Körkortspresent - Present till någon som tagit körkort

Present till någon som tagit körkort

När körkortet äntligen är fixat så gör sig körkortspresenter mycket bra. Men vad ger man i present till nytaget körkort? Presentguiden tycker allt som förstärker frihetskänslan ännu mera är utmärkt att välja som körkort present! Just frihet är starkt förknippat med körkort. När körkortet väl är i hand så slipper killen eller tjejen beroendet av busar och föräldrar som ska skjutsa. Alla har inte en egen bil redo men nu finns alla möjligheter att kunna låna eller hyra bil. En ny tid väntar, med mera frihet.

Vet du att personen som tagit körkort spar till en egen bil? Då kommer alla penga-bidrag till den bilen vara mer än välkommet som körkortspresent! Eftersom många väljer att ta körkort vid 18-20 års åldern så innebär det att ekonomin oftast är skral.

Känner du inte för att ge pengar så är allt till den kommande bilen presenter som kommer uppskattas. Slipp parkeringsböter där det är p-skiva med en variant av p-skiva som ställer in sig själv. Även doft för bilen är en klockren körkortspresent. Se gärna alla presenttips till bilen för att se vilka produkter som är utvalda.

Vilken körkortspresent tror du skulle uppskattas mest?

Presenter till kommande bilen

Allt som har med bilar att göra är såklart utmärkta körkortspresenter. Här nedan är alla våra tips på presenter inom kategorin som säkert kommer vara intressanta som present till den som tagit körkort. Första tiden efter nytaget körkort så är det vanligt att precis allt kretsar runt bilen, är därför är denna sortens presenter körkortspresenter som kommer gå hem.

2022-08-28T09:56:28+00:00

Bilbana

Skaffa presenten

Kod för 5% rabatt: presentguiden5

Nyckelring – Billig körkortspresent

Alla nycklar förtjänar en fin nyckelring, inte sant? Därför är en av dessa nyckelringar mycket passande att ge som körskortspresent. Våra populäraste presenttips är helt klart nyckelringen som beställs med gravyr eller den med eget foto. Tänk ut några väl valda ord eller hitta ett frihetsingivande foto. För mellan 100-300 kronor så kan bilnyckeln förvaras med stil, på ett personligt sätt. Önskar flera tips på unika gåvor? Kolla gärna närmare på sidan där vi samlat alla presenter med gravyr, brodyr & foto. Helt klart en av presentguidens mest uppskattade sidor med presenttips!

Sprid gärna presenttipsen på körkortspresenter till alla som nyss tagit körkort

Uppdaterades 16 augusti, 2022