Presenter som kryar upp

Söker du efter en bra krya på dig present till den som upplever en jobbig tid? Genom att skicka present så visar att du bryr dig, och önskar att hon/han snart ska bli att må bättre! Att ligga hemma med feber eller annan sjuka är aldrig roligt. Även de minst och mest symboliska presenterna är garanterat något som kommer pigga upp tillvaron.

Det är inte själva presenten i sig är inte det som gör att tillvaron kommer bli att kännas bättre. Att du tänkt på din vän, partner, syskon, kollega eller förälder kommer säkert göra så personen kryar på sig snabbare. Även de minsta av krya på dig presenter kommer uppskattas. Underhållning, värme eller ätbart är tre kategorier som står högt i kurs hos den som är sjuk. Ett presenttips är vetekudden som värms i mikron. Bara blotta tanken av att mysa med presenten kommer göra så tillståndet känns aningen bättre än innan.

Vilken present väljer du för att få någon du gillar att krya på sig?

Presenttips på krya på dig present – juni 2023

Att hitta en bra krya på dig present har aldrig varit lättare än just nu. Presentguiden har plockat ut guldkornen av presenter, som garanterat kommer pigga upp rejält! Tänk på att även den minst av gåvor kan vara av stor betydelse gör att pigga på sig. Det är tanken som värmer bäst och att veta att ens vänner, partner och familj tänker på en i tuffa tider är guld värt.

Se alla tips på krya på dig present nedan, hoppas presenttipsen får in dig på rätt tankebana om vilken sort gåva du kan överraska med.

Skicka present direkt – Krya på dig bud

Så många coola prylar som gör sig utmärkt som krya på dig present! Går finfint att skicka direkt till personen som behöver pigga på sig en aning med en omtänksam present.

Skicka krya på dig presenter - Box, låda, blommor & färdiga paket

3 faktorer – Varför du ska skicka krya på dig present

  1. Omtanken är den allra viktigaste faktorn. Vi alla mår bättre om folk runt omkring oss visar att de bryr sig och önskar tillfrisknandet ska gå så snabbt som möjligt.
  2. Presenter som får tankarna på annat håll. Att ligga sjuk kan bli oerhört mycket jobbigare än det faktiskt är om man dessutom är uttråkad. Ett roligt pussel eller en spännande bok kommer säkert att få tankarna att vandra iväg på annat än själva sjukdomen.
  3. Överraskningsfaktorn är en positiv faktor och kommer din krya på dig present helt oväntat så kommer ett ögonblick av spänning.

Presenter du kan ge dig själv – För att krya på dig snabbare

Känner du dig krasslig och skulle behöva några tips på hur du bäst kryar på dig? Här kommer några förslag på saker att göra för att ge kroppen bästa möjliga förutsättning att bli bättre så snabbt som möjligt.

Ta hand om kroppen: Att se till så du får tillräckligt med sömn är en grundförutsättning för återhämtning och läkande. Även hälsosam mat och att röra på sig ingår i saker att göra för sig själv. Just att komma ut på en promenad kan kännas svårt i en tid av sjukdom. Att stanna inne allt för länge, med för dålig kosthållning, kan dock vara en bidragande faktor till att du inte kryar på dig så snabbt som möjligt. Samtliga punkter ovan bidrar till att hålla immunförsvaret intakt och således minskar risken för framtida sjukdomar.

Skapa en avkopplande miljö i hemmet: Att må fint i sitt eget hem är ofta något som de flesta av oss tycker hjälper till i att krya på sig. Försök att plocka bort disk och skapa en så ren och trivsam miljö som möjligt. Sätt på avkopplande musik och tänd levande ljus. Rätt sorts miljö är den bästa krya på dig present du kan ge dig själv skulle vi vilja påstå. Att shoppa en massageapparat som kommer leverera punktlig massage är ett hett krya på dig själv-presenttips.

Använd naturliga kost-läkemedel: Alla har vi hört att vitlök, ingefära och liknande ingredienser kan vara bra för immunförsvaret, inte sant? Allt ifrån multivitaminer till rätt sorts livsmedel kan förhoppningsvis göra så kroppen kryar på sig i en snabbare takt än annars. Tänk dock på att allt för många nya vitaminer kan få motsatt effekt på måendet. Likaså om du överdoserar läkemedel du har hittat på det naturliga apoteket. Tala alltid med din läkare om du känner dig osäker.

Att unna sig själv en krya på dig present är aldrig fel. Stämningsfull miljö, god kosthållning och motionen är guld värt i tider då vi inte mår helt hundra.

Sprid värme och glädje genom att dela sidan med krya på dig presenter!

Uppdaterades 12 mars, 2023