Din ultimata julklappsguide 2023 – Julklappstips online

Söker du efter julklappstips 2023 på nätet? Då har du landat på rätt sajt eftersom här finns några av nätets främsta julklappstips, för både vuxna & barn! Att hitta julklappar kommer gå så mycket snabbare när du tagit del av julklappstipsen.

Julklappar ger vi för att göra varandra glada och visa uppskattning för året som har gått. En dag att se fram emot, mitt i vintermörkret. Julklappstips här på sajten är tänk att leda dig in på rätt väg. Är inte det specifika tipset på julklapp helt rätt så kommer förhoppningsvis nya tankar, på vad du kan ge bort för julklappar 2023, att skapas. För varje julklappstips du ser ju närmare kommer du att hitta de bästa julklapparna!

Julafton är årets största presenttillfälle då vi ger varandra massor av julklappar. Och vem älskar inte att få en fin julklapp så säg? För att veta vilka de bästa julklapparna är så har vi sammanställt några av nätets främsta julklappstips. Allt från roliga prylar till personliga & exklusiva julklappar med gravyr.

Överraska mamma, pappa, syskon, pojkvän eller flickvän med julklappar som träffar deras intresse. Kategorierna träning & hälsa, filtar och spel är några av de kategorier som är extra populära till jul. Har du en fast julklappsbudget väljer du enkelt vilken prisnivå som önskas uppe i menyn.

Vilka julklappar tycker du är bäst och tror kommer uppskattas mest i år? Välkomna till presentguiden, hoppas sidan kommer vara till stor hjälp i julklappsjakten 2023.

Du som är på jakt efter bra julklappar online bör tänkta på några punkter för att lyckas på bästa sätt.

Se många julklappstips 2023

Presentguiden gör sitt yttersta för att bli ditt naturliga val för julklappstips på nätet. Med tusentals väl utvalda tips så är det mycket att kolla igenom. Att se så många julklappstips som möjligt kommer göra sin chanserna att hitta de bästa julklapparna 2023 kommer öka markant. Surfa runt bland prisklasser, kategorier och personer. Var inte så noggrann med att sidan heter exempelvis present till pojkvän istället för julklapp till pojkvän. I grund och botten är ju presenter och julklappar exakt samma sak, inte sant?

Handla julklappar 2023 i god tid

Allt eftersom det är lättare än någonsin att starta försäljning av varor på nätet så har antalet samarbetspartners ökat ordentligt under 2023. Det kan vara värt att tänka på att flera av e-handlarna upplever julhandeln för första gången, och därmed inte är fullt förberedda på köptrycket som kan uppstå.

Även fast julhandeln är utsprid på många veckor så är toppen första veckorna i december. När många vill handla julklappar på nätet samtidigt så är tyvärr risken att många populära julklappar 2023 tar slut snabbt. Undvik att stå utan era bästa julklappar 2023 genom att shoppa så lång tid innan julafton som möjligt!

Köpa många julklappar från samma butik

Julen är årets dyraste tid på året, eller hur? Därför är alla små tips på hur vi kan spara in på slantarna mer än välkomna. För att undvika många fraktavgifter är det därför smart att handla många julklappar 2023 från samma butik. Majoriteten av e-handlarna har gränser för när de erbjuder fri frakt. Dessa avgifter kan ibland dra iväg rejält, och det finns således en hel del pengar att spara in här.

Hoppas alla julklappstips 2023 samt dessa små råd kommer göra så du hittar bra julklappar online.

Julklappstips 2023 – Efter senaste inlagda julklapp

I jakten på den perfekta julklappen för 2023 kan det vara en djungel av alternativ, men oroa dig inte – Presentguiden är här för att guida dig med hundratals noggrant utvalda julklappstips. Vi uppmuntrar dig att djupdyka i vårt rika urval av julklappskategorier online, som speglar en mångfald av intressen och personligheter. Ta dig tid att utforska dessa kategorier, där varje förslag är handplockat för att inspirera och hjälpa dig i ditt val.

Kom ihåg att det inte enbart handlar om att hitta en gåva, utan om att förmedla en känsla. Lita på din instinkt, den där magkänslan som viskar om vilken julklapp som kommer att få mottagarens ögon att tindra. Välj med hjärtat, för det är den omtanken och eftertanke som införlivar julklappen med verklig mening och skapar glädje som varar långt efter att högtidens ljus har slocknat. Med Presentguiden som din ledsagare, kan du navigera julens vackra men ibland krävande tradition av att ge, och säkerställa att dina gåvor blir en uppskattad del av festligheterna. Vilka bra julklappar känns du kommer göra succé till julen 2023?

 • Se gärna flera julklappstips genom att ladda flera tips… totalt finns över 500 speciellt utvalda julklappar som går hem till både barn & vuxna!

Utvalda bra julklappar just nu – Tips december 2023

Bästa starten i jakten på bra julklappar 2023 är att se presentguidens bästa julklappstips just nu. Träffsäkra julklappar som passar de flesta av oss kommer säkert göra någon du gillar väldigt glad på julafton. Utforska sidan ordentligt för att skaffa så goda förutsättningar som möjligt för att hitta rätt julklapp till billigast pris.

Topplistan med julklappar uppdateras ofta men nya spännande produkter, som passar utmärkt att ge bort till julen.

Julklappstips som är lätta att gilla – Träffsäkra julklappar 2023

Alla julklappstips är indelande efter kategori, där du kan hitta flera bra julklappar 2023. Nedan är några sidor som sticker ut lite extra. Där finns väldigt goda möjligheter att hitta de bästa julklapparna med andra ord! Klicka in till en intressant sida med julklappar för att maximera dina chanser att upptäcka produkterna som kommer gå hem på julafton.

Badbalja & badkar - Bra julklappar 2023

Hur skönt skulle det inte vara att ha möjlighet att tappa upp ett ryckande hett bad en kall vinterdag? Eftersom vi är många som är väldigt frestande av tanken att hoppa ner i det där varma badet så är ett uppblåsbart badkar eller en rymlig badbalja på utmärkta julklappstips 2022! Upptäck många praktiska modeller, som även passar till badrum där ytan är begränsad.

Doftpinnar - Bra julklappar 2023

Ligger din budget per julklapp på cirka 200-300 kronor. Då är doftpinnar, eller doftstickor som de även kallas, ett mycket bra val av julklappar! Billiga produkter i kombination med att det är lätt att tycka om doftpinnar gör julklappstipset till ett av de allra bästa till julen 2022.

Skärbrädor - Bra julklappstips 2023

Skärbrädor & serveringsbrickor är så mycket mera än bara något att skära, hacka och servera på. Julklapparna kan även stå framme som inredning i köket! Välj till personlig gravyr och du har hittat en finfin julklapp till såväl föräldrarna, partner eller syskon.

Presentboxar - Bra julklappstips 2023

Att välja ett helt set som julklapp är ett enkelt val för dig, och uppskattade julklappar hos mottagaren. Lite av varje som är snyggt förpackat i en presentbox kommer med stor sannolikhet göra succé på julafton. Glöm inte att skaffa julklappspapper att surra runt boxen.

Böcker - Bra julklappar 2023

Böcker är både spännande och lärorika på en och samma gång. Därför är det populärt att ge bort en bra bok som julklappar till nära & kära. Priset är också en faktor till böckernas popularitet. För så lite som under 100 kronor går det att hitta riktigt intressanta julklappar till både vuxna och barn.

Filtar - Bra julklappstips 2023

Oavsett hur många filtar som personen som ska få din julklapp har så kommer alltid ännu en filt gå hem. Speciellt filtar med ärmar, Snug Rug, är extra heta i juletider. Att satsa på mjuka julklappar som värmer är något som kommer göra både barnen och vuxna väldigt nöjda.

Personlig kortlek med egna bilder - Bra julklappstips 2023

Julen och vintern överlag är kortspelens tid. Att en helt vanlig kortlek kan ge underhållning till er alla är ingen nyhet. Med en personlig kortlek, där du valt foton, så kommer julaftonens parti bli ännu roligare. Klockren julklapp som passar lika bra att ge till pojkvän/ flickvän som övriga familjemedlemmar.

Onesie jul - Julklappstips

Att ge bort en mjuka julklappar som gör julen mysigare är verkligen ett julklappstips som ligger oss lite extra varmt om hjärtat. Till julen 2023 så finns det gott om Onesies för både barn och vuxna att välja bland. En utmärkt julklapp tycker vi, håller du med?

Julstrumpor med eget tryck - Julklappstips 2023

Att fira jul på ett harmoniskt sätt kräver de rätt tillbehören, inte sant? Därför tycker Presentguiden att ett par personliga julstrumpor med ansikte är ett ypperligt val av julklapp 2023. Passar att ge till såväl henne som till honom.

Direkt till butikers julklappstips – Här finns julklappar 2023

Är du nyfiken på vilka julklappstips som butikerna själva tycker är bäst? Klicka in direkt till respektive webhandlares sida med tips på julklappar. Roliga, lyxiga, nödvändiga, personliga, annorlunda och julklappar för alla intressen helt enkelt.

Julklappar 2023 - Klassiska julklappstips för utomhuslek

Utomhusleksaker för att leka ute i snön är alltid omtyckta julklappar. Här finns det många intressanta julklappstips, speciellt om det finns barn 3 till 16 år i hemmet. Vad tror du om att ge bort en Snowracer som julklapp till julen 2023?

Shoppa billigare julklappar med dagens lucka

Butiken har satt upp en riktigt bra julkalendern där du kan shoppa julklappar billigare, under hela december. Det fina är att du inte behöver vänta till ”rätt datum” utan kan utnyttja samtliga rabatter idag redan. Helt klart 24 stycken bra julklappstips 24 som vi rekommenderar att spana in närmare.

Julklappstips - Populära saker att ge som julklappar

Prylar och ”bra att ha saker” som du knappt visste fanns finns hos denna ständigt aktuella julklappsbutik. Ett givet besök i julklappsjakten 2023 med andra ord.

Julklappar - Populära julklappstips på billiga prylar

Omtyckt presentbutik som är extra het när det går mot jul.

Julklappstips - Jultröjor för barn & vuxna - Mysiga julklappar som värmer och sprider glädje

Mäster på jultröjor, som är en utmärkt julklapp, till barn och vuxna. Förutom tröjor med julmotiv så har denna omtyckta e-handel mängder av andra populära julklappar såsom filt hoodie, julstrumpor, filtar och muggar. Missa inte deras julklappstips 2023 för att upptäcka juliga prylar som går hem!

Arga julklappar med glimten i ögat

Strumpor är alltid populära julklappar men kanske aningen tråkiga, om de inte är väldigt arga det vil säga! Spana in ett gäng superroliga julklappsboxar som kommer bli en julklapp som sent kommer att glömmas bort.

Julklappstips - Julklappar för alla smaker

Står personliga julklappar högt i kurs så kommer du hitta många intressanta julklappskandidater där du kan välja gravyr eller foto här.

Julklappar till små barn - Julklappstips

Står leksaksbilar eller modellbilar på önskelistan över julklappar 2023? Då finns det bara en naturlig butik att shoppa loss från! Mängder av bilar av alla dess slag, till slagkraftiga priser.

Vintern ligger framför oss och väldigt många drömmer om att resa bort till värmen. Önskar du ge en varm julklapp som gör längtan till solstolen under palmen ännu kraftigare? Slå till på en resa! Julklappstips 2023 med väldigt hög lyxkänsla, se om det finns några bra erbjudande just nu.

Kungliga porträtt som kommer bli den personliga julklappen som verkligen kommer sticka ut från övriga julklappar 2023. Enkelt att beställa och till helt okej priser dessutom.

Julklappstips på upplevelser finns det gott om hos denna omtyckta upplevelseleverantör. Vi gillar skarpt att butiken erbjuder hela 3 års giltighetstid, det finns med andra gott om tid att utnyttja sin julklapp.

Julklappar - Julklappstips för alla

Likt namnet antyder så finns det gott om bra deals här, inte minst när det handlar om populära julklappar 2023. Sminkspeglar, gamingstolar, leksaker och allt för hemmet. Julklappstips som det är smart att slå till på i god tid innan den 24 december.

Du som endast kopplar samman stället med kläder har väldigt fel, här finns allt och lite till! Mängder av bra julklappsdeals som ingen vill missa 2023.

Många färdiga presentboxar som gör sig extra bra som julklappar.

Julklappar med gravyr - Julklappstips på personliga produkter

Mängder av julklappstips med gravyr som kommer bli bra julklappar till såväl partner som till föräldrar och syskon.

Spel, prylar, tillbehör till julen och en oerhört omtryckt butik på nätet som alltid levererar julklapparna med tomtens hastighet. Kolla deras julklappstips nu för att upptäcka roliga julklappar för alla!

Stället att beställa fotojulklappar i från är denna pålitliga fotobutik på nätet. Ska du ge bort julklappar på foto så tänk på att vara ute i god tid så julklapparna hinner komma fram innan julafton.

Grymt fina modeller och byggsatser för såväl vuxna som till barn. Ett bra ställe att hitta roliga julklappar på som sätter byggfärdigheterna på prov.

Tidningar är en klassisk sista minuten julklapp och ett julklappstips som passar till både vuxna & barn.

Stort utbud av billiga julklappar som passar utmärkt till exempelvis julklappsspelet eller när du bara är ute efter en billig pryl som går hem.

Butiken brukar duka upp med en stor julfest när det kommer till finfina kampanjer på populära julklappar. Spana in deras julklappstips 2023 för att upptäck om det finns några saker som känns intressanta att ge bort som julklapp.

Vem vill inte göra en bra deal? Speciellt i juletider då ekonomin kan få det tufft. Julklappstips på både fysiska produkter och upplevelser såsom restaurangbesök och skönhetsbehandlingar till billigare priser än normalt.

Julklappar till aktiva - Julklappstips för utomhus vinter

Slalomskidor, skidkläder, handskar och tillbehör för vinterns skidäventyr är omtyckta julklappar. Butiken har allt inom området, till billiga priser!

Nackmassageapparat - Massageapparater

Lindra smärta i nacken med en väldigt effektiv nackmasserare. Bra julklapp till både brorsan som till pappa, mamma eller vän.

Julklappar - Personliga smycken med namn - Upptäck julklappstips på fina armband & halsband med personifiering

Supersnygga och personliga smycken som är väldigt populärt att ge bort som julklappar. Överraska mormor eller farmor med en halsband där hela släkten är med eller välj ett smycke till din älskade pojkvän eller flickvän. Många julklappstips 2023 som är värda att spana in närmare.

Julklappar & julklappstips till mamma

Ge mamma julklapp med mysfaktor

Året lider mot sitt slut och vi är precis i början av vintern. Avkoppling och mys är därför något som många föredrar, inte minst alla mammor! Eftersom mamma säkert älskar att kura ner sig med en bra bok så är mjuka & värmande julklappar ett bra val av julklappar till mamma. Allt från vetevärmare till sköna filtar är mjuka julklappar mamma kommer älska.

Genom att ge hemma produkter för självmassage i julklapp kan mamma själv bestämma när hon vill koppla av. Det finns många bra prylar som ger fotmassage, ryggmassage eller knådning på annat ställe på kroppen. Massagepistolen är ett bra julklappstips till mamman som är aktiv och tränar mycket. Med den går det att precisera massagen på ett effektivt sätt.

Personliga julklappar till mamma är också en av de populäraste kategorierna till henne. I år finns det flera julklappstips än någonsin som går att göra personifierande. Gravyr, brodyr eller foto är det enklaste att skapa en fin julklapp till mamma.

Upptäck sidan julklapp till mamma för att se alla julklappstips som vi tycker passar extra bra att ge till mor.

Julklappar till pappa - Bra julklappstips far

Julklappstips pappa håller högt

Är du ute efter bästa möjliga julklapp till pappa? Nummer ett för att hitta passande julklappar till far är att tänka till på vad han gillar mest av allt. Att välja julklappar inom intresseområdet kommer ofta resultera i succé! Ser pappa fram emot skidsäsongen så kommer ett par nya skidglasögon garanterat göra honom glad. Om han är intresserad av matlagning så kommer personliga julklappar likt en graverad skärbräda eller sylvass kockkniv bli bra.

Glas går alltid åt och graverade sådana är populära julklappar till pappa. Det spelar ingen roll om hans favorit är öl, whisky eller konjak. Det finns gott om lyxiga glas som går att beställa med personifiering. Just whisky är många fäders favorit och där har även vi plockat ut många julklappstips. Whiskytidning, whiskygodis eller whiskystenar är några bra julklappar att ge pappa som håller drycken som sin favorit!

Alla julklappstips till pappa finns på sidan julklapp till pappa, spana gärna in tipsen för julen 2023.

Julklappar/julklappstips till flickvän

Julklappar med kärlek till flickvän

Din flickvän vill säkert ha julklappar som symboliserar din kärlek i julklapp. Allt som är hjärtformat är passande val för att utstråla romantik. Att lägg till gravyr gör denna sortens julklappar ännu bättre! Smycken, pussel och fotokudde är några säkra julklappstips hon kommer bli glad åt.

Speciellt pusselhjärtat som är gjort i kvalitativ masonit tycker vi är en riktigt bra julklapp till flickvän! Det är svårt att se på bilderna med pusslet innehåller två pusselbitar som är formade som ett hjärta. Det kommer göra att hon kommer få en större utmaning att få alla 23 bitar på plats. Supertips att ge henne eftersom julklappen består av både romantik och utmaning.

För att hitta rätt julklapp till flickvän så klicka in till sidan där vi samlat alla julklappstips till henne.

Julklappar & julklappstips till pojkvän

Överraskande julklappar pojkvän kommer älska

Sitter du och funderar vilken julklapp du kan överraska din pojkvän med till julen 2023? Vi säger bara en sak, satsa på personliga julklappar till honom! Graverade, broderade eller fotojulklappar är gjorda, unikt till pojkvännen. Allt som är unikt är även bra, och blir oftast väldigt uppskattade. Snusar han så är snusdosorna med personifiering en oerhört populär julklapp till pojkvän. Tänk dock på att beställa i god tid eftersom denna sortens julklappar kräver något lägre leveranstider.

Förutom det personliga så försök hitta en julklapp som träffar in på pojkvännens intresse. Älskar han träning och spenderar många timmar på gymmet? Då kommer han älska att få nya träningskläder eller kosttillskott för att bygga upp kroppen ännu mera. Julklappar som uppmanar till rörelse och aktivitet är alltid bra val, till pojkvän eller annan person.

Att upptäck en träffsäker julklapp till pojkvän görs bäst på sidan där vi samlar alla julklappstips till honom.

Roliga julklappar till barn

Julen är barnens högtid och är det några som älskar julklappar mer än andra så är det just barn! Leksaker av alla dess slag står högt upp på önskelistan över vad barn önskar sig i julklapp. Våga även ge sådan produkter som behövs såsom barnkläder, skolväska och liknande julklappar. Eftersom det är själv öppnat som barn tycker är roligast med julklappar så spelar det inte så stor roll om en del julklappar är ”lite tråkigare”.

Gosedjur står alltid högt i kurs. Fundera om du vill överraska med ett stort gosedjur eller kanske en personlig nallebjörn där barnet namns blivit broderat.

Är barnet upp till 10 år så vill presentguiden slå ett slag för alla personliga barnböcker. Sätt in pojken eller flickans namn och vips har du fixat en träffsäker och personlig julklapp som garanterat kommer göra succé på julafton.

Barnböcker med namn - Julklappar till barn
julklappssspelet

Julklappsspelet – Julklapp för 100-200 kr

Söker du efter julklappar till julklappsspelet? Det enklaste sättet att hitta ett par bra julklappar är att klicka in till presentguidens presenttips för den prisklass som önskas. När det handlar om julklappsspel är de vanligaste nivåerna på julklappar 100 kr, 200 kr eller 300 kr.

Små & billiga julklappar som passar alla är melodin för lyckade paket. Eftersom du aldrig vet vem som ska få din julklapp i förväg är det bäst att skaffa sådant som alla har nytta av. Roliga spel, nödvändiga köksartiklar och stilren inredningsdekoration är några exempel på sådant som passar i de flesta hem. Du känner din familj bäst och vet säkert vilka produkter de kan tänkas gilla. Julklappsspelet ökar i popularitet för varje år som går, julen 2023 tror vi inte är ett undantag. Är det du som för in traditionen i er familj?

Adventskalender

Adventskalendrar för vuxna & barn

Det är ingen tvekan om att adventskalender är populärare än någonsin. Ska du skaffa adventskalendrar till dig själv eller ge bort? Eftersom utbudet minst sagt är enormt så kommer det underlätta att hitta rätt kalender om vi vet vilka de bästa butikerna på nätet är.

Några exempel på vilka kalendrar du kan hitta online är:

 • Tekalender! Precis som namnet antyder så bjuder denna adventskalender på te, varje dag under advent. Stor favorit hos många och bland det populäraste du kan ge bort till mamma eller pappa.
 • Godiskalender! Klassiska kalendrar, om än i modern stuck. Lakrits, choklad, gelébönor, kola och mycket annat gott finner vi i dessa adventskalendrar. Omtyckta av såväl vuxna som de minsta barnen.
 • Erotiska adventskalendrar! Namnet avslöjar att det handlar om vuxenleksaker bakom kalenders lucka. Hetaste valet av adventskalender att ge pojkvän eller flickvän.
Adventskalender 2022

Frågor & svar – Allt om julklappstips 2023

I en värld där konsumtion och valmöjligheter bara ökar, blir det allt svårare att hitta den perfekta julklappen. Det är här Presentguiden kommer in som en ovärderlig resurs. Vi strävar efter att vara den ledande sajten för julklappstips 2023, inte bara för att hjälpa dig hitta rätt present, men även för att förstå varför och hur ditt val av julklapp kan göra en skillnad. Vi belyser allt från de senaste trenderna och hållbara alternativen till klappar som passar alla budgetar och personligheter.

Julklappar är inte bara en tradition, de är en manifestation av våra känslor, ett sätt att visa omtanke och uppskattning till våra nära och kära. De kan fungera som band i relationer och skapa minnen som varar livet ut. Genom att förmedla kunskap, insikter och inspirerande tips, vill Presentguiden göra julklappsjakten inte bara enklare, men också mer meningsfull. Vår målsättning är att du ska känna dig säker i ditt val av julklappar och att de du bryr dig om verkligen kommer att uppskatta din gåva.


Vad är de hetaste julklappstrenderna för det 2023?

Varje år skapas nya trender inom julklappar, och det kan vara allt från hållbarhet och miljövänliga produkter till högteknologiska gadgets och ”smart home”-produkter. Detta året ser vi en markant ökning i efterfrågan på upplevelsebaserade gåvor, där allt från digitala konstupplevelser till virtuella matlagningskurser är populära. Ett annat framträdande tema är ”wellness”, där klappar som främjar mental och fysisk hälsa är i fokus. Oavsett vad du väljer, är det viktigt att ha koll på de senaste trenderna för att ge en gåva som känns både aktuell och tankeväckande.


Hur kan man välja en hållbar julklapp som både mottagaren och miljön kommer att uppskatta?

Hållbarhet är ett nyckelord som har fått allt mer uppmärksamhet i vår konsumtion. När det kommer till julklappar, är det inte bara tanken som räknas, utan också hur gåvan påverkar planeten. Försök att välja produkter som är etiskt producerade, återanvändbara eller biologiskt nedbrytbara. Du kan även satsa på kvalitativa produkter som har en lång livslängd, eller varför inte ge en upplevelse istället för en fysisk produkt? Det visar inte bara omtanke om mottagaren men också om vår planet.


Vilka julklappar passar bäst för olika åldersgrupper (barn, tonåringar, vuxna, äldre)?

Det finns inget universellt svar på vilken typ av julklapp som passar bäst för alla åldersgrupper, men det finns vissa riktlinjer. För barn kan det vara bra med leksaker som stimulerar kreativitet och inlärning. Tonåringar uppskattar ofta teknologiska prylar eller mode. Vuxna kanske föredrar något som förbättrar hemmiljön, som en elegant kaffemaskin eller en god bok. Äldre personer kan uppskatta något praktiskt eller personligt, som en varm filt eller en dagbok fylld med minnen.


Hur mycket bör man spendera på en julklapp till nära och kära, kollegor eller vänner?

Julklappsbudgeten varierar beroende på din relation med mottagaren och din egen ekonomi. För nära och kära, är det ofta tanken som räknas mer än priset. För kollegor och bekanta, är det vanligt med en symbolisk summa, kanske runt 100-200 kronor. Det viktiga är att ge något som du tror kommer att göra mottagaren glad, oavsett prislapp.


Vilka är de mest unika och kreativa julklapparna som kommer att överraska mottagaren?

För att verkligen överraska någon med din julklapp, sikta på att ge något oväntat och personligt. Det kan vara en skräddarsydd upplevelse, en handgjord pryl, eller till och med en bok som du vet att mottagaren har velat läsa men inte fått tag i. Det oväntade och personliga ger ofta den mest positiva och minnesvärda reaktionen.


Hur kan man sätta en personlig prägel på julklappen för att göra den extra minnesvärd?

För att göra din julklapp extra minnesvärd, kan du lägga till en personlig prägel. Det kan vara en handskriven lapp, en personlig gravyr eller att du slår in presenten med en speciell teknik. Små detaljer som dessa kan göra en stor skillnad i hur mottagaren uppfattar din gåva.


Vad är bra julklappar att ge till personer som ”har allt”?

Det kan vara en utmaning att köpa klappar till personer som verkar ha allt. I sådana fall kan det vara bra att satsa på unika upplevelser, tid tillsammans eller att bidra till en god sak i deras namn. Det visar omtanke och originalitet och går ofta hem även hos den mest kräsna mottagaren.


Därför ska du ge julklapp

Många frågar sig varför i hela fridens namn vi ska ge varandra så många julklappar? Svaret på den frågan är tämligen enkel, därför att vi vill göra våra närmast glada! Att julafton är dagen då flest paket delas ut är alltså inte speciellt konstigt alls. Den 24 december är den enda dagen som vi alla har ett gemensamt presenttillfälle. Nedan följer tre orsaker

 1. Att ge nya saker rent spontant kan känns konstigt. Att ladda för en dag där vi både ger och får julklappar är mer naturlig. Julklappsjakten börjar tidigt på hösten och vi är många som tycker det är en mysig tid där vi funderar vilka julklappar som vi ska ge bort i år.
 2. En bra julklapp kan utstråla vad personen betyder för dig. Julafton är en vecka innan nyår, och kan ses som ett avslut på året. Har du pojkvän, pappa eller syster varit extra snäll i år? Vissa din tacksamhet med en riktigt fin julklapp till den personen!
 3. Laddning inför julen är både hektisk och mysig på en och samma gång. Genom att handla julklappar på nätet slipper du att trängas med folk på stan. Du går dock miste om den härliga atmosfär som brukar omfamna oss alla strax innan jul. Julen är en tid för glädje, kärlek och tid för våra närmaste. Vad skulle uppladdningen vara utan julklappar så säg?

För att hitta bra julklappar 2023 så gäller det att spana in många julklappstips. Finns inte tipset här så scrolla gärna runt bland presentguidens tusentals tips på presenter, som givetvis går precis lika bra att ge som julklapp.

Populära kategorier med julklappar – Julklappstips 2023

Smaken är som alla vet olika oss hos alla. När det kryper närmare jul så är det några kategorier som drar iväg extra mycket när det kommer till antal sökningar. Därför drar presentguiden slutsatsen att dessa områden är populära julklappar. Här följer några sidor med julklappstips som vi vill slå ett extra slag för.

 • Disktrasehållare: Julklappar som gör köket snyggare är välkommet hos alla som har ett eget kök. Likt namnet antyder är hållaren, som placeras i diskhon, till för att hänga disktrasan på. En enkel liten julklapp som dessutom är ganska billig är lätt att välja, inte sant? Känner du dig sugen på att läsa mer om disktrasehållare för att ge bort som julklappar så klicka in till presentguidens kompletta guide för att hitta bästa disktrasehållarna på nätet.
 • Graverade glas: Står öl, vin, champagne, kaffe eller te högst upp på dryckeslistan? Oavsett vilken dryck som föredras så är det enkelt att hitta glas med gravyr att ge bort som julklapp! Glasen passar utmärkt att ge bort med några julöl eller en exklusiv flaska rödvin, för att nämna några förslag på julklappar. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta julklappar inom området graverade glas har presentguiden samlat alla julklappstips på glas som går att beställa med personifiering på en och samma sida. Vilka glas med gravyr väljer du att ge bort som julklapp?
 • Apparater för massage: Massageapparater finns för fötter, rygg, vader, nacke och huvud. Ja det går således att hitta en maskin som ger massage vart ni än önskar! När det handlar om bra julklappar så hamnar massageapparater väldigt högt upp på många önskelistor. Inte undra på då produkterna verkligen levererar. Är du osäker på vilken du ska välja så kolla närmare på alla fotmassageapparater som måste uppleves för att förstå dess effekt.
 • Fotopussel – Välj egna bilder: Julklapparna delas som bekant ut i en tid då vi precis klivit in i kalla vintern. Under vinterhalvåret är det populärare än någonsin att lägga pussel! Därför är pussel bra julklappar, och allra populärast är personliga fotopussel. Välj bilder med omsorg och lägg gärna till text som gör att även de svåraste bakgrunderna blir lite lättare att lägga ihop. Känns fotopussel som julklappar du vill ge bort så hittar du bästa fotopusslen med egna bilder på presentguidens stora guide med mängder av träffsäkra julklappstips inom kategorin.

Historia – Så uppkom julklappar som en klassisk tradition

Att ge julklappar är en tradition som har sina rötter i en blandning av kulturella och religiösa bakgrunder. En av de mest kända historierna om varför vi ger julklappar kommer från den kristna tron och firandet av Jesu födelse.

Enligt kristendomen firas jul för att fira födelsen av Jesus Kristus, som anses vara Guds son och världens frälsare. När Jesus föddes så besökte de tre vise männen, även kallade de tre magikerna, honom och gav gåvor av guld. Dessa gåvor symboliserade Jesus roll som kung, präst och profet. Händelsen ligger till grund för vår tradition att ge julklappar eftersom människor började ge varandra gåvor för att fira och hedra Jesu födelse.

En annan känd historia som förklarar varför vi ger julklappar handlar om Sankt Nikolaus, även kallad helige Nikolaus eller jultomten. Sankt Nikolaus var en biskop som levde på 300-talet i det som idag är Turkiet. Han var berömd för sin generositet och för att hjälpa människor i nöd. En gång hjälpte han en fattig man med tre döttrar genom att kasta tre påsar med guld genom mannens fönster vid tre olika tillfällen. Detta gjorde det möjligt för döttrarna att gifta sig och undvika ett hårt liv. Denna berättelse bidrog till att Sankt Nikolaus blev känd som en gåvogivare och i många länder har hans traditioner utvecklats till den moderna jultomten.

Förutom dessa religiösa traditioner har även andra kulturer och högtider påverkat vår tradition att ge julklappar. Romarna firade till exempel Saturnalia som är en vinterfestival tillägnad guden Saturnus. Under festivalens gång så ger de varandra gåvor, som kan likställas ed våra julklappar. Många andra kulturer har också firat vinterfestivaler där gåvor var en stor del av festligheterna.

Julklappar har alltså sina rötter i en mängd olika kulturella och religiösa traditioner. Genom att ge julklappar till våra nära och kära uttrycker vi vår kärlek, omtanke och uppskattning samtidigt som vi firar och hedrar dessa gamla traditioner.

Julen är i särklass det presenttillfälle som är störst på hela året. För att hitta bra julklappar så behöver du ta del av många julklappstips! Låt julklappstips leda dig in på tankar och produkter du annars aldrig skulle tänkt på. Desto flera tips ju bättre blir chanserna att tillslut hitta de där speciellt julklapparna som kommer uppskattas som aldrig förr. Presentguiden gör varje år sitt yttersta för att plocka ut nätets bästa julklappstips som förhoppningsvis kommer vara till stor hjälp i din julklappsjakt.

Vad som är bra julklappar kan endast du veta. Alla tycker olika och uppskattas olika sorts julklappar! En område som presentguiden har lite extra kärt är personliga presenter. Där finns det en hel del bra julklappar med gravyr, brodyr eller foto. Helt klart värt ett besök om du inte redan kollat in alla tips på personifierade presenter till henne & honom. Fastnar du får någon av alla julklappar som kommer göras unik? Tänk på att vara ute i god tid innan julafton eftersom det är många som älskar dessa julklappar och leveranstiderna sticker ofta iväg en hel del i juletider.

Om du är ute i sista minuterna för att shoppa julklappar är du långt ifrån ensam. Att skjuta upp julklappsinköpen är säkert något vi alla känner igen! Som tur är finns det gott om bra julklappstips på julklappar med snabb leverans. Bäst i klassen är digitala presentkort som du får direkt till mejlen. Eller direkt till mottagarens mejl om så önskas. Således är presentkort en julklapp som går väldigt fort att skaffa. Ska du välja denna julklapp så är ett julklappstips från oss att skriva värdebevisets kod på ett juligt god-jul-kort. Att få gå loss och shoppa online kommer garanterat uppskattas, inte minst när mellandagsrean kickar igång.

Kolla gärna in presentguidens stora guide till digitala presentkort. Där finns presentkort som passar de flesta.

Hjälp flera hitta bra julklappar på nätet. Sprid julklappstips till nära och köra, välj plattform.

Julklappstips 2023 - Hitta bra julklappar

Uppdaterades 7 december, 2023