Tips på bra 20 års födelsedagspresenter – Till kille & tjej

Letar du efter en riktigt fin 20 års present att överraska med på födelsedagen? Då har du kommit rätt eftersom presentguiden valt ut över 300 stycken tips på bra födelsedagspresenter till 20-åringar!

Det första vi bör fråga oss är vad som egentligen en 20-åring vill ha i present? Att be om önskelista över 20 års presenter kan helt klart vara till stor hjälp. Killar & tjejer runt 20 år har ofta väldigt många önskningar på prylar som behövs, då ekonomin i regel inte brukar vara den bästa. Åldern är också en tid då det är vanligt att flytta hemifrån. Därför är köksprodukter, inredning och allt annat för hemmet typiska exempel på bra 20 års presenter.

Personligt presenter är alltid omtyckt, inte minst till 20-års dagen. Lyxiga smycken, fina glas med gravyr eller roliga fotopresenter är endast några presenttips som du hittar här på sidan. Scrolla runt bland alla tips på 20 års present och känn efter vilka gåvor som känns mest passande att ge till er 20 åringen.

Kolla gärna in kategorisidorna med presenttips. Runt om på sajten finns oerhört många andra presenter & julklappar, som även de säkert kan passa som 20 års present.

Alla 20 års presenttips – Tips oktober 2023

Här börjar jakten efter 20 års present genom att ta del av alla utvalda presenttips. Gåvorna passar till killen eller tjejen som bli 20-åring, hoppas tipsen kommer vara till stor hjälp i din presentjakt på nätet.

  • OBS: Visste du att presentguiden valt ut över 300 presenttips på bra 20 års presenter? Ladda gärna flera presenttips för att maximera möjligheten att hitta bästa möjliga present till 20-åring!

Rekommenderade e-handlare – Med presenter till 20 åringar

Fanns inte den där perfekta 20 års presenten bland tipsen ovan? Nästa steg i presentjakten är att besöka några av våra bästa butikstips. Samtliga e-handlare har bra utbud av presenter, speciellt till en kille eller tjej som blir 20 år. Surfa runt om upptäcka vilka erbjudande på presenter till 20-åringar det finns just nu.

20 års tavla - Personlig födelsedagspresent till 20 åring

Tavlan som kommer bli en fin 20 års present som sticker ut bland övriga födelsedagspresenter. Ladda upp ett foto och låt sedan en skicklig konstnär fixa till tavlan som ett mästerligt konstverk. Cool, personlig och annorlunda 20 års present som sent kommer att glömmas!

Sköna 20 års presenter i form av träffsäkra massageapparater för nacke och rygg. Välj denna födelsedagspresent och låt killen eller tjejen som fyller 20 år få skönaste dagen på hela året.

20 års present - Personliga presenter - Presenttips

Personlig 20 års present kommer bli något att använda nu, och spara för framtiden. Välj till gravyr på lyxiga gåvor såsom glas, skärbrädor, förkläden och smycken.

20 års present - Upplevelsepresenter - Presenttips

Står nya upplevelser hög i kurs? Då kommer en 20 års upplevelsepresent bli det ultimata valet av 20 års present! Provkör drömbilen, flyga luftballong eller gå ut på lyxrestaurang. Valmöjligheterna av upplevelser är många, är du osäker så kan alltid ett digitalt presentkort vara ett bra val.

Många 20 åringar älskar att träna. Vill du ge bort kosttillskott, träningskläder eller träningsredskap som 20 års present? Då är detta denna gigant inom området som gäller! Mängder av intressanta presenttips som säkert kommer göra stor succé på 20 års dagen.

Återigen står unika 20 års presenter i centrum eftersom du välja bland hundratals gåvor med gravyr, brodyr och foto. Helt klart en butik du inte vill missa när du letar efter den bästa 20 års års presenten någonsin.

Älskar er 20-åring teknik och de senaste prylarna? Spana in butikens alla utvalda presenttips på sakerna som du knappt visste fanns.

Kungen av fest är även en mästare på presenter. Skojiga prylar som tenderar till party står såklart i centrum. Ska du fixa tillbehör till 20 års festen så ska du verkligen inte missa ett besök här!

Att dra iväg på en resa för att upptäck världen är det många killar och tjejer runt 20 år som brukar göra. Då behövs en bra resepresent i form av en kvalitativ resväska. Har inte er 20-åring någon bra väska än? Då är det en klockren 20 års present.

20 års present - Lyxig skulpturer i brons - Presenttips på bra födelsedagspresent till 20 åring - Kille & tjej

Önskar du ge bort en lyxig 20 års present som kommer hänga med under resten av livet? Då ska du välja ut en skulptur som är gjord i 100% brons, som symboliserar er 20-åring. Eftersom dessa gåvor är ganska dyra så skulle vi rekommendera ni går ihop flera stycken och delar på kostnaden.

Julklapp 20 år - Julklappstips 20-årig kille & tjej

Julklapp till 20 årig kille eller tjej – Julklappstips 20 år

Är det en julklapp till 20-årig kille eller tjej som står på inköpsschemat just nu? Då har Presentguiden en rad julklappstips på sådana prylar som gör sig extra bra som julklappar till killen eller tjejen på 20 år.

  • Mjuka julklapp som värmer: Filtar av alla dess slag är alltid populära julklappar till såväl honom eller henne som är 20 år som till alla andra du känner. Känns det som om killen eller tjejen redan har mängder av sköna filtar? Spana in alla julklappstips på filt hoodie som är en oversized-filt som lika väl kan användas som en väldigt stor hoodietröja. Att mysa med sin hoodie filt kommer de flesta 20-åringar älskar, speciellt när det är vinter och kallt utomhus.
  • Romantiska kärleksgåvor: Är det din kille eller tjej som ska få julklappen? Då rekommenderar Presentguiden att se alla julklappstips på romantiska kärleksgåvor till pojkvän och flickvän. Som tur är finns det gott om julklappar att välja på som består av en stor dos kärlek. Fotopussel, nyckelringar med egen bild och guldrosor med gravyr är tre av de bästa julklapparna att ge till 20-åringar.
  • Fotojulklappar går alltid hem: Att ge julklappar med eget foto är något som alltid kommer bli en succéartad julklapp. Det mesta med foto är dessutom ganska billiga julklappar till 20-åring. Det tar dock lång tid att personifiera bilderna så gåvan kommer bli så bra som möjligt.
20 års presenter - Tips till 20 åringar

Tipsa om bra 20 års presenter till killar & tjejer, välj din plattform!

Uppdaterades 16 juni, 2023