Vinglashållare vingel - Present till honom
Vinglashållare vingel - Present till syster
Vinglashållare vingel - Födelsedagspresent

Present för elegant utomhusupplevelse

Att kunna njuta av ett glas vin på stranden, i parken eller under en picknick utan att oroa sig för att glaset ska välta är en liten lyx som nu är möjlig med vinglashållaren Vingel. Denna smarta uppfinning är både praktisk och stilren, och gör det enkelt att ställa ifrån sig vinglaset på ojämna underlag som sand, gräs och klippor. Genom att sätta ner vinglasfoten i den sandfyllda påsen och dra åt snöret, står glaset stadigt oavsett var du befinner dig.

Vingel är utformad för att passa de flesta sorters vinglas och säljs i ett praktiskt 2-pack, vilket gör det enkelt att ta med dem till sommarens alla utflykter och evenemang. Den kommer i flera fina färger, så det finns alltid en variant som passar din stil. Den dubbla tygsyddningen och fyllningen med sand gör att påsen anpassar sig efter underlaget och ger en stabil grund för vinglaset.

Bakom denna innovativa vinglashållare står mor och dotter-duon Anna-Karin och Hanna Nilsson, som fick idén under en av sina många utflykter där flera vinglas välte. Deras snabba och kreativa lösning blev till den nu populära Vingel, en produkt som verkligen har underlättat för alla som älskar att njuta av god dryck i naturen.

Med en maxdiameter på vinglasfoten på cirka 12 cm och en vikt på 330 gram per påse, är Vingel både praktisk och lätt att bära med sig. Diameter och höjd är anpassade för att ge bästa möjliga stabilitet. Detta gör vinglashållaren till en idealisk present för alla som älskar utomhusaktiviteter, och den är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller som en spontan gåva till någon du bryr dig om.

Hos Presentguiden tycker vi att Vingel vinglashållare är en fantastisk och genomtänkt presentidé som kombinerar funktion och stil på ett unikt sätt. Den gör utomhusfester och picknickar både mer eleganta och bekymmersfria, vilket garanterat kommer att uppskattas av alla mottagare.

Vinglashållare är extra omtyckt att ge bort som;

  • Present till syster – För att göra hennes picknickar ännu bättre: En vinglashållare är en utmärkt present till din syster som älskar att spendera tid utomhus. Oavsett om hon njuter av sommarkvällar på stranden eller picknickar i parken, kommer denna smarta uppfinning att göra hennes upplevelser mycket mer bekväma. Med en vinglashållare kan hon enkelt ställa ifrån sig sitt glas utan att oroa sig för spill. Det är en praktisk och stilfull gåva som visar att du verkligen bryr dig om hennes komfort och njutning. Dessutom är den lätt att ta med sig, vilket gör den till en perfekt följeslagare på alla hennes äventyr.

  • Födelsedagspresent – Gör varje födelsedagspicknick speciell: Om du letar efter en unik och genomtänkt födelsedagspresent är en vinglashållare ett fantastiskt val. Tänk dig att överraska födelsedagsbarnet med en gåva som kombinerar funktionalitet och stil. Denna vinglashållare är perfekt för alla som älskar att fira utomhus, vare sig det är på en picknick, en trädgårdsfest eller en strandutflykt. Den sandfyllda påsen håller vinglaset stadigt på ojämna underlag, vilket gör det enkelt att njuta av sin dryck utan spill. Det är en present som kommer att uppskattas och användas om och om igen, varje gång med ett leende.

  • Present till honom – För en avslappnad och stilfull utomhusupplevelse: En vinglashållare är en idealisk present till honom som uppskattar goda drycker och avslappnade stunder utomhus. Oavsett om det är för grillkvällar i trädgården, picknickar i parken eller avkopplande dagar på stranden, kommer denna praktiska och eleganta accessoar att förbättra hans upplevelse. Med sin robusta konstruktion och stilfulla design kan han tryggt ställa ifrån sig sitt vinglas på vilket underlag som helst. Det är en gåva som visar omtanke och förståelse för hans intressen, och som garanterat kommer att bli en uppskattad del av hans utomhusaktiviteter.