Skicka present med bud – Upptäck bästa presentbuden

Letar du efter bra presentbud att skicka direkt till mottagaren så har du kommit rätt! Sidan guidar till några av nätets bästa bud, som alla kan skickas direkt. Det går snabbt att välja presentbud och med några knapptryck så är presenten fixad. Nallar, godis, lotter, strumpor är några populära produkter som finns i presentbuden vi tipsar om på presentguiden. En del har till och med leverans samma dag! Dock får du ofta räkna med ett par dagars leveranstid när du lagt beställningen på budet.

Önskar en personlig hälsning så erbjuder många butiker den tjänsten. Ett fint kort med några väl valda ord kommer göra din gåva mycket mer personlig. Att välja presenter med bud gör att du både slipper att åka till posten och att slå in presenten. Vem vill du skicka bud till den här gången?

Se alla presentguiden tips på färdiga presentboxar >

Presenttips på presentbud – februari 2023

Butiker på nätet – Som skickar presentbud direkt

Alla produkter går att skicka som presentbud. Du lägger enkelt till personligt gratulationskort i kassan som kommer göra så din present kommer kännas ännu bättre. Prylar finns det gott om, ett utmärkt ställe att börja jakten efter bästa presentbudet på med andra ord!

Presentbud som skickas i en blå box och visst är valmöjligheterna stora. Upptäck bra presentbud som är maximerade med delikatesser för alla smaklökar. Omtyckt, pålitligt och snabbt är tre ord som vi tycker passar bra.

Därför är presentbud ett bra val

Snabbhet, enkelhet och omtänksamhet är tre ledord till varför presentbud är ett bra val. Tyvärr är det lätt att välja bort att ge presenter för att man saknar tiden det tar att skaffa presenten. Priset i sig (för själva gåvan) är ofta överkomligt, men det är just tidsaspekten som kan bli det ”kostsamma” i presentjakten.

Genom att lägga några minuter på att klicka i presentbud så är allt klart. Näthandlaren fixar resten och snart är ett bud på väg. Flertalet butiker erbjuder också att skicka iväg presentbudet vid ett senare datum. Därför är det möjligt att lägga beställning i god tid innan födelsedagen, mors dag eller namnsdagen. Speciellt blommor är vanligt att beställa långt innan de ska levereras.

Vem skickar du presentbud till den här gången?

Alternativa presentbud – Från vanliga butiker online

Renodlade presentbud erbjuder en helhet med allt vad detta innebär. Presentinslagning, grattiskort och en helhetspresent helt enkelt. Känner du inte att hur presenten är inslagen är av stor vikt? Då går det givetvis bra att skicka presentbud från vilken butik på nätet som helst! Är innehållet det viktigaste så spelar det inte så stor roll om gåvan levereras i en vanlig papperskartong som är snabbt tejpad med brun tejp.

Här följer några tips du kan göra för att skicka presentbud, från vilken e-handlare som helst:

  • Fixa ett eget vykort med personlig gratulation där det även framkommer att ett presentbud kommer med posten. Nu för tiden så behöver du inte gå till affären för att köpa riktigt vykort utan det finns gott om sådana tjänster online. Kolla in postnords tjänst som vi tycker fungerar väldigt bra!
  • Att beställa presenter hem till dig själv för att sedan skicka iväg produkten i ett fint paket är ett fint sätt, om än lite bökigt. Presentbudet tar lång tid från du beställer till mottagaren får budet levererat. Sättet ger dock dig maximala chanser att verkligen få till en personlig prägel på presenten.
  • Kombinera presentbud med blommor eller choklad med en produkt från en ”vanlig butik” Genom att tajma leveransdatumen så kommer din hälsning som budet fixat vara heltäckande för allt som kommer med posten denna dag.

Sprid gärna tipsen på presentbud, skicka direkt till sociala medier!

Presentbud

Uppdaterades 3 februari, 2023