Flaskkylare i täljsten - Vin presenter - Presenttips till vinälskare
Burkkylare i täljsten - Presenttips

Present som håller drycken kyld

Täljsten är en naturlig bergart som har goda isolerande egenskaper och hög densitet, vilket gör att den har en förmåga att lagra, eller kyla, på ett effektivt sätt. När täljsten kyls ned så absorberar den kyla från omgivningen och lagrar den i sig själv, vilket resulterar i att täljstenen blir kall. Därför ska denna burkhållare i täljsten först förvaras i frusen ett par timmar innan användning.

Täljsten är också porös, vilket betyder att den har små hålrum inuti. Dessa hålrum gör att luften kan cirkulera inuti täljstenen och effektivt avlägsna värme från dess yta. När täljsten kyls ned, kan luften i dessa hålrum avlägsna värme från dess yta och kyla ner den snabbare än om den inte hade haft dessa små hålrum.

Som du märker har täljsten många fördelar. Därför tycker Presentguiden att denna gåva är väl värd att ge bort, speciellt till alla de som älskar kalla öl!

Burkkylare i täljsten är bra som;

Födelsedagspresent – Vet du att det kommer att serveras kalla drycker på födelsedagsfesten? Då kommer din utvalda födelsedagspresent kommer till användning med detsamma.

Present till pojkvän – Står öl som är riktigt kalla och goda högt upp på din pojkvännens lista över vad han helst av allt dricker? Då har du precis hittat en bra present som kommer göra honom väldigt nöjd.

Sommarpresent – Burkkylare i täljsten går såklart utmärkt att använda utomhus. Sätt ut ett gäng kalla drycker på balkongen och upptäcka att det faktiskt kommer hålla sin kyla på ett mycket effektivt sätt. Burkhållaren är dessutom snygg och kommer bli en del av inredningen.