Krya på dig present

Presenter som kryar upp

Söker du efter en bra krya på dig present till den som upplever en jobbig tid? Genom att skicka present så visar att du bryr dig, och önskar att hon/han snart ska bli att må bättre! Att ligga hemma med feber eller annan sjuka är aldrig roligt. Även de minst och mest symboliska presenterna är garanterat något som kommer pigga upp tillvaron.

Det är inte själva presenten i sig är inte det som gör att tillvaron kommer bli att kännas bättre. Att du tänkt på din vän, partner, syskon, kollega eller förälder kommer säkert göra så personen kryar på sig snabbare. Även de minsta av krya på dig presenter kommer uppskattas. Underhållning, värme eller ätbart är tre kategorier som står högt i kurs hos den som är sjuk. Ett presenttips är vetekudden som värms i mikron. Bara blotta tanken av att mysa med presenten kommer göra så tillståndet känns aningen bättre än innan.

Vilken present väljer du för att få någon du gillar att krya på sig?

Skicka present direkt – Krya på dig bud

Så många coola prylar som gör sig utmärkt som krya på dig present! Går finfint att skicka direkt till personen som behöver pigga på sig en aning med en omtänksam present.

Skicka krya på dig presenter
Skicka krya på dig presenter
Skicka krya på dig presenter
Skicka krya på dig presenter
Skicka krya på dig presenter
Skicka krya på dig presenter - Box, låda, blommor & färdiga paket

3 faktorer – Varför du ska skicka krya på dig present

  1. Omtanken är den allra viktigaste faktorn. Vi alla mår bättre om folk runt omkring oss visar att de bryr sig och önskar tillfrisknandet ska gå så snabbt som möjligt.
  2. Presenter som får tankarna på annat håll. Att ligga sjuk kan bli oerhört mycket jobbigare än det faktiskt är om man dessutom är uttråkad. Ett roligt pussel eller en spännande bok kommer säkert att få tankarna att vandra iväg på annat än själva sjukdomen.
  3. Överraskningsfaktorn är en positiv faktor och kommer din krya på dig present helt oväntat så kommer ett ögonblick av spänning.

Sprid värme och glädje genom att dela sidan med krya på dig presenter!

Uppdaterades 20 juli, 2022