Personlig morgonrock - Kimono med bild & text - Present till flickvän fru
Personlig morgonrock - Kimono med bild & text

Skön fotopresent till henne

Att ge bort en gåva är alltid ett vackert sätt att visa uppskattning, kärlek och omtanke till nära och kära. Det finns dock gåvor som sticker ut mer än andra, och en personlig kimono med egen bild är definitivt en av dessa! Det finns flera anledningar till varför presenten är så populär och här förklarar Presentguiden varför.

En kimono en traditionell japansk klädesplagg som har funnits i århundraden. Det är en symbol för skönhet, elegans och kultur. En aspekt som gör just denna kimono med egen bild till en fantastisk present är att den är högst personlig. Genom att lägga till en egen bild så skapar du en helt unik och skräddarsydd gåva som mottagaren säkert kommer att älska. Detta visar att du har lagt ner tid och ansträngning på att skapa något som verkligen representerar mottagarens personlighet, intressen eller känslor.

Dessutom är en personlig kimono en mycket användbar present. Den kan bäras som en morgonrock, ett svalt plagg för sommaren eller användas som en vacker dekoration i hemmet.

Det är lätt att ge bort en kimono med egen bild , presenten passar för alla åldrar och kön. Oavsett om du letar efter en gåva till din mamma, pappa, syskon, partner eller vän så kommer en personlig kimono att vara mycket uppskattad av alla.

Se även presenttips på Kimono utan personifiering.

Personlig kimono är bra som;

Födelsedagspresent – Fyller din mamma, syster, flickvän eller bästa kompis år och du letar efter en riktigt skön födelsedagspresent till henne? Grattis, du hittade just ett träffsäkert presenttips som garanterat kommer gå väl hem!

Möhippa present – Låt den blivande bruden få en present som hon kan glida runt i dagen till ära. Kimono med bild kommer bli ett kärt minne från er hippa.

Present till flickvän – Älskar hon sköna plagg och fortfarande inte har en egen Kimono? Då är det hög tid att tjejen en sådan i present nu.