Personlig choklad
Toblerone choklad med egen text - Personliga presenter
Toblerone choklad med egen text - Fotopresenter

Bra present till alla som älskar choklad

Tänk dig chokladens Rolls Royce, svept i en glittrande kostym av personlighet och exklusivitet. Det är precis vad du får med en personlig Toblerone – inte bara en bit choklad, utan en hel upplevelse förpackad i lyx. Visst, 200 gram av denna triangulära delikatess för 139 kronor kan låta som en kunglig summa, men det du betalar för är inte vikten i kakao och nougat. Nej, det är den skräddarsydda förpackningen som stjäl showen, med möjlighet att lägga till både namn och foto, som gör denna choklad till en oemotståndlig present.

Personlig Toblerone är extra passande som;

  • Mors dag present – Din mamma, den där underbara kvinnan som alltid finns där med en kram och ett råd, förtjänar något speciellt. En Toblerone med hennes namn och kanske ett foto av familjen gör detta till mer än bara choklad. Det blir en kärlekshandling.
  • Julklapp till farmor – Farmor, med sina visdomsord och varma kramar, har en speciell plats i ditt hjärta. Att överraska henne med en personlig Toblerone gör julen ännu sötare. Det är som att säga ”Jag älskar dig” med varje triangulär bit.
  • Personliga presenter – I en värld där allt kan kännas lite för massproducerat, sticker personliga presenter ut. En Toblerone med en unik touch är inte bara en gåva, det är ett minne, en stund av ren och skär lycka.

Och för den som vill maximera glädjen – gå för den större varianten på 360 gram. Nästan dubbelt så mycket chokladglädje för bara en smula mer i pris. Det är som att ge bort en liten bit av chokladhimlen, skräddarsydd för att passa just din älskade.

Så nästa gång du står där och funderar över den perfekta presenten, kom ihåg att en personlig Toblerone inte bara är choklad. Det är glädje, det är personlighet, och framför allt, det är ett sött sätt att säga ”du betyder något speciellt för mig”.

Se även färdiga Toblerone utan personifiering