därför så passar det extra bra att ge bort personliga presenter dagen till ära.

Prisnivån spelar ingen direkt roll utan lägg ditt fokus på att förmedla en så romantisk känsla som möjligt. Eftersom en billig alla hjärtans dag present kan vara en del av ett större budskap bör inget uteslutas. Ett par rosenblad för några tior kan bli det extra som gör helheten i presenten ihågkommen.

Alla hjärtans dag historia

Historian om prästen Valentine

Valentine som dagen är uppkallad efter var på 200-talet en präst som levde i Rom. Kejsaren vid samma tid tyckte inte att unga pojkar skulle gifta sig utan istället bli goda soldater för den romerska riket. Kärlekens präst (Valentine) ville dock annat och utförde, trots kejsarens Claudius den andras förbjudande, trots allt äktenskapliga ritualer så att unge par kunde få gifta sig. När detta uppdagades så grepps Valentine och kastades i fängelse. Efter en tid blev av avrättad för att ha gått emot kejsaren och på så sätt uppkom Valentines Day. Det var nämligen just den 14 februari som halshuggningen av prästen ägde rum.

Även fast Valentine förmodligen visste vad risken var att försätta viga par så satte han kärleken främst. Alla hjärtans dag firas varje år för att hylla kärleken och den som står oss allra närmast. Att skaffa en fin alla hjärtans dag present är endast ett sätt att visa uppskattning.

Alla hjärtans dag presenttips – Din flickvän kommer älska

Hur hittar vi bästa alla hjärtans dag present åt flickvän? Tjejer gillar blommor, choklad och smycken. Samtliga exempel är förmodligen de allra bästa, och vanligaste, alla hjärtans dag presenterna att ge sin tjej. Fotopresenter är ett annat tips som hon med största sannolikhet kommer bli överlycklig åt. Välj ut romantiska foton på er två och beställ en kudde, mugg eller nyckelring med det utvalda fotot på. En given succé, inte minst för att flickvännen kommer känna du lagt ner tid och möda på att skaffa en fin alla hjärtans dag present till henne.

Tänk på att gåvan inte nödvändigtvis behöver ha något direkt med kärlek att göra, utan grundsyftet är att göra henne glad.  Om träning och välmående är ett brinnande intresse? Nya träningskläder och tillbehör inom området blir då presenten som kommer förgylla hennes dag.

Trosor, BH och nattlinnen – Underkläder som present

Klipp till på ett par nya favorittrosor eller överraska henne med en skön BH. Underkläder har alltid varit ett stående presenttips som varje år hamnar högt på alla hjärtans dag present-topplista. Väljer du dessa presenter till partnern så skippa de billigaste underkläderna. De flesta har redan en stor uppsättning underkläder så ditt mål är att hitta något som kommer bli mer kärt än allt annat i garderoben. Snåla absolut inte utan kolla in märken & material som din flickvän inte har redan tidigare. Hennes morgonrock kanske har sett sina bästa dagar? Exklusiva mysplagg är många tjejers favorit så passa på att ge henne något skönt som alla hjärtans dag present!

Alla hjärtans dag present till pojkvän - Presenttips honom

Högsta romantiska känsla – Gör honom lycklig

För att fixa bra alla hjärtans dag presenter till pojkvän gäller det att lägga ner rikligt med tid. Helhetskänslan är viktig så små detaljer som inslagspapper och presentetikett är värt att lägga tid på. Dagen handlar om omsorg och kärlek till varandra. Att känna att ens partner planerat alla hjärtans dag presenten noga är kanske den viktigaste faktorn för att känna all den kärlek som gåvan ska representera.

Att göra produkten personifierat för honom är ett enkelt sätt att ge din unika pojkvän en helt unik present. Personliga presenter är alltid ett hett område, kanske extra mycket till just alla hjärtans dag presenter till honom. Förbluffa honom med graverad nyckelring, fint armband eller ett par romantiskt graverade glas att dricka vin ur.

Alla hjärtans dag middag till pojkvän

Förutom fysiska presenter så kan till exempel en hemlagad middag vara mycket uppskattat av honom. Genom att kocka ihop hans favoritmat så är presenten inte lika viktig. Middagen är som en present så att säga. Mat är något de flesta män gillar så att satsa på en exklusiv 3-rättters middag är ett säkert kort på alla hjärtans dag present till pojkvän.

Ge hjärtans present till barn

På jakt efter bästa alla hjärtans dag present till barn? Dagen är för de som har vårat hjärta, och där ingår såklart barnen! Beroende på barnets ålder så överraska med några känslosamma presenter som förtydligar för den lilla vad pojken eller flickan betyder för dig. Att ge sin 6-åring en stor påse godis mitt i veckan kan mycket väl vara bästa alla hjärtans dag presenten ditt barn någonsin fått, och den första.

När vi pratar presenter till barn så gäller det att lyssna på deras önskningar. Till alla hjärtans dag ska dock gåvan inte vara ett tv-spel som står högst på önskelistan. Dagen till ära räcker det gott med små presenter, som utstrålar kärlek. Popcorn, chips, glass och annat gott är bra ingredienser för att fira alla hjärtans dag med barn.

Sprid kärlek och tipsa om alla hjärtans dag presenter, välj din plattform!