Presenttips på glas – Med personlig gravyr

Graverade ölglas, vinglas & whiskyglas är oerhört omtyckta att både ge och att få i present! Att hälla upp ett glas av sitt favoritvin eller den lyxiga whiskyn blir att smaka så mycket bättre om den dricks ur ett graverat glas. Det är dessutom enkelt att ”bygga på” presenten genom att även skaffa en tillhörande flaska av personens favoritdryck.

Graverade champagneglas passar utmärkt till speciella födelsedagar som 40, 50 eller 60 års present. Med de tillfällen då dessa graverade glas är som allra populärast är förmodligen som bröllopspresent eller studentpresent. Champagne är ju trots allt firandets dryck!

Vilken gravyr som just du vill ha ingraverat på glasen är en smaksak. Årtal, namn och fina budskap är några exempel på vilken text du kan välja. Tyvärr så måste du hålla texten ganska kort då det inte får plats allt för många tecken gravyr på glas.

Nedan följer presentguidens bästa presenttips på graverade glas. Vilken sort tror du passar bra den här gången?

Alla tips på graverade glas

Hitta rätt sorts glas med gravyr genom att kolla igenom alla utvalda tips på glasvarianter. Som tur är finns det graverade glas som tilltalar alla slags drycker. Vilken present kommer bli bäst denna gång?

Handla glas med gravyr – Rekommenderade butiker

Besök butikerna nedan och hitta stora utbud med graverade glas där du väljer gravyr på ölglas, whiskyglas, vinglas eller vilket än glaset är. Hos vilken butik hittar du bäst deal på graverade glas idag?

Graverade glas - Bästa glas med gravyr - Guide till julklappar & presenter

Totalt finns 6 olika sorts graverade glas att välja bland: Höga drinkglas, vinglas, champagneglas, tekopp, whiskeyglas eller normalt drinkglas med gravyr. Ett bra ställe att börja jakten efter graverade glas på med andra ord.

Graverade glas - Tips på glas med egen graverad text

Med cirka 140 valmöjligheter av graverade glas så förstår du det finns whiskyglas, ölglas, vinglas, champagneglas och andra glas i alla prisklasser. Tyvärr så tillkommer kostnad för gravyr men glasen är verkligen fina.

Glas med gravyr - Bra utbud av graverade glas för alla smaker

Även här ett mäktigt utbud av glas med gravyr som du absolut inte vill missa att besöka i jakten efter riktigt fina graverade glas på nätet. Aperol Spritz, te och cognac är endast tre förslag på drycker det finns glas för.

Bäst på glas utan gravyr så välj och vraka bland över 5000 artiklar.

Ölglas med gravyr – Populärt glas till ölälskare

Är du ute efter fina ölglas med gravyr för att ge som julklapp eller present? Du är långt ifrån ensam, graverade ölglas är minst sagt populärt! Extra efterfrågade är ölglasen som går att göra personliga genom att välja gravyr när vi lackar mot jul. Sökningarna i november och december är betydligt högre än under andra delar av året. Slutsatsen blir att ölglas står på många önskelistor över personliga julklappar.

Ett tips för att hitta bästa ölglas med gravyr är att jämföra många olika e-handlare som säljer denna sortens personligt graverade glas. Designen och priserna kan skilja en hel del, och har du tur så erbjuds ölglas med gravyr till rea-priser hos någon butik på nätet.

Vilken gravyr är bäst att gravera in på ölglaset? En högst personlig sak att avgöra. Fundera om du vill skriva humoristiskt, tydligt stilrent med namn eller ett budskap. Valmöjligheterna är näst intill oändliga, men det gäller att gravyren får plats på ölglaset. Exakt hur många tecken som får plats varierar från glas till glas och återförsäljare.

Graverade ölglas är en riktigt bra present till alla de som älskar öl, såväl till honom som till henne. Önskar du spetsa till graverade glas med flera presenter så kommer alltid några goda öl att uppskattas. Finns öl i överflöd redan så rekommenderar presentguiden att du kollar in sidan där vi guidar till glasunderlägg. Underlägg för att sätta sitt graverade ölglas på finns det gott om! Väljer du med eller utan gravyr på glasunderläggen?

Hoppas tipsen gjorde dig klokare vilka ölglas med gravyr du önskar ge bort!

Vinglas med gravyr – Komplett gåva med vinluftare

Näst efter ölglas med gravyr så kommer graverade vinglas. Alla som älskar vi skulle säkert bli väldigt glada att få ett snyggt vinglas med gravyr som personlig present, eller vad tror du? För att göra denna present än mer komplett så skaffa även en flaska vin av finare sort. Olika slags vin finns det gott om så det går ständigt att upptäcka nya viner från världens alla hörn. Våga välj en flaska som aldrig provats förut. Tillsammans med graverade vinglas så har du precis fixat en present eller julklapp som garanterat kommer smälla högt.

När du väljer vinglas med gravyr så tänk på om personen gillar rött eller vit vin. Rödvinsglas med gravyr är något större än graverade glas för vitt vin. Även fast du väljer fel glas så är det inte hela världen. Rött går såklart bra att dricka i ”fel glas”. Förresten, vet du varför graverade glas för rött vin är större? Den större storleken gör att mera vin kommer i kontakt med luften. På så sätt så syresätts vinet snabbare och alla aromer kommer fram på bästa sätt. Se presentguidens stora guide till vinluftare som gör att vin kan lyftas på ett snabbt sätt. Vinluftare är utmärkt att ge tillsammans med ett par vackra vinglas med gravyr!

Vem kommer bli den lyckliga som får graverade vinglas av dig?

Glas med gravyr - Komplett guide till graverade glas

Exklusiva whiskyglas med gravyr

Att dricka whisky handlar lika mycket om vilken stämning och vilka glas som används som själva whiskyn. Därför är ett par graverade whiskyglas en utmärkt present till whiskyfantasten! Alla som gillar drycken har garanterat redan whiskyglas, men finns glas med personlig gravyr? Allt som du sätter text, bild eller tryck på personifieras för endast en person, den lyckliga som ska få graverade glas av dig i födelsedagspresent, julklapp, årspresent eller vilket annat presenttillfället må vara.

Till whiskyglas med gravyr passar det såklart att även ge en flaska exklusiv whisky. Fina glas kräver god dryck så att säga. Känner du att whiskyförrådet redan är proppfullt? Då rekommenderar presentguiden att du istället kombinerar whiskyglas med gravyr med whiskystenar. Likt namnet antyder så läggs dessa ”stenar” i whiskyn så kylan hålls utan att för den delen späda ut drycken. Känns whiskystenar som en intressant present? Klicka in till våran stora guide för att hitta whiskystenar på nätet där du även kan läsa mera varför stenarna är bra presenter.

För ännu flera whiskypresenter som gör sig bra tillsammans med whiskyglas med gravyr så upptäcka alla whisky-presenttips på sidan där samtliga presenter som har med whisky att göra är samlade.

Vem får whiskyglas med gravyr av dig denna gång?

Därför är graverade glas bra presenter

Vi har radat upp många fördelar varför du ska ge bort ett glas med personlig gravyr som present. Är du fortfarande osäker på om du ska välja denna sortens presenter? Här kommer några punkter till varför vi älskar graverade glas och allt de står för.

  • Unikt likt personen: När ett glas är graverat innebär det att graveringsmaskinen jobbat för att anpassa glaset efter personen som ska få din present. Välj text, och i vissa fall även bilder, för att få till glasen på ett sätt som du vet kommer uppskattas. Personliga presenter, som graverade glas är, gör dessutom att personen känner du lagt ner mycket kraft för att hitta en riktigt bra present till henne eller honom.
  • Långvarigt minne från dagen: Vi ger ofta presenter i samband med speciellt händelser så som en födelsedag, bröllop eller student. Förutom att glasen går att dricka ur så kommer de fungera som ett minnesmärke för denna speciella dag. Förhoppningsvis kommer glasen hänga med många år framöver.
  • Elegant och sofistikerad present: Glas med gravyr är ofta ganska billiga presenter, men ack så eleganta. Glas passar dessutom att ge till allt från vänner och familj till kollegor eller som en romantik present till sin älskling.
  • Valmöjligheterna är många: Det går inte att upprepa för många gånger, det finns ett graverad glas för alla smaker! Slutsatsen blir att graverade glas är ett utmärkt val av present, oavsett till vem eller vilket tillfälle.

Som du märker är graverade glas bra på många olika sätt. Hoppas tipsen gjort dig övertygad om att just personlig glas med gravyr är det bästa presentvalet denna gång.

Tipsa gärna om sidan med graverade glas på sociala medier

Uppdaterades 4 juni, 2023