Present till pedagog & fröken - Personligt paket - Avslutningspresent förskola

Personlig present till pedagog

Texten på tygpåsen säger det mesta: It takes a big heart to teach little minds. Träffsäker och personlig present som presentguiden tycker är ett utmärkt val för att tacka av pedagogen för terminen som gått! Butiken har även en rad andra personliga gåvor, om nu inte just detta presentpaket skulle falla i smaken.

Notera att blommorna inte följer med utan de får ni sätta i själva. Låt barnen hjälpa till att plocka en bukett så känner även dom sig delaktiga i presenten.

Presentpaket med tygpåse och nyckelring är bra som;

Julpresent – Det är främst till jul och sommar vi brukar tacka pedagogen för ett bra utfört jobb. Slå till på paketet och du har precis handlat en bra julklapp till pedagog, fröken eller lärare!

Sommarpresent till förskolepedagog – Priset på strax över 200 kronor känns precis lagom för en avslutningspresent. Sommarlovet står inför dörren och vi kan garantera att gåvan kommer värma gått hos pedagogen som tagit hand om ert lilla barn.

Spontanpresent – Ibland uppkommer det extra svår situationer då pedagogen är guld värd. Att tacka för hjälpen med en fin present likt detta paket är aldrig fel.