Present till någon som tagit körkort

När körkortet äntligen är fixat så gör sig körkortspresenter mycket bra. Men vad ger man i present till nytaget körkort? Presentguiden tycker allt som förstärker frihetskänslan ännu mera är utmärkt att välja som körkort present! Just frihet är starkt förknippat med körkort. När körkortet väl är i hand så slipper killen eller tjejen beroendet av busar och föräldrar som ska skjutsa. Alla har inte en egen bil redo men nu finns alla möjligheter att kunna låna eller hyra bil. En ny tid väntar, med mera frihet.

Vet du att personen som tagit körkort spar till en egen bil? Då kommer alla penga-bidrag till den bilen vara mer än välkommet som körkortspresent! Eftersom många väljer att ta körkort vid 18-20 års åldern så innebär det att ekonomin oftast är skral.

Känner du inte för att ge pengar så är allt till den kommande bilen presenter som kommer uppskattas. Slipp parkeringsböter där det är p-skiva med en variant av p-skiva som ställer in sig själv. Även doft för bilen är en klockren körkortspresent. Se gärna alla presenttips till bilen för att se vilka produkter som är utvalda.

Vilken körkortspresent tror du skulle uppskattas mest?

Presenttips – Gåvor som önskar grattis till körkortet

Att ta körkortet är en betydande milstolpe i livet, en symbol för frihet och oberoende. Det är också en tid då den nyblivna föraren är helt uppslukad av allt som har med bilar att göra. Därför är gåvor inom detta segment speciellt välkomna och uppskattade. Nedan följer våra expertrekommendationer på körkortspresenter som inte bara är intressanta, men också otroligt användbara under den initiala fasen av bilägande.

Att navigera i bilvärlden kan vara en utmaning, särskilt för de som nyligen erhållit sitt körkort. Det kan vara allt från att förstå vikten av regelbunden service till att ha de rätta tillbehören för att förbättra körupplevelsen. Med det i åtanke är praktiska och högkvalitativa bilrelaterade produkter inte bara tankefulla presenter, de är också investeringar i den nyblivna förarens säkerhet och komfort.

Exempel på utmärkta gåvor inkluderar allt från avancerade GPS-system till förstklassiga isskrapor, biltillbehör och säkerhetsprodukter som nödhammare och brandsläckare. Denna typ av gåvor blir omedelbart en integrerad del av den dagliga rutinen och adderar därmed en dimension av funktionalitet och skydd.

Så, om du söker efter en present som kommer att resonera med den nyblivna bilföraren, rekommenderar vi varmt att du överväger dessa typer av produkter. De kommer inte bara att tillföra en touch av lyx och komfort till att äga bil, men också ge en känsla av trygghet och självförtroende på vägen. I en tid när allt kretsar runt den nya bilen, är dessa gåvor de optimala körkortspresenterna som definitivt kommer att uppskattas.

2023-12-06T14:43:05+00:00

RC driftbil

Present som går i hela 15 km/ h och säkert kommer bjuda på många roliga stunder. Finns som Toyota AE86, Nissan GTR, Ferrari eller Bugatti.

Kod för 10% extra rabatt: extra10

2023-09-13T12:37:23+00:00

Stuntbil

Bil som tar sig fram i de flesta terränger och med en topphastighet på 8km/h. En present som barn 6-12 år skulle älska att få helt enkelt.

Nyckelring – Billig körkortspresent

Alla nycklar förtjänar en fin nyckelring, inte sant? Därför är en av dessa nyckelringar mycket passande att ge som körskortspresent. Våra populäraste presenttips är helt klart nyckelringen som beställs med gravyr eller den med eget foto. Tänk ut några väl valda ord eller hitta ett frihetsingivande foto. För mellan 100-300 kronor så kan bilnyckeln förvaras med stil, på ett personligt sätt. Önskar flera tips på unika gåvor? Kolla gärna närmare på sidan där vi samlat alla presenter med gravyr, brodyr & foto. Helt klart en av presentguidens mest uppskattade sidor med presenttips!

Utmärkta körkortpresenter – Topp 5

Så din kompis, son eller dotter har precis tagit körkort va? Grymt! Nu gäller det att hitta en riktigt schysst present som säger grattis till körkortet på bästa sätt. Bara lugn, Presentguiden har stenkoll på läget och här tipsar vi om några feta grejer som passar perfekt som körkortspresent.

  1. Biltillbehör: Är det dags för din vän att skaffa en egen bil? Då kan du slå på stort och ge bort en riktigt cool rattmuff, doftgran eller kanske några blänkande fälgar. Det kommer göra bilen mycket mer personlig och göra det extra roligt att rulla runt på vägarna!
  2. Bensinkort: Körkortet är ju en frihetsbiljett, men det kostar ju en rejäl slant att gasa runt. Därför är en bra körkortspresent ett bensinkort så den nya bilföraren kan bränna gummi utan att tänka på pengarna. Det är ju bara att pumpa och köra!
  3. Spotify Premium: En schysst spellista eller en fängslande ljudbok kommer göra bilresan mycket roligare. Ge din vän en prenumeration på Spotify Premium eller ett ljudboksabonnemang så att han eller hon kan lyssna på grym musik eller spännande böcker utan att oroa sig för reklam eller låga kvalitetsljud. Att fippla på mobilen är inte bara olagligt det är något som utsätter bilföraren (och andra bilar) för fara.
  4. Extra körlektioner: Kanske vill din vän utveckla sina färdigheter på vägen ytterligare? Ge bort några extra körlektioner där tekniken att exempelvis köra med släp kan finslipas ytterligare. Det blir en riktig boost i självförtroendet bakom ratten!
  5. Bilvård: En ren och fräsch bil är ju skönt, eller hur? Ge bort ett presentkort på biltvätt eller bilvård så bilen i toppskick. Ett snyggt sätt att säga grattis till körkortet!

Hoppas alla presenttips på bra presenter att ge bort till din nyblivna bilförarvän. Oavsett vad du väljer kommer det säkert bli en succé. Så kör hårt och satsa på en present som får din polare att skina som en sol på vägarna!

Sprid gärna presenttipsen på körkortspresenter till alla som nyss tagit körkort

Uppdaterades 15 februari, 2024