Personlig nyckelring - Med graverad bild
Personlig nyckelring - Med graverad bild på hjärta - Bra present till pojkvän

Exklusiv nyckelring med eget foto

Ibland så hittar man en present som bara känns så klockren att göra presenttips på. Denna nyckelring är typiskt en sådan produkt! Här blir bilden du väljer ut graverad, inte framkallad. Motivet etsas med andra ord in och slutresultatet kommer bli väldigt lyxigt.

Nyckelringarna finns i flera olika former: Hjärta, oval, rektangulär, Dogtag eller Deluxé. Vilken personlig nyckelring tycker du är finast?

Personlig nyckelring med graverad bild är bra som;

Present till pojkvän – Det är inte alls svårt att räkna ut att din älskade pojkvän skulle bli väldigt glad av att få sätta denna nyckelring på sin nyckelknippa. På så sätt har är ett foto på er två aldrig långt borta.

Present till flickvän – Oavsett om det är alla hjärtans dag present, förlovningspresent eller julklapp hon ska få så känns personliga presenter som det givna valet. Håller du med presentguiden? Kolla gärna in alla tips på unika gåvor genom att välja taggen nedan.

Julklapp – Nyckelringarnas högtid är den 24 december då allra flest får syn på en vacker sådan när de öppnar sina julklappar.