Fotfilsplattan - Julklappsspelet 200 kr
Fotfilsplattan - Smarta presenter 200 kr

Present som gör fötterna finare

Fötter är de får oss att gå framåt i livet, bokstavligen. Men vi glömmer ofta att ge dem den kärlek de förtjänar. Därför är fotfilsplattan en fullträff av present! Denna lilla innovation gör att du kan fila dina fötter utan att behöva slå knut på dig själv för att nå dem. Placera bara plattan på golvet, sätt igång med fotsulorna och voilà! Fräscha fötter som inte längre skaver.

Det bästa med fotfilsplattan är att den är som en privat spa-upplevelse för dina fötter, men i bekvämligheten av ditt eget hem. Inget mer kladd med krämer eller klippning, denna pryl sköter allt. Dessutom är den diskret nog att gömma undan när du har gäster, så att ingen behöver veta om din lilla fothygienhemlighet.

När det kommer till att ge bort fotfilsplattan som present, så passar den nästan alla tillfällen. Det är den perfekta gåvan till den som har allt, eller åtminstone tror sig ha det. Tänk dig att ge bort den till mors dag, fars dag eller varför inte till studenten som just har ”gått ut” gymnasiet och behöver ta sina första steg in i vuxenlivet på bästa möjliga vis? Presentguiden tror verkligen att detta är en present som kommer att göra mottagaren glatt överraskad.

Så nästa gång du undrar vad du ska köpa i present, låt fotfilsplattan göra entré i livet. Ett enkelt, men ack så effektivt sätt att säga ”Jag bryr mig om dig, ända ner till tårna.”

Fotfilsplattan passar bra som;

Present till äldre – Med åldern kommer även stelheten och då gör sig produkter likt fotfilsplattan sig extra bra att ge bort. Söker du efter bra presenter & julklappar till äldre så har såklart Presentguiden samlat alla de bästa presenttips på en och samma sida, spana in den!

Present till sambo – Det fina med att ge bort saker till sin sambo är att även du kommer ha mycket nytta av saken, inte sant?

Julklappstips – Att ge bort små smarta klappar som löser ett problem är kanske de allra bästa julklapparna av dem alla.