Julklappar online – Din ultimata julklappsguide 2022

Julafton är årets största presenttillfälle då vi ger varandra massor av julklappar! Och vem älskar inte att få en fin julklapp så säg? För att veta vilka de bästa julklapparna är så har vi sammanställt några av nätets främsta julklappstips. Allt från roliga prylar till personliga & exklusiva julklappar med gravyr. En sak kan vi lova, efter att du har sett alla tips så kommer du vara betydligt närmare ett beslut på vilka julklappar som kommer ligga under granen 2022.

Överraska mamma, pappa, syskon, pojkvän eller flickvän med julklappar som träffar deras intresse. Kategorierna träning & hälsa, filtar och spel är några av de kategorier som är extra populära till jul. Har du en fast julklappsbudget väljer du enkelt vilken prisnivå som önskas uppe i menyn.

Välkomna till presentguiden och hoppas sidan kommer vara till stor hjälp i julklappsjakten 2022!

Sidan julklappstips innehåller:

Julklappstips 2022

Julklappar & julklappstips till mamma

Ge mamma julklapp med mysfaktor

Året lider mot sitt slut och vi är precis i början av vintern. Avkoppling och mys är därför något som många föredrar, inte minst alla mammor! Eftersom mamma säkert älskar att kura ner sig med en bra bok så är mjuka & värmande julklappar ett bra val av julklappar till mamma. Allt från vetevärmare till sköna filtar är mjuka julklappar mamma kommer älska.

Genom att ge hemma produkter för självmassage i julklapp kan mamma själv bestämma när hon vill koppla av. Det finns många bra prylar som ger fotmassage, ryggmassage eller knådning på annat ställe på kroppen. Massagepistolen är ett bra julklappstips till mamman som är aktiv och tränar mycket. Med den går det att precisera massagen på ett effektivt sätt.

Personliga julklappar till mamma är också en av de populäraste kategorierna till henne. I år finns det flera julklappstips än någonsin som går att göra personifierande. Gravyr, brodyr eller foto är det enklaste att skapa en fin julklapp till mamma.

Julklappar till pappa - Bra julklappstips far

Julklappstips pappa håller högt

Är du ute efter bästa möjliga julklapp till pappa? Nummer ett för att hitta passande julklappar till far är att tänka till på vad han gillar mest av allt. Att välja julklappar inom intresseområdet kommer ofta resultera i succé! Ser pappa fram emot skidsäsongen så kommer ett par nya skidglasögon garanterat göra honom glad. Om han är intresserad av matlagning så kommer personliga julklappar likt en graverad skärbräda eller sylvass kockkniv bli bra.

Glas går alltid åt och graverade sådana är populära julklappar till pappa. Det spelar ingen roll om hans favorit är öl, whisky eller konjak. Det finns gott om lyxiga glas som går att beställa med personifiering. Just whisky är många fäders favorit och där har även vi plockat ut många julklappstips. Whiskytidning, whiskygodis eller whiskystenar är några bra julklappar att ge pappa som håller drycken som sin favorit!

Julklappar/julklappstips till flickvän

Julklappar med kärlek till flickvän

Din flickvän vill säkert ha julklappar som symboliserar din kärlek i julklapp. Allt som är hjärtformat är passande val för att utstråla romantik. Att lägg till gravyr gör denna sortens julklappar ännu bättre! Smycken, pussel och fotokudde är några säkra julklappstips hon kommer bli glad åt.

Speciellt pusselhjärtat som är gjort i kvalitativ masonit tycker vi är en riktigt bra julklapp till flickvän! Det är svårt att se på bilderna med pusslet innehåller två pusselbitar som är formade som ett hjärta. Det kommer göra att hon kommer få en större utmaning att få alla 23 bitar på plats. Supertips att ge henne eftersom julklappen består av både romantik och utmaning.

Julklappar & julklappstips till pojkvän

Överraskande julklappar pojkvän kommer älska

Sitter du och funderar vilken julklapp du kan överraska din pojkvän med till julen 2022? Vi säger bara en sak, satsa på personliga julklappar till honom! Graverade, broderade eller fotojulklappar är gjorda, unikt till pojkvännen. Allt som är unikt är även bra, och blir oftast väldigt uppskattade. Snusar han så är snusdosorna med personifiering en oerhört populär julklapp till pojkvän. Tänk dock på att beställa i god tid eftersom denna sortens julklappar kräver något lägre leveranstider.

Förutom det personliga så försök hitta en julklapp som träffar in på pojkvännens intresse. Älskar han träning och spenderar många timmar på gymmet? Då kommer han älska att få nya träningskläder eller kosttillskott för att bygga upp kroppen ännu mera. Julklappar som uppmanar till rörelse och aktivitet är alltid bra val, till pojkvän eller annan person.

Julklappar & julklappstips till pojkvän

Julklappsspelet – Julklapp för 100-200 kr

Söker du efter julklappar till julklappsspelet? Det enklaste sättet att hitta ett par bra julklappar är att klicka in till presentguidens presenttips för den prisklass som önskas. När det handlar om julklappsspel är de vanligaste nivåerna på julklappar 100 kr, 200 kr eller 300 kr.

Små & billiga julklappar som passar alla är melodin för lyckade paket. Eftersom du aldrig vet vem som ska få din julklapp i förväg är det bäst att skaffa sådant som alla har nytta av. Roliga spel, nödvändiga köksartiklar och stilren inredningsdekoration är några exempel på sådant som passar i de flesta hem. Du känner din familj bäst och vet säkert vilka produkter de kan tänkas gilla. Julklappsspelet ökar i popularitet för varje år som går, julen 2022 tror vi inte är ett undantag. Är det du som för in traditionen i er familj?

Adventskalender

Adventskalendrar för vuxna & barn

Det är ingen tvekan om att adventskalender är populärare än någonsin. Ska du skaffa adventskalendrar till dig själv eller ge bort? Eftersom utbudet minst sagt är enormt så kommer det underlätta att hitta rätt kalender om vi vet vilka de bästa butikerna på nätet är.

Några exempel på vilka kalendrar du kan hitta online är:

  • Tekalender! Precis som namnet antyder så bjuder denna adventskalender på te, varje dag under advent. Stor favorit hos många och bland det populäraste du kan ge bort till mamma eller pappa.
  • Godiskalender! Klassiska kalendrar, om än i modern stuck. Lakrits, choklad, gelébönor, kola och mycket annat gott finner vi i dessa adventskalendrar. Omtyckta av såväl vuxna som de minsta barnen.
  • Erotiska adventskalendrar! Namnet avslöjar att det handlar om vuxenleksaker bakom kalenders lucka. Hetaste valet av adventskalender att ge pojkvän eller flickvän.
Adventskalendrar på nätet
Handla kalendrarna hos butik
Adventskalender med lakrits & choklad
Handla kalendrarna hos butik

Direkt till julklappstipsen – Utvalda till julen 2022

Är du nyfiken på vilka julklappstips som butikerna själva tycker är bäst? Klicka in direkt till respektive webhandlares sida med tips på julklappar. Roliga, lyxiga, nödvändiga, personliga, annorlunda och julklappar för alla intressen helt enkelt.

Besök butikens julklappstips
Besök butikens julklappstips
Besök butikens julklappstips
Besök butikens julklappstips
Besök butikens julklappstips
Besök butikens julklappstips
Besök butikens julklappstips
Besök butikens julklappstips
Besök butikens julklappstips

Därför ska du ge julklapp

Många frågar sig varför i hela fridens namn vi ska ge varandra så många julklappar? Svaret på den frågan är tämligen enkel, därför att vi vill göra våra närmast glada! Att julafton är dagen då flest paket delas ut är alltså inte speciellt konstigt alls. Den 24 december är den enda dagen som vi alla har ett gemensamt presenttillfälle. Nedan följer tre orsaker

  1. Att ge nya saker rent spontant kan känns konstigt. Att ladda för en dag där vi både ger och får julklappar är mer naturlig. Julklappsjakten börjar tidigt på hösten och vi är många som tycker det är en mysig tid där vi funderar vilka julklappar som vi ska ge bort i år.
  2. En bra julklapp kan utstråla vad personen betyder för dig. Julafton är en vecka innan nyår, och kan ses som ett avslut på året. Har du pojkvän, pappa eller syster varit extra snäll i år? Vissa din tacksamhet med en riktigt fin julklapp till den personen!
  3. Laddning inför julen är både hektisk och mysig på en och samma gång. Genom att handla julklappar på nätet slipper du att trängas med folk på stan. Du går dock miste om den härliga atmosfär som brukar omfamna oss alla strax innan jul. Julen är en tid för glädje, kärlek och tid för våra närmaste. Vad skulle uppladdningen vara utan julklappar så säg?

Julen är i särklass det presenttillfälle som är störst på hela året. För att hitta bra julklappar så behöver du ta del av många julklappstips! Låt julklappstips leda dig in på tankar och produkter du annars aldrig skulle tänkt på. Desto flera tips ju bättre blir chanserna att tillslut hitta de där speciellt julklapparna som kommer uppskattas som aldrig förr. Presentguiden gör varje år sitt yttersta för att plocka ut nätets bästa julklappstips som förhoppningsvis kommer vara till stor hjälp i din julklappsjakt.

Vad som är bra julklappar kan endast du veta. Alla tycker olika och uppskattas olika sorts julklappar! En område som presentguiden har lite extra kärt är personliga presenter. Där finns det en hel del bra julklappar med gravyr, brodyr eller foto. Helt klart värt ett besök om du inte redan kollat in alla tips på personifierade presenter till henne & honom. Fastnar du får någon av alla julklappar som kommer göras unik? Tänk på att vara ute i god tid innan julafton eftersom det är många som älskar dessa julklappar och leveranstiderna sticker ofta iväg en hel del i juletider.

Om du är ute i sista minuterna för att shoppa julklappar är du långt ifrån ensam. Att skjuta upp julklappsinköpen är säkert något vi alla känner igen! Som tur är finns det gott om bra julklappstips på julklappar med snabb leverans. Bäst i klassen är digitala presentkort som du får direkt till mejlen. Eller direkt till mottagarens mejl om så önskas. Således är presentkort en julklapp som går väldigt fort att skaffa. Ska du välja denna julklapp så är ett julklappstips från oss att skriva värdebevisets kod på ett juligt god-jul-kort. Att få gå loss och shoppa online kommer garanterat uppskattas, inte minst när mellandagsrean kickar igång.

Kolla gärna in presentguidens stora guide till digitala presentkort. Där finns presentkort som passar de flesta.

Hjälp flera hitta bra julklappar på nätet. Sprid julklappstips till nära och köra, välj plattform.

Julklappstips 2022 - Hitta bra julklappar

Uppdaterades 12 maj, 2022