Bästa doftljusen – Som present & julklapp

Doftljus är en av de populäraste och vanligaste presenterna att ge bort, inte minst som julklapp! Orsakerna till att så många väljer doftljus är många. Den främsta orsaken är att prisnivån på dessa presenter är passande för de flesta budgeter. För det andra så är det lätt att tycka om doftljus! Vem gillar inte god doft i sitt hem så att säga?

Är du på jakt efter ett speciellt doftljus till julen, födelsedag, namnsdag eller något helt annat tillfälle? Då hoppas presentguiden att alla presenttips på bra doftljus kommer hjälpa dig att besluta vilket doftljus som den lyckliga personen ska få. Som syntes så finns det en hel del väldoftande ljus att välja bland. Några populära märken på doftljus är Voluspa, Woodwick, Yankee Candle och Rituals. För att endast nämna några märken, av hundratals.

Tipsen nedan guidar till stora doftljus, exklusiva doftljus, billiga doftljus, doftljus med budskap och så vidare. Det finns ett ljus för alla och om inget av tipsen känns klockrent så surfa gärna in till något av butikstipsen. De alla har ett gediget utbud av doftljus i varierande prisklasser.

Vilket ljus är bästa doftljuset enligt dig?

Presenttips på doftljus – juni 2023

Här börjar jakten efter doftljus present genom att ta del av presentguidens alla utvalda presenttips. Vi scannar alltid av nätet efter nya fina, coola, lyxiga, billiga och annorlunda doftljus som sticker ut från mängden. Hoppas något doftljus är tillräckligt intressant för att bli en träffsäker doftljus gåva från dig.

Guide till doftljus – Butiker med stora utbud

Vilka e-handlare har rea på doftljus idag? Kolla in så många butiker som möjligt för att hitta bästa erbjudandena på doftljus just nu!

Med cirka 200 valmöjligheter från de allra populärast varumärkena av doftljus är det lätt att hitta presenter här. Nästan alltid bra deals, kolla in vilka erbjudande på doftljus som finns just nu!

Stort utbud av doftljus i alla prisklasser och dofter. Voluspa, Meraki, WoodWick, Clean, Yankee Candle och så många andra intressanta doftljus. Ofta bra rea-kampanjer så glöm inte att kolla närmare på denna e-handlare för att hitta bästa doftljuset!

Bra doftljus som sticker ut från bland annat Ryan Porter, Stoneglow, Victorian, Jonathan Adler och Moi & Ko.

Fokus på budskapsljus med vackra texter men även stora varumärken som Skandinavisk och Klinta. Många fina presentförpackningar med doftljus som säkert kommer bli mycket uppskattade presenter till vem som helst.

Bra utbud av Yankee Candle doftljus som erbjuds med rea. Passa på att bli medlem i klubben idag så får du dessutom cashback på inköpen.

Dyra och lyxiga doftljus från exempelvis Profumum Roma, Molton Brown, Acqua di Parma och Floris för att nämna några exklusiva märken. Perfekt present eller julklapp till honom som endast gillar det bästa!

Eftersom denna avslappnande e-butik fokuserar på välmående, meditation och yoga så kommer du upptäcka många lugnande dofter på doftljusen. Se deras gigantiska doftljus på flera liter om du letar efter en present som sticker ut från mängden!

Därför är doftljus bra presenter

Varje år så kommer doftljus ligga i oerhört många paket. Inte undra på, det är så lätt att älska doftljus! Levande ljus sprider värme, kärlek och skapar en bättre mysfaktor. Därför så symboliserar doftljus också dessa faktorer som present. Att visa omtänksam är precis vad presenter handlar om och därmed prickar gåvan mitt i prick.

Billiga doftljus finns från runt 50 kronor medans de dyraste ljuset går på många tusenlappar. Doftljus är således presenten som alla har råd med och det är lätt att anpassa sin presentbudget till olika sorts ljus.

Kombinera med flera myspresenter

Eftersom presenterna är skapligt billiga så passar det utmärkt att kombinera med andra produkter. Ett tips är att lägga till en mysig filt, ett par värmetofflor eller en personlig mugg för att öka mysfaktorn ytterligare. Just filtar har presentguiden många tips på. Kolla in sidan där vi samlar alla Snug Rug filtar som har ärmar. Ett bra val av filt om personen fortfarande saknar en sådan smart och gosig filt.

Våga prova nya doftljus

Sitter du och funderar på vilken doft som personen gillar bäst av allt? Våga välj nya dofter som inte provats förut! Det är ytterst få doftljus som doftar direkt dåligt och olika humor kräver olika dofter. Därför tycker presentguiden att du ska gå på magkänslan när du väljer ut doftljus.

Olika säsonger har såklart olika sorts dofter. Även om citrongräs är som populärast under vår och sommar så kommer den fräscha doften garanteras gå hem året om. Handlar det om jul-doftljus så är kanel, nejlika och andra typiska juldofter bäst. Tänk på att julen är relativt kort efter julafton. Om du ger bort ett doftljus med typiska juldofter så kan det vara idé att satsa på ett litet doftljus.

Hoppas tankebanorna om doftljus gjorde dig lite klokare om vilket doftljus som är bäst till den du vill överraska!

Bästa doftljusen - Presenter som luktar gott

Tipsa dina vänner om doftljus som väldoftande presenter

Uppdaterades 24 april, 2023