Personlig adventskalender med foto - Chokladkalender
Personlig adventskalender med foto - Bästa DIY julkalender till partner eller föräldrar

Unika kalendrar med högsta känsla

Är du trött på de traditionella chokladkalendrarna och letar efter något mer personligt? Då har vi det perfekta presenttipset för dig, en adventskalender fylld med dina egna foton eller bilder! Tänk dig att varje dag i december kan bli en liten tidsresa. Öppna en lucka och där är en bild från den där fantastiska semestern ni hade, eller kanske en rolig selfie som togs i ett obetänksamt ögonblick. Det är som att ge bort 24 små presenter i en!

Och det bästa av allt? Det är superenkelt att göra. Det finns flera tjänster online där du kan ladda upp dina bilder, arrangera dem hur du vill och vips så är den där, din personliga adventskalender är klar att skickas direkt till din dörr. Vi på Presentguiden kan inte tänka oss en bättre start på julperioden än att öppna en lucka och bli påmind om en speciell stund. Det är som att få en daglig dos av glädje och nostalgi, allt i ett!

Så om du letar efter en present som är både personlig och minnesvärd, och som dessutom ger mottagaren något att se fram emot varje dag, då är en fotokalender precis vad du behöver. Och kom igen, vem behöver mer choklad i december ändå?

Uppskattas inte choklad så säljer butiken även en DIY adventskalender som endast består av dina utvalda bilder.

DIY adventskalender med bilder passar bra som;

Adventspresent – Namnet talar för sig själv, adventskalender. Helt enkelt en helt enastående adventspresent som alla i din närhet kommer lägga stort värde på. Önskas flera tips på vilka som är de bästa adventspresenter till den stundande julperioden så spana in sidan där vi samlar alla tips.

Present till flickvän – Vad kan vara mer romantiskt än en månad fylld med minnen? Det är som 24 dagar av kärleksfulla påminnelser om varför ni är tillsammans. Helt klart något som din älskling skulle uppskatta! Gäller även till pojkvännen såklart.

Present till mormor & farmor – För äldre släktingar som kanske inte ser dig så ofta så är detta en fantastisk möjlighet att dela med dig av ditt liv och dina äventyr. Varje lucka blir en kärleksfull hälsning.

Fotopresenter – Presentguiden älskar alla sorts fotopresenter och tycker att dessa DIY-kalendrarna med bilder verkligen är bland det bästa du kan ge om en fotogåva står på önskelistan. Se gärna flera tips på foto present, utmärkt julklappar till exempel.