Beskrivning av presenttipset

Guldros - Romantisk present till pojkvän & flickvän
Guldros - Alla hjärtans dag present

Symbolen för kärlek

Det är inget snack om att rosor är en stark symbol för kärlek. Problemet med vanliga rosor är att de vissnar. Vilket inte är fallet med rosen i guld! Den är evig, precis som er kärlek ska vara. Underbar present till pojkvän eller flickvän alltså. Önskar du ge bort rosen extra effektfullt så stick ner den i en bukett med riktigt rosor. Snacka om att överraska sin älskling.

Guldrosen kommer gå hem som;

Födelsedagspresent till pojkvän & flickvän – Att fylla år innebär ofta många presenter. Att välja en present likt rosen i guld kommer sticka ut från mängden och aldrig glömmas bort.

Alla hjärtans dag present – Hjärtan, rosor, choklad och underkläder är ohotade på topplistan över bästa gåvorna till kärleksdagen alla hjärtans dag. Har du 500 kr att lägga på en sådan present? Då har du precis hittat rätt presenttips!

Mors och fars dag present – Är dina föräldrar guld värt för dig så är det ett väldigt fint sätt att förtydliga detta.

Mors och fars dag present – Är dina föräldrar guld värt för dig så är det ett väldigt fint sätt att förtydliga detta.

Bröllopsgåva – Kärlek vid bröllop är tänk att vara för all framtid. Precis som denna ros så kan du önska det nygifta brudparet lycka till i all evighet. Kommer dessutom vara enda rosen från bröllopen som inte ha vissnat om några veckor.

Skaffa presenten – coolstuff
Skaffa presenten – partykungen
Skaffa presenten – Estore