Påskpresent - För vuxna & barn

Tips på påskpresenter – För barn & vuxna

Om du är på jakt efter påskpresent så börjar påskjakten här på presentguiden! Vi har valt ut några guldkorn som vi tror alla påskfirande kommer bli väldigt glada av att få. Fokus ligger på påskägg men alla tips på presenter till påsk är så mycket mera än endast ägg. Roliga spel, personliga smycken och allt som göra högtiden lite roligare är bra påskpresenter. Faktum är att hundratals presenttips runt om på sajten kan falla in som påskpresent. Se därför flera sidor (som finns uppe i menyn) för att hitta de bästa påsk-presenterna för partner, barn, anställa och så många andra personer.

Är du företagare som vill ge dina anställda en påskpresent? Små gester likt dessa presenter brukar ofta betala tillbaka sig många gånger om. En liten belöning för att känna jobbet som läggs ner är uppskattat resulterar garanterat i att arbetsmoralen håller i sig, eller till och med förbättras. Därför tycker vi att en fullspäckat påskägg är helt rätt att ge alla anställda, chefer, samarbetspartners och så vidare.

Påsken är en av de högtider då vi äter som mest godis. Därför består många påskpresenter av något ätbart. Känns ingen färdigt påskägg bra nog så är det lätt att fixa ett eget ägg som påskpresent. Väljer du att göra själv kan dessutom innehållet i din gåva kännas mera personligt.

Kolla in alla tips på påskpresenter nedan, vilken blir din favorit? En riktigt glad påsk önskar vi!

Innehållsförteckning sidan påskpresenter:

Påskägg

Påskägg

Att gömma påskägg är den vanligaste och roligaste påskpresenten till barn. Själva jakten efter påskägget är för många ett fint minne som kommer hänga med genom livet. Letar du efter passande ägg att fylla med godis? Det enklaste och mest prisvärda sättet är att beställa tomma påskägg på nätet som sedan fylls med godis. Känns uppgiften för tidskrävande så finns det många butiker på nätet som har ett utmärkt utbud av färdig påskägg med godis! Äggen innehåller inte bara godis utan även roliga produkter kan gömma sig i ägget. Påskägg är klassiska påskpresenter som gillas av både vuxna och barn.

När ger man påskägg?

Eller för att vända på frågan, när får man påskägg? Det finns ingen förutbestämd dag för detta utan alla familjer har sina egna dagar där påskägget delas ut. Personligen hade vi alltid jakt efter påskägg med godis på själva påskafton. Välj dag efter påskäggets storlek och innehåll. Är det stora påskägg så kanske ägget bör levereras redan på skärtorsdagen, så att allt godis hinns ätas upp under påsken.

Du vet väl att vi samlar alla färdigfyllda påskägg på sidan om påskägg? Kolla gärna in den för att bli guidad till vart de bästa påskäggen finns med de mest slående fyllningarna.

De flesta gåvor passar som påskpresent

Presenter är alltid olika passande för varje tillfälle. Det är dock ingen present som är fel som påskpresent, bröllopspresent eller vid andra presenttillfällen. Ha alltid som grundfaktor att en bra påskpresent ska skänka glädje och underhållning. Ett roligt pussel eller nya äggkoppar är bra exempel på typiska påskpresenter.

Med detta sagt så passar majoriteten av alla presenttips på presentguiden.se som påskpresent. Lediga dagar när vänner och släkt samlas brukar innebära middagar med påskmat. Flera tips på presenter som passar om du är bortbjuden över påsk är våra förslag på gå bort presenter. Smarriga chokladaskar eller underhållande sällskapsspel kommer säkert göra påsken till en roligare högtid.

Vädret är något vi Svenskar gillar att prata om. Runt påsk är våren på ingång och då kanske vi diskuterar vädret mer än någon annan gång på året. Därför tycker vi att stormglasen passar ypperligt att ge i påskpresent. Vätskan skiftar beroende på vilket väder som är på ingång. Presenten är dessutom en väldigt fin inredningsdetalj som drar blickarna till sig.

Vilken påskpresent tycker du är bäst att ge i år?

Ett påskägg för 100 kronor som påskpresent till kollegan eller en vacker blomvas för 500 kronor som påskpresent till mamma. Priset på presenter till påsk skiljer sig åt, och ingen prisnivå är mer rätt än den andra. Eftersom det är stort fokus på påskgodis så kostar de flesta påskpresenter runt 200 kronor.

Påsken är för många en brytpunkt från vintern till vår. Värmen går stadigt uppåt och dagarna blir ljusare och ljusare. Ska ni tjuvstarta grillsäsongen så är grillpresenter klockrent som påskpresent! Alla presenter som innefattar utomhusaktiviteter och sommarfeeling kommer göra känslan av vår ännu större.

Önska glad påsk genom att tipsa om påskpresenter, välj plattform!

Påskpresent

Uppdaterades 31 januari, 2022