Mjuka presenter som värmer – Din guide till filtarna online

Letar du efter den bästa filten eller pläden att ge bort som present? Då har du precis landat på Sveriges största presentguide, som har plockat ut presenttips på träffsäkra och väldigt sköna filtar!

Mjuka presenter och julklappar har i alla tider varit populärt att få. Att kunna kura ner i tv-soffan under en mysig filt är det få som skulle tacka nej till. Därför är filtar & plädar en säkert present som nästan alltid kommer bli uppskattad. Det går inte heller att få för många filtar i ens hem, eller hur? Förutom att värma gott så kan presenterna fungera som inredningsdekoration. Våga välj en filt med färger som sticker ut eller varianter som du vet personen saknar sedan tidigare.

Några populära filtar är främst Snug Rug filtarna med ärmar och elektiska värmefiltar med justerbar värme. Speciellt när det börjar gå mot jul så söker fler än någon annan gång under året efter denna sortens filtar för att ge bort som julklapp. Om du letar bra filtar & plädar att ge som julklappar är presentguidens råd att skaffa dem i god tid. Många av de populäraste modellerna tenderar att ta slut många veckor innan julafton.

Scrolla igenom tipsen på bra filtar nedan och välj den du tror kommer uppskattas mest av allt. Vem blir den lyckliga som får den mjuka presenten av dig?

Handla filtar på nätet – Rekommenderade butiker

Om inget av tipsen på filtar & plädar ovan kändes helt hundra så misströsta ej. Presentguiden har stenkoll på vilka e-handlare som har riktigt bra utbud på filtar till både vuxna & barn! Kolla in dem och upptäcka om du kan hitta en bra filt på rea hos någon av butikerna.

Se över 200 filtar & plädar i alla prisklasser, färger och former. Ett besök här kan varmt rekommenderas för att hitta en mjuk present av bästa klass!

Direkt till butikens alla filtar
Direkt till butikens alla filtar
Direkt till butikens alla filtar
Direkt till butikens alla filtar
Direkt till butikens alla filtar
Direkt till butikens alla filtar
Direkt till butikens alla filtar
Direkt till butikens alla filtar
Direkt till butikens alla filtar
Fotofilt - Personlig present & julklapp

Bäst på personliga filtar i mjuk fleece där du kan välja egna bilder. Riktigt bra filar att ge som presenter & julklappar!

Direkt till butikens alla filtar

Snug rug – Filten som har ärmar

Älskar personen att läsa böcker eller äta mycket godis under en filt? Då är det en praktisk filt som heter Snug rug som gäller! Dessa filtar har oftast ärmar som innebär att armarna är fri och därmed redo för att hålla i boken eller räcka sig efter den där godbiten som ligger på vardagsrumsbordet. Även fast denna sortens filtar med ärmar har några år på nacken så är det långt ifrån alla som äger en sådan filt. Vet du att det fortfarande saknas en praktisk Snug Rug i hemmet är detta en utmärkt val av födelsedagspresent, julklapp, mors dag present eller när du än ska överraska med mjuka presenter.

Kola gärna in presentguidens stora guide för att hitta Snug Rug filt med ärmar för att upptäcka några populära varianter. Ännu ett plus för Snug Rug är att det känns som mycket present för pengarna. För några hundralappar kan du ge en gåva som kommer värma gott för en lång tid framöver.

Elektiskt värmefilt – För ännu mer värme

Om inte vanliga filtar eller plädar räcker till så finns det som tur var filtar med elektrisk värme! Denna sorts filtar går under det logiska namnet värmefiltar och har inbyggda slingor där användaren enkelt kan justera hur mycket värme som önskas. Är det vinter och kallt är det högst värme som gäller medans det förmodligen räcker med lite extra värme under de varma sommarkvällarna.

Så vem passar det bäst att ge en värmefilt till som julklapp eller present? Till alla personer som ofta brukar frysa! Allt som värmer lite extra kommer garanterat mottagas med öppna armar. Just värmefiltar är i särklass mest eftertraktade under vintern och främst i december. Alla vet vad som väntar den 24 december, julafton. Den dagen ger vi varandra flest värmefiltar på hela året.

Vem tror du helst av allt skulle vilja ha den bästa värmefilten den här gången?

Annorlunda filt – Välj tyngdfilt

Finns redan mängder av filtar i diverse storlekar, material och färger i personens ägo? Fundera om det finns någon tyngdfilt. Om så inte är fallet så har du precis hittat på den perfekta filt-presenten som kommer överraska rejält! Likt namnet antyder så väger dessa filtar en hel del. Eller ja inte så värst mycket, runt 5-7 kilo är normalt. Funktionen med tyngdfiltar är att ett lättare tryck ska infinna sig över kroppen. Läs gärna mer och hitta de de bästa tyngdfiltarna genom att kolla närmare på presentguidens tips på dessa spännande varianter av filtar.

Och du, det är aldrig fel att unna sig själv en tyngdfilt om du tycker konceptet med tyngd känns spännande.

Sprid värme till din vänner i sociala medier genom att tipsa om filtar & plädar

Vill du ge flera presenter än endast en filt/pläd? Kombinera med andra värmeprodukter för att öka mysfaktorn ytterligare! Vetekuddar är omtyckta produkter som värms i ungen eller mikro. Sedan håller värmen under en långt tid. Som sagt, vetekuddar är som gjorda för att ge bort tillsammans med sköna filtar.

Hitta bästa filten - Guide till filtar & plädar att ge som present eller julklapp

Uppdaterades 16 november, 2022