Nytt för 2023 – Julklappsspelet som kommer att ändra allt

Julklappsspelet är en populär tradition under julen som går ut på att deltagare byter, eller stjäl, julklappar mellan varandra. Spelet kan spelas på många olika sätt och reglerna varierar. Varje familj kan lätt göra sina unika regler för deras julklappslek. Vanligtvis börjar spelet med att varje deltagare tar med en (eller flera) inslagen julklapp och placerar den på en hög. Sedan får deltagarna turas om att antingen välja en ny julklapp från högen alternativt stjäla en julklapp som redan är öppnad från en annan deltagare.

Ska ni spela julklappsspel för att dela ut julklapparna i år? Julklappsleken har under de senaste åren blivit allt mer populärt, inte minst på arbetsplatser. När det kommer till regler för julklappsspelet så finns det en uppsjö olika varianter att välja bland. Det vanligast är att kasta tärningar där ni bestämt vilka nummer ska få ta respektive lämna tillbaka julklappar från högen som deltagarna bidragit med.

När det handlar om julklapp till julklappsleken så är det upp till er att bestämma. De allra vanligast är att julklappen, eller julklapparna, ska kostar mellan 100-300 kronor och var en sak som passar de flesta. Spelar ni med släkten så går det även att dela upp julklappsleken så exempelvis barnen spelar tillsammans. Manligt och kvinnligt är också en uppdelning som kan göra det enklare att skaffa bra julklappar som kommer uppskattas av de som är med på julklappsleken. En fördel med julklappsspelet är att det skapar stor spänning och underhållningsvärdet är högt under julhelgen. Det kan också vara ett bra sätt att minska kostnaderna för julklappar, eftersom varje deltagare bara behöver köpa en billig julklapp istället för flera stycken.

Presentguiden har plockat ut ett stort antal julklappstips som passar extra bra till julklappsspel. Små och relativt billiga julklappar, som de flesta kan känna att de har glädje av. Många fler tips hittar du runt om på sajten där tusentals väl utvalda presenter finns. Är priset viktigt så kan tipsen ses efter prisnivå, välj en passande kategori uppe i menyn.

Vilka julklappar kommer du klippa till på för årets julklappslek 2023?

Julklappstips för julklappsleken – Utvalda tips december 2023

Här inleds din resa för att hitta de mest engagerande och passande julklapparna för årets julklappsspel. Presentguiden.se har noggrant satt ihop en lista av handplockade julklappsförslag, som fungerar som en ideal utgångspunkt. Varje tips är utvalt med tanke på att passa perfekt i en julklappslek, oavsett om det är för familj, vänner eller kollegor. För att ytterligare förhöja spänningen och mångfalden i spelet, överväg att utforska andra intressanta presentkategorier som vi också har satt ihop. Där finner du ett brett urval av alternativa gåvor som kommer att bidra till en mer livlig och minnesvärd upplevelse i julklappsspelets lekfulla atmosfär.

Julklappsspelet - Så spelas julklappsleken - Allt som behövs - Tips på experter på julklappar

Om du verkligen vill ta din julklappslek till nästa nivå, bör du börja med att investera i ett specialdesignat julklappsspel som inkluderar både tärningar och en tidtagare. Visst, du kan alltid använda mobilens timer och några vanliga tärningar, men det är något extra med att ha ett set som är dedikerat enbart för detta ändamål. Med ett specialgjort julklappsspel kan du förvänta dig en ökad spänning och en atmosfär som verkligen känns högtidlig. Det är en utmärkt sätt att införa lite extra magi och förväntan i årets julklappslekar, och det skapar en känsla av engagemang och förväntan som helt enkelt inte går att uppnå med improviserade lösningar. Gör dig redo för en oförglömlig julen 2023 genom att lägga grunden med rätt typ av spelmaterial.

Julens höjdpunkter är många, men en tradition som står ut för många är det klassiska julklappsspelet. Tänk dig att detta år kan du förvandla det redan spännande spelet till en helt ny nivå med ”Julklappsspelet” Varför? Låt oss berätta!

Först och främst, bortom de traditionella reglerna erbjuder detta julklappsspel en unik twist. Med medföljande tärningar och tidtagare blir spelet inte bara mer organiserat men också mer rättvist. Tärningarna avgör spelets gång, vilket minskar risken för tvister och diskussioner. Vi har alla varit där, där reglerna ifrågasätts och stämningen sjunker. Men nu? Med dessa tärningar är det tydligt vad nästa steg blir.

Dessutom introducerar tidtagaren en ny dimension av spänning. Hur många gånger har du inte önskat att du hade lite mer tid att välja den perfekta julklappen från högen? Eller kanske mindre tid när det var någons annan tur att stjäla din önskade present? Med den medföljande tidtagaren kan varje spelares tid begränsas, vilket skapar en känsla av brådska och ännu mer spänning.

För de som är trötta på att spela med samma regler år efter år, ger detta julklappsspel en välkommen variation. Nya taktiker, strategier och överraskande vändningar kommer att hålla alla deltagare på tårna.

Men det är inte bara själva spelandet som blir bättre. Presentationen av spelet är också något att uppskatta. De vackert designade tärningarna och tidtagaren gör att spelet känns lyxigt. Det är en detalj, men det är ofta de små detaljerna som gör en stor skillnad.

Så, om du är redo att ta julklappsspelet till en helt ny nivå 2023, kan jag, enligt Presentguiden, varmt rekommendera ”Julklappsspelet” som består av tärningar och tidtagare. Det är inte bara ett spel, det är en upplevelse! Och vilket bättre sätt att fira julen än att skapa varaktiga minnen med familj och vänner? Gör dig redo för skratt, spänning och kanske en liten dos konkurrens. God jul!

Topplistan på saker till julklappsspelet

Alla tips på julklappar som passar till paketleken 2023

2023-08-17T09:08:58+00:00

Rubiks kub

Klassiskt tidsfördriv där det gäller att snurra på kuben så siffror, färger eller motiv blir så enhetligt som möjligt. Present från 50 kr styck.

2023-08-17T09:08:58+00:00

Rubiks kub

Klassiskt tidsfördriv där det gäller att snurra på kuben så siffror, färger eller motiv blir så enhetligt som möjligt. Present från 50 kr styck.