Personliga nyckelringar med både text och foto
Fotonyckelring med valfri text - Personlig nyckelring - Presenter
Present till morfar - Personlig nyckelring - Presenttips

Fotopresent som alltid är med

Kombinera bild med text för att skapa den optimala personliga nyckelringen att ge som present. Billig gåva som är full av varma känslor. Till skillnad mot många andra personliga nyckelringar så består denna nyckelring av två stycken berlock, en platta för text och en för fotot. Diametern på den stora, där fotot hamnar, är cirka 2,5 cm. Storleken kan till en början kännas liten men 2,5 cm är fullt tillräckligt när det kommer till en fotonyckelring. Allt för stora mått gör bara att nyckelringen känns opraktiskt och tar allt för stor plats i fickan.

Fotonyckelring är bra som;

Morsdagspresent – Mors dag är dagen som handlar om känslor och just känsla har alla personliga presenter gott om. Är ni flera syskon så gå ihop och överraska med en träffsäker present till mamma som hon garanterat kommer bli väldigt glad åt!

Present till mormor & farmor – Frågor du henne vilka sorts presenter hon helst av allt skulle vilja ha så säger förmodligen väldigt många fotopresenter. Rota rätt på dina bästa foton och förvandla dessa till vackra presenter.

Billiga presenter – För 200 kronor kan vi faktiskt ännu få en hel del för. Upptäck flera presenttips inom en prisnivå du känner dig bekväm med genom att välja upp i menyn.