Sovmask

Present för skönare sömn

Hade du tänkt ge bort en sovmask som present? Då har presentguiden tipsen för att guida dig till den bästa sovmasken, för personen som ska få presenten! Det huvudsakliga syftet som en sovmask har är att stänga ute ljus. Att sova mörkt är så mycket lättare än när solens strålar tittar in, inte sant?

Sovmasker syns ofta till på flygplan, vi är många som vill utnyttja flygtiden till att sova. Eftersom sovmasken kan hjälpa till att få de där extra timmarna sömn så kan gåvan visa sig bli guld värd. Dessa masker är extra passande att ge som present till honom eller henne som ofta är på resande fot. Förutom på flygplan så kan masken användas på tåget, bussen eller det ljusa hotellrummet. Ja i egna hemmet också för den delen. Platserna där din present kommer kunna komma till användning är många.

Nedan hittar du några träffsäkra presenttips på sovmask. Vilken av maskerna kommer passa bäst?

Presenttips på sovmask – Alla tips juli 2024

Frågor och svar om sovmasker

När är det bäst att ge bort sovmask?

Det spelar ingen roll vilket tid på året du väljer att ge bort sovmask. Det är ljust och sommar någon stans på jordklotet så att säga. Här i Sverige är allra flest på jakt efter sovmasker från maj till juli. Därför anser presentguiden att dessa masker är en perfekt sommarpresent! Att kunna sova lite bättre på sommarsemestern kommer säkert resultera i mer glädje och ork de vakna timmarna.

Vilken sovmask är bäst?

Går vi på priset av tipsen vi valt ut så är det tempur sovmask som är bäst. Masken är gjort i det populära tempur-materialet som formar sig efter ansiktet. Vill du ge bort en kvalitetsprodukt som kommer hänga med många år framåt i tiden så tycker vi att Tempur-sovmasken är ett utmärkt val, oavsett vem som ska få presenten.

Vilka presenter passar bra att ge tillsammans med sovmask?

Beroende på vart du tror att just denna sovmask ska användas till så passar olika sorts kategorier bra som komplement. Står långa resor på schemat? Då kollar du in alla presentguidens tips på rese-presenter. Kommer masken användas mest hemma så kommer alltid en sköna filt eller pläd gå hem. Om personen fortfarande inte har någon Snug Rug filt med ärmar så är det hög tid att överraska med en sådan filt nu! Vi har valt ut en rad olika filtar som har ärmar. Det känns klockrent med ett set med sovmask och filt för att maximera mysfaktorn.

Sovmask - Stor guide med tips på ögonmasker utvalda av experter på presenter

Dela gärna sidan sovmask så flera kan sova bättre genom att stränga ute ljuset

Uppdaterades 16 maj, 2024